176

Анонимен

преди 2 години

е какво значи Радев печели, Киро , Корни Слави ще ни управляват... или трябва да емигрирам или на протест на жълтите павета денонощно.. ужас

175

Анонимен

преди 2 години

А въпроса "Колко финансово добре Ви стана,че Борисов замина,а Радев остана" беше ли зададен от Сова -Харис???

174

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ВСИЧКИ ИЗБОРНИ МАШИНИ ----С ПРОГРАМИРАНИ ЗА РАДЕВ!ИЗЛИШНО Е ДА ХОДИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ --ИЗБОРИТЕ СА МЕНТЕ!!!!!!!!!!!!

173

toti

преди 2 години

Ами ДА,няма пак за втори тур да се харчат излишно милиони!!1

172

Анонимен

преди 2 години

Наблюдавам девиантното (с отклонения) поведение на Рашков отдавна. Предишни седмици беше ироничен,жлъчен, хилещ се.Днес се беше попотил, гласа му с фалцет,почти крещеше. И глупостите от вчера,днес се задълбочиха. То не бяха банки,пътно строителство,изборно купуване,партийни сделки,клиники,ваксинации..Истерията яко го е хванала,клетки! Дано издържи до делото,в което ще е обвиняем номер 2! Номер 1 е ясен!

171

ФЕН НА ЛУНА

преди 2 години

ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ БЕ?!!??

170

Зададена е:

преди 2 години

Времева линия в която последните 75 години не са се случили.Приятни ви погребения!

169

Анонимен

преди 2 години

Щом ще ме наричаш ***, мина границата на приличие и ще ти викам каквото ми дойде отвътре! И така, пэдэраз, ти си толкова семпъл, че нямаш рецептори, с които да различиш оригинала от репликата. Да кажеш на синтизираната, кратка, ясна фраза на Радев, че е наизустена, значи, че си злобно и нечестно бастардче! Или може би е гениален актьор! Няма вид на такъв, а на човек с подредена, логична, дисциплинирана, неукрасена мисъл и добър изказ! Радев е смел и изказванията му са смели. Не е нагаждач!

168

справиха се

преди 2 години

с заседналия кораб,ввсички гербери виехте,все едно не сте българи.Вера су,та вер су.Е,помогнаха европейските ни приятели,нашите експерти и моряци и точка.

167

Анонимен

преди 2 години

и настъпи ерата на радевия кирчококочовизъм и дългият Наблюдател! а бе, секи народ си заслужава политическото управление, шото сам си го избира! талонотъркачи и еврофутболманяци!

166

анонимен

преди 2 години

Ако народът ни иска да продолжи с тази омраза един към друг и разделителните линии да се увеличават,нека да избере Радев-най-неподходящия за тази роля.Доказа го многократно и продължава методично да го прави.

165

Игри на глада

преди 2 години

Румен и неговата команда ще бъдат изправени пред съда на историята за своите безчинства. А може и по-скоро. След топла есен идва Радевата Зима.

164

Анонимен

преди 2 години

Нищо не може да извади хората на улицата без някой да плати, при това, както руския човек Радев, ако спечели втори мандат и репресивните му, марионетни правителства. Задава се огромна катастрофа, подсилена от пандемията. И всичко, заради наивни избиратели и подменен вот. Бог да пази България.

163

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига де,тази агенция си вярва като нищоправещия!Хаааа-хаааа

162

Анонимен

преди 2 години

Да,той може да бъде преизбран.Но с горчива пирова победа и опровергаване на легендата за народния президент. Жалкото за него е, че почти сигурно няма да довърши втория мандат. Бурята, която пося,ще се превърне в торнадо!

161

Анонимен

преди 2 години

Радев с Кацаров си изтрепа лектората , няма как да спечели то пенсионери не останаха

160

Анонимен

преди 2 години

203 Какво ти стига на тебе, на баба ти хвърчирото. След 45 години мракобесен комунизъм, пак ли го искаш? С Рашков, най-яркият му представител и душещите само пари, много пари, харвардци на руския човек Гумен Манчев. С културиста укриващ данъци барабар.

159

Цървул

преди 2 години

С този човек начело, България потъва като "Титаник".Само че "Титаник" се блъсна в айсберг,а ние в червен юмрук. Тогава обаче корабния оркестър е свирил до края,а тук великия Учиндолски концертмайстор ще забегне пръв "забравил за правилата".Когато ударим дъното, нека тези 56% си спомнят Капитана, оркестъра, солиста и че първа на "Титаник" се е удавила третата класа.И че той никога не е стигнал Америка, за разлика от Киро Канадеца..

158

Анонимен

преди 2 години

210 Тиквата е полезен зеленчук. Предателите, които изнасят секретна информация за Москва и покриват руските шпиони у нас, на съд.

157

Анонимен

преди 2 години

Радев = още 5 години рев на тикви.