28

1

преди 2 години

Политически дебат НЯМА. 4) Няма нищо необичайно в това кандидат за президент да бъе подкрепен от де факто най-голямата политиеска сила в страната. Говоренето как това трябва да е някакава "Тайна" намеква за скрити намерения: част от десарски внушения за ролята на Герджиков в бъдещия политически пейзаж, ако стане президент. За разлика от това зад Радев стои цялата ДС агентура. ТОВА вече е "публична тайна", която ИМА ефект върху бъдещата му роля, защото ДС НЯМА МЯСТО в политиката на държавата.

27

1

преди 2 години

Приказките за "атаките" срещу Радев са от учебника на ДС за приписване на собствените грехове на другите. 3) българинът НЕ Е информиран ИЗОБЩО (камо ли достатъчно) за "намеренията" на отделните политически сили. От изборите през април НЯМА нормална политическа надпревара. Има Отечествен фронт (погледнете понятието в Историята) срещу една политическа сила. Няма надпревара на идеи или нещо друго. Има безкрайно плюене и компромати. Това НЕ информира политически идеи, а ченгеджийски такива

26

1

преди 2 години

Тоя "доцент" идва право от офисите на ДС: буквално всичко подвеждащо, което може да каже, го каза: 1) дебат няма, не защото Герджиков няма "приоритет". Приоритет е САМАТА ПРЕДСТАВИТЕЛНА И БАЛАНСЬОРСКА ФУНКЦИЯ на Президента. Нещо, от което Радев бяга, защото се ОБЛИЗВА за друга функция на Президента. ЗАТОВА Радев избяга от дебат с Герджиков 2) Радев води *** кампания откакто е президент, но в последната година това се засили а последните 6 месеца е и де факто УПРАВЛЯВАЩ

25

Радев

преди 2 години

Си направи стълба от трупове към властта.

24

Анонимен

преди 2 години

Още един доцент готов да обгрижва задните части на Радев

23

закон ли? вятър рабо

преди 2 години

Въпреки абсолютно категоричното решение на Конституционния съд за нарушение на основния закон от негова страна, президентът Румен Радев продължава участието си в предизборната кампания.Радев продължава да обикаля засмян страната, казвайки с това си поведение на всички, че закони и конституция са празна работа и няма проблеми да ги мачкаш. Точно като мутра от 90-те.

22

Радев 2021 ДА!!!

преди 2 години

6 месеца управление 6 месеца успехи! Гласувай за още успехи! Радев 2021 ДА

21

Анонимен

преди 2 години

Няма по-подходящ от Радев!

20

Анонимен

преди 2 години

Рундю е пътник, освен това каквото повикало такова се обадило!

19

Е.. И..??

преди 2 години

РАДЕВИЦА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА........ СЛЕД НЕГОВИЯ ЮМРУК-БЪЛГАРИЯ ЗАГИНА..!!.........НЯМА РАБОТА ВЕЧЕ - ЗАТВОРИХА ВСИЧКО-МАГАЗИНИ, СКЛАДОВЕ, ЗАВЕДЕНИЯ, ПЪТИЩА, МАГИСТРАЛИ, ГОРСКИТЕ ФИРМИ............ ПРИ ТИЯ ВИСОКИ ЦЕНИ..??..................... ЩЕ СЪЖАЛЯВА, ЧЕ Е ИЗБРАН--... ФЕВРУАРИ ЩЕ ИМА ЛУСТРАЦИЯ НА СЕКУРИТАТЕ....

18

Анонимен

преди 2 години

Тоа пък от коя дупка изпълзя!Щом и такива откровени олиGoфрени пропагандират за Фуражката значи въобще не е ясно кой ще е победител!

17

София

преди 2 години

Йордан Цонев много ми хареса, Закова Кирил Петков и Манолова

16

Може

преди 2 години

ама на куково лято.Фигурантът се пенсионира съвсем скоро.

15

Гроби Таласомо

преди 2 години

Като гледахте днес 'Панорама" припознахте ли, някой от политическите субекти, участващи там със себе си? Защото, аз - не! Нито един от тези, не е Българинът, който може да упражни Властта! И всички говореха за едно - факсинация, като ПП на Кирча и "Да, Афганистан" бяха особено брутални. ДПС и ЙЕБНИ ГИ, също;))) Всички с едно изречение - факсинацията е единственото установено от науката, правилно нещо. Натискаш копчето и всички в един хор, едно и също. Различни са само предизб. номера;)))

14

Радой Ралин

преди 2 години

Може, но няма да е Радев!

13

Мили боже !

преди 2 години

Това некомпетентно доцентче си говори и си вярва, а това е явен признак за огромен ментален проблем. Жалко нищожество , но най жалкото е че не осъзнава ,че това е началото на края на царуването на радефофоф , който е несъществен и не значим за милиони българи .

12

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев-54% Лозан Панов-28% Анастас Герджиков-13% Други-5%

11

Анонимен

преди 2 години

Днес в Панорама бях в потрес от Кирил. Той нарече Конституцията "наредбичка" и обясни как "тая наредбичка" трябва да се промени за да се върнат децата и внуците, но не уточни на кого. Прехапа си езика, че щеше да изпусне на БКП и щеше яко да лъсне. А че това му е задачата на тоя е факт. Да върне децата на крадците да поокрадат държавата, че са толкова неграмотни, че и на вън никой за нищо не ги ще. Та така с Киро. Той същия наглец като шефа си Рундьо. И той я ползва тая "наредбичка" за тойлет.

10

илюзии!

преди 2 години

Русо-робите се надяват на президентска крепостна република, но българите и Белият дом никога няма да допуснат това, защото ние сме европейци.

9

Анонимен

преди 2 години

Ами някой да е предполагал нещо друг?Разбира се,че ще имаме избран президент още на първи тур в лицето на Румен Радев!