232

Серсемин

преди 2 години

Миризливеца от Банкя пак е изпаднал в делир. Всичко там си е показно с документи a той фанаайме ги. Хванал е Ердого за висулката. Не е ли ходил вече отново да му врътне една минюгъ та ромският електорат и там да го подкрепят.Само семките са му останали в празната кратуна .

231

Бай Гроздан

преди 2 години

Всеки прави оценка на останалите въз основа на жизненият си опит.

230

баце

преди 2 години

истината е : баце ти Бойче е алчно корумпе и мутрафон - доказано нагледно със снимки и записи, даже не е нужно да се доверяваш на слухове от бившите му колеги от разследващи журналисти и да се досещаш по поведението му по маниерите и привичките му че не е чист. Показаха ви онагледиха ви като на глуповати хора по снимки и картинки и записи че Баце ви е корумпиран и нечист може да го разкриха пак други измамници като него бившите му колеги но едно е ясно като бял ден Баце ти е до ушите в кал.

229

Анонимен

преди 2 години

Красива ли е ,грозна ли муцуната на Баце в случая няма никакво значение.Факт е ,че в склад охраняван от полиция са внесени 228машини!Как мислите ,,Сиела Норма"дали няма пари да си наеме склад и друга охрана за тези 228машини?Всичко е фалш ,а Вие тичайте на всеки три месеца ,да им гласувате!В коя държава по света се гласува три пъти в годината?

228

Анонимен

преди 2 години

Баце вдигна летвата,тръгнахме напред,хората бяха спокойни,доходите,БВП,реновирани училища,нови пътища,пречиствателни станции и много още и хоп олигарсите скочиха да превземат ,дубайски преврат и не само и тази грозотия и дестабилизация продължава благодарение на Чорапа,,изобщо вървим надолу за голямо съжаление на овце вярващите в промяната днешната измама

227

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта се оплел в зависимости и чака служебна победа с фалшификации.Това нещо да се търпи още 5 г. е катастрофа.Около него няма един годен,само поръчкови които реално не вършат нищо освен в краен случай.Замениха с техни хора,а инициативния с 27 агента на ДС изби рибата,и не му дреме,плюс Червенобузко от Кръга афериста който си взима пая при всяка подкрепа.

226

Анонимен

преди 2 години

Днес д-р.Радев в Бургас предизборно е бил охраняван освен от НСО и от мутроподобни кримиелементи смесени с НСО необезпокоявани,а той и кик.им.ората изобщо.На въпрос защо,ами нищо,без адекватен отговор.Важното е хората да забележат с кои е!

225

Анонимен

преди 2 години

Странна работа,държавни машини за избори са в частен склад охраняван,а вътре едни неидентифицирани машини 288,уж за други държави?Хартиени бюлетини се печатат,не в БНБ като преди,а зор зорна в частна печатница на човек от БСП.Кода на софтуера собственост на частна фирма,е моля!Сервиз венецуелски,и ние аборигенски гласуваме за който наредят машините по мадуровски.Полицаите охраняват вън,а вътре какво става и кой пипа,какво разбират.Разписките,разписките,скочиха "честните" партии с/у броенето,е що

224

До 285

преди 2 години

Що да нямат интерес от фалшификации,че Фигуранта нищо неправещия 5 г.разделител на нацията и нарушител на Конституцията,показа чрез служебния кабинет,че е гола вода,но иска да се мандахерца насила още 5 г.,да станат 10.Назначи Киро Лъжата,оня крадеца на кодове за финансов,Спецов ощетил НАП,още е в НАП,докара енергийна икономическа криза,всяка седмица теглят по 1/2 млрд.заеми без отчет,а имаха актуализация 2.6 млрд.за 3 месеца.Не плащат за 1-ва линия,страната залята от протести,обаче 1_ви,дръжки

223

Анонимен

преди 2 години

Ако беше малко по-умен,щеше да измислиш по-правдоподобна версия.Защото нито Радев,който води на Герджиков с повече от 50%,нито служебното правителство,което след 2 седмици си отива имат интерес от фалшификации.Такъв интерес имат само губещите,Боци,т.е.ти!

222

Анонимен

преди 2 години

Тикво, стигя банкянски номера от зората на мутрокрацията!

221

няма

преди 2 години

и да имаш отговор,знаят че ги чакат едни ГОЛЕМИ ШУТОВЕ

220

2LOOP

преди 2 години

Тебе те снимаха по боксерки, как спиш!Иначе си фанал...бyя... Цъpвул.

219

Анонимен

преди 2 години

На Бокича и Пеев всички откраднати пари ще им излязат през отверстието. Никой не се е радвал на такива пари. Скоро идва възмездието

218

Анонимен

преди 2 години

Нищо не си хванал.Това е твоя далавера заедно със Сиела.Не ни пробутвай милиционерските си номера точно преди изборите.Не ти минават вече.

217

Анонимен

преди 2 години

Освен Чекмеджан, Цвъки и Пеевски няма кой друг да се занимава с такива простотии. Днес вече един го запряха, скоро идва и техния ред.

216

Киртак

преди 2 години

На14.11.21 Руменото пъпешче, к..ауня с шут отзад на село да храни кокошките.

215

Кирчо

преди 2 години

Е с боксерки на кленови листа.

214

Хахахаха

преди 2 години

Разбиха им схемата на герберастите, утре нов ден, нов късмет... И 10% са им много. Долу герб

213

Биволъ

преди 2 години

Радев яко фалшифицира изборите. Миналият път машините в чужбина свършиха работа,но Слави *** всичко, сега гласи Кирчо Канадеца,но този вече е бита карта, попълнил е документ с невярно съдържание и Гешев го чака на разпит в ЦСЗ, при бай Ставри. Решетников е бесен, неговият резидент се оказа ***.