32

До Ss

преди 2 години

Ов.це са! Гледам ги с маските сами в автомобилите си, чакат по опашки за ваксини, гледат ме като извъземно дето съм без маска и бягат надалече, спазват по 3 метра дистанция, правят ми забележки разни нечистоплътни лелички, зомбираха ги!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Предполагам е от герб

30

Анонимен

преди 2 години

12 вашите деца са на 18 и 22 и са се ваксинирали защото САМИ са взели това решение. Това не е същото като да вземете вие решението за дете на 5 или 15 год. Има разлика. Колкото и да вярваме в науката, тя не е безгрешна. Не виждам защо трябва да си играя със здравето на детето ми при условие, че изкара вируса с обикновена хрема. Абсурдно е да му слагам ваксина, само защото някой ми го спуска отгоре.

29

Анонимен

преди 2 години

Буга Рино в Бога не е повярвал ,както трябва, нито на националната си кауза, нито реално в соца.И, насила да ни дамгосват, ще постигнат само кръвопролитие.С малко реално ваксинирани и много, по втория начин.Друг вариант е да ни спуснат хипер щам, за назидание.

28

Бay

преди 2 години

няма да ни се размине. :(

27

Льжа

преди 2 години

Др томов яко льже - колко сухо е взел да твьрди че вируса мутира в неваксинираните , проучвания показват , че е точно обратното и тоя бил лекар

26

SS

преди 2 години

ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ! НЕ БЪДЕТЕ ОВЦЕ !

25

Манафейко:

преди 2 години

Добре де, Томов и сие, защо САМО в Европа има такъв бум на случаите и следващи една след друга вълни? Предполагам знаете колко по-компактна и многобройна е масата на неваксинираните в Африка, Южна Америка и голяма част от Азия, а за хигиенните условия там да не отварям дума...

24

Анонимен

преди 2 години

17 германците вече отчитат обратното. В Израел отново гори, въпреки 98% набоденото население над 12 год. А в смотаната Индия, в щата Утар Прадеш, дето няма нито 1 ваксиниран е спокойствие. Странното нали? Защо не прочетеш и нещо друго, освен това с което ви зомбират денонощно.

23

Анонимен

преди 2 години

До 18. Болен бил. Дано да се оправя, че го чака трибунал.

22

Льжа

преди 2 години

Гинцбург - създател на "Sputnik-V", призна, че ваксините "пораждат" нови щамове на коронавируса. В интервю за Forbes, един от разработчиците на ваксината "Спутник-V", Инна Должикова, също потвърди връзката между разпространението на новите варианти на вируса и ваксинацията: "Трябва да разберете, че вирусът също иска да живее. И ако той "види", че не може да ни зарази, тъй като имаме антитела, които го блокират, тогава той ще мутира

21

П.К. инк.

преди 2 години

Още един "капацитет" се упражнява в даването на наставления и режими за излизане от пандемията. Те, самите, не се ли сещат, че прекаляването на всички тия "послания" не допринасят нито на йота за днешните световни проблеми? Осъзнайте се, уважаеми любители на вашата лична реклама и по-добре би било да си замълчавате.

20

Анонимен

преди 2 години

Айде стига вече с тия ваксини. Най-ваксинираните държави в света в момента горят. Стотици хиляди болни отново. ***! В прав текст.

19

Анонимен

преди 2 години

На тоя защо да му вярвам? Някакъв научен труд, нещо по - така, с какви научни открития е известен?

18

Анонимен

преди 2 години

Къде е Кунчев? В коя статистика влезе този с трите дози?

17

Ваксър

преди 2 години

Планът за прочистване от унтери продължава. През следващите 2-3 години кьорав антиваксър няма да остане, а ако остане, кемтрейлите ще си свършат работата. Това е планът, или: по-малко проси човеци, повече просперитет.

16

Вьзмутен

преди 2 години

Нека се пише др - томов ваксиниран ли е и кацаров ни иска ваксинирани макар тои да не е

15

Анонимен

преди 2 години

Всеки учен в областта на вирусологията ще Ви каже, че вируса мутира, когато срещне съпротива, т.е. ваксина. А този да ме убеждава, че вируса мутира заради неваксинираните е дoлна лъжа! ОCTAВКА!

14

Анонимен

преди 2 години

Знаем, по програма до 31.03 .2025г.

13

Анонимен

преди 2 години

До 9: Спасявай се поединично, или се присъединяваш към болшинството. Ти решаваш.