143

Анонимен

преди 2 години

"Най-малкото се изчистват по-бързо от вируса и не заразяват 2 сецмици,а няколко дни проста логика.Научно го пише в интернет може да потърсиш." ________________________ Научно го пише в Интернет.... ха ха .... ха ха ха... еее, поне се посмях от сърце

142

Анонимен

преди 2 години

Масово се прикрива колко ваксинирани са се разболели и са починали.

141

Принуждаването

преди 2 години

Работи с пълна сила , дреме им за здравето на хората , пошла постановка , да изпълнят квотата на ЕС , да вземат парите !!!! Грозно ама адски грозно ...

140

Анонимен

преди 2 години

До 156 Ти не си нищо повече от останалите от ОФто впрегнати да викат срещу противниците на ДС и комунистите: фашисти. Това вече сме го имали в историята ни: през 44та. Знаем какво последва.

139

Право на избор

преди 2 години

Анитваксърчетата повтарят, как това било право на избор да се набодат. А къде е правото на избор на хроничноболните пациенти и пациентите чакащи за операции да получат адекватна медицинска помощ, когато същата е спряна, защото антиваксърите са напълнили болниците и всичко останало спира?

138

ДО152

преди 2 години

Най-малкото се изчистват по-бързо от вируса и не заразяват 2 сецмици,а няколко дни проста логика.Научно го пише в интернет може да потърсиш.

137

Нео

преди 2 години

Този може да издаде няколко тома с лъжите, които приказва. Ще се спра само на една:" сертификата дава свобода". Как бе ,Стойчо нещо дадено насила, дава свобода? Защо бе, Стойчо в магазин в който работят и влизат само ваксинирани, всчки са с маски? Това ли ти е свободата?

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 "Ваксината против ковид не е задължителна поради което се опитват да заобиколят закона чрез принуда отнемайки ти права като разменна монета" Аз не говорех за ваксината срещу Ковид, но няма никой на втория етаж при теб. Защо не пискаш, че ти "ограничават свободата" със задулжителните ваксини? И не ми обянсявай, че те били "изпитани", като са "изпитани" нека оставят хората сами да реат дали искат да се "набодат"? Защо не пищиш срещу задължителните ваксини?

135

Анонимен

преди 2 години

"Доказано е ,че ваксинираните заразяват в пъти по-малко т.е не вдигат реподуктивното число както неваксинираните."========= От кого е доказано? Къде е доказано? Как по-точно е доказано? Медийни твърдения на политици и чиновнико-лекари, играещи роля в пЛандемията, не важат. Дай ПОНЕ ЕДНО научно-обосновано изследване, което да го е ДОКАЗАЛО.

134

Анонимен

преди 2 години

Ваксината дава свобода. Случайно или не, мантрата, лозунга, който се набива целенасочено, системно и упорито НАВСЯКЪДЕ по света, е перифраза на нацисткия лозунг "Трудът дава свобода". Префинена подигравка или игра на сигурно в масовата обработка и манипулация на съзнанието?

133

Анонимен

преди 2 години

Не може нещо, което эа дни се иэхвърля от органиэма, да има дългосрочни реакции. Вие имате дългосрочна (беэсрочна) реакция в раэвитието си...

132

Анонимен

преди 2 години

"Ваксинираните разнасят вируса и се разборляват както неваксинираните. Защо тогава те могат да щъкат навсякъде и да разнасят заразата!" - Доказано е ,че ваксинираните заразяват в пъти по-малко т.е не вдигат реподуктивното число както неваксинираните.

131

Ужас

преди 2 години

Представям си какьв ужас ще настане след години при ваксиниранитеВероятно тези ваксинации ще бьдат приравнени сьс холокоста

130

Анонимен

преди 2 години

"Има някакви експериментални течности които се оказаха пълен провал - никакъв ефект срещу вируса!" - Как ще е провал? Ваксърите пият 2 парацетамола и са готови,антиваксърите задръстват болниците,ама всеки има право на избор.

129

До 138

преди 2 години

Та нали идеята на ЗО е да те лекуват когато се разболееш .Но трябва да почакаш , времето е пред теб .

128

Анонимен

преди 2 години

Фашизъм и дискриминация

127

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните разнасят вируса и се разборляват както неваксинираните. Защо тогава те могат да щъкат навсякъде и да разнасят заразата!

126

Анонимен

преди 2 години

Шестима души са починали по време на изпитванията на ваксината, разработена съвместно от американската фармацевтична компанияPfizerи германската биотехнологична фирмаBioNTech. Това се посочва в документ, публикуван на сайта на Администрацията по храните и лекарствата (FDA) на САЩ.

125

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, вероятността да умреш от вируса ваксиниран е точно толкова колкото и неваксиниран.

124

Анонимен

преди 2 години

Какъв е смисълът от сертификатите и инжектирането с тези експериментални течности, след като инжектираните умират и се заразяват с вируса точно толкова колкото и от чистите, а също така и инжектираните разнасят вируса. Разликата е само, че инжектираните имат в кръвта си клетки от абортирани човешки бебета, а чистите нямат.