227

Кокорчо и Канадеца

преди 2 години

След 2 седмици, като изберем Канадеца и Кокорчо, комунистите си отивате. Започва истинското чегъркане. ГЕРБ ще имат 18% и ще са втори.

226

Анул Тнедизерп

преди 2 години

За Буци ще гласувам, да стане премиeр. И с него ще царувам! Тиква - Премиер!

225

Да , ама не !

преди 2 години

До Кокорчо с Топките--Кокорчо мноО добре накокорчи вожда на герб :КЪДЕ СА 8-ТЕ МИ-ЛИ-АР-ДА ?

224

Анонимен

преди 2 години

Много народ се чувства дискриминиран от ковид мерките. А не е ли дискриминация:1. Голямата ножица в доходите2. Плащането в болниците за по добро лечение (достъп до по модерни методи и апаратура непокрити от касата).3. Неплащането на здравни осигуровки върху пълния доход. Колко от вас са в сивия сектор и плащат символично?4. Да те пита личния лекар "колега ли сте"и така нататък...Ама си траете и за корупцията също!

223

Ямболски цървул

преди 2 години

249...КИ = - 10000

222

Ще се ваксинирам.

преди 2 години

Ще се ваксинирам ама след 2 години. Искам да видя дали няма да хвърлите топа с тия експериментални ваксини.

221

Да , ама не !

преди 2 години

До Кацаров умряло куче----от Баце никой не може да се вреди за кинти , Баце ни го ту.ри , за 13г., дългът нарасна на вече 40 милиарда !

220

боко карикатурата

преди 2 години

Карикатурата днес не е рИвал. Вчера са му изпоарестували аверите и той сега гледа като теле в железница и се чуди кво става. Ослушва се като пиле в тръстика. Страх го е да не го бият като мече дерек.

219

Слави Трифонов

преди 2 години

общо 2 933 806, което означава, че 24,95% от населението на страната вече са получили една доза. 2.9 млн = 24 % население така ли единен поратал не сме 12 млн народ а 6-7 млн дефакто 40 % имат поне една доза

218

Кокорчо с Топките

преди 2 години

Страх тресе ***. Кокорчо се е показал зад ъгъла. Идва да ви изяде. АААААМ! А Киро Канадеца ще ви държи ръцете да не мърдате.

217

Да

преди 2 години

До Каца... А Баца , защо го няма днес ?

216

и сега ....?

преди 2 години

Бойко нямал банка , а Цветелина има , т. е. , банка под прикритие .Защо бойко изнесе парите в чужбина ?Защо не отговори на Асен къде са 8-те милиарда ?

215

нали !

преди 2 години

До Ямболски цървулЪ ...Диктатура имаше при Тато и вожда на герб ,..ДОКАЗА СЕ !КоТ кажИ Бойко това ставаше , затова сме на всички последни места в ЕС ...да Цървулане !

214

Менгеле

преди 2 години

Морков, тояга и етапно отнемане на правата. Няма карантина, но правим сегрегация, даже в Пловдив започнаха да отвличат хора и ги слагат в лагер, няма значение, че са бездомни. На здрав човек, отнемаш му правото да рови в кофата за да се прехранва, с полиция, пранги и в лагера. Това предлага този фашист, на този етап няма карантина, но оставаш без работа ако не участваш в приема на експерименталната ваксина...

213

Премиера Янев

преди 2 години

Тези комНи жадни за пари, ноо без тях живот ли е кажи? Имаш ли парички, (имаш ли парички) обичан си от всички (обичан си от всички), нямаш ли парички (нямаш ли парички) кьор фишек за всички (кьор фишек за всички). За Бойко ще гласувам, да стане премиер! И с него ще царувам! Бойко - Чекмеджан!

212

Усмивка под мустак

преди 2 години

За Копейкин ще гласувам, да стане президент! И с него ще царувам! Копейкин - резидент!

211

Ямболски цървул

преди 2 години

С уважение към мнението на коментиращите,не смесвайте политика ,с това,което в момента става.Политическата идеология отдавана е размита и компрометирана.В момента искат да ни наложат ТОТАЛНА ДИКТАТУРА!

210

Анонимен

преди 2 години

Издирвам партия, която открито е заявила че е против зелените сертификати. Ще гласувам за нея. Освен АБВ други?

209

Шаши

преди 2 години

Къде може да се прочете договора на България с ,,Шмайзер" и ,,Мародерна"? Какви договори са подписали нашите?

208

Ти и без мерки

преди 2 години

това си е естествена тенденция. Нещата се поправят въпреки вашата компетентна намеса. Друго си е отчитането на някаква дейност в стил шум за нищо и приписване на дивиденти.