36

Анонимен

преди 2 години

Аматьори, аз като малък от 2 метра дистанция улучвай с храчка централно косата на съученичките си и ме водеха при директорката, когато ме хванат.

35

Анонимен

преди 2 години

При 57% достоверност на неинвазивните тестове, ще имаме 15 000 а може и 20 000 "заразени" до 2 седмици и без учители, които да преподават след това.

34

Анонимен

преди 2 години

Имам само един много елементарен въпрос: Учителите, които и без това не достигат могат ли да се заразят докато тестват, обработват и изхвърлят биологичният материал на отрочетата ви? Явно предпочитате накъсан образователен процес - тоест, учениците да не учат материала си, а просто да са на училище, на занималня, Ама нали кресливите майки са много компетентни....

33

Тралала

преди 2 години

Единствено нещо, което ще научат децата от присъственото обучение, е как се правят тестове

32

Анонимен

преди 2 години

Учителите не са лаборанти няма как нормален човек да се съгласи в пика на пандемията да му плюят насреща 24 човечета, за дете тест между 15-20 мин, като са в класна стая докато тестват всички вече ще са се заразили.

31

Анонимен

преди 2 години

Сутрин рано, всеки понеделник и четвъртък, целия МС да дава пример как става! Всички дружно да плюят в ефир и министър Денков да им събира контейнерчета...

30

Анонимен

преди 2 години

По инструкция от производителят са необходими 15-20 минути след като капка от слюнката е капната върху плочката за тестване. Времето за пробонабиране преди това не е уточнено. Време за дезинфекция и проветрение също неуточнено. Време за тестване на 25-30 деца неизвестно, в училище са средно 4-5 паралелки от всеки клас. Как няма да се смесват класовете, докато се дезинфекцира и проветрява отново е неизвестно. Ще остане ли време за учене? Интересно коя ли е фирмата успяла да набута тестовете

29

Анонимен

преди 2 години

Значи тези тестове показват положителен резултат при вече изявени симптоми и положителните ще се тестват после и в лаборатории??? Някой открива ли следи от логика в цялото занимание...?

28

Анонимен

преди 2 години

толкова нелепи коментари ,че си личи че са от.*** които се опитват да съботират държавата неможе това да са истински хора

27

Анонимен

преди 2 години

А проветрение, изхвърляне на биологичните отпадъци и дезинфекция на повърхности след това ще има ли, че отиде още един час? Или няма нужда, те така или иначе са разменили кой каквото има, докато ги тестват.

26

Леша

преди 2 години

Освен всичко друго, ще изпращате децата си гладни на училище. Чорапа така нареди. Тестовете го изискват.

25

Анонимен

преди 2 години

Това просто е несериозно! Значи два дни в седмицата децата ще ходят не на училище, а на тест, защото просто няма да остава време за учене. Да не говорим, че на клипа женицата с ръкавичките (ако не ги е сменила между двата теста, а не видях да го прави), замърси втората проба при затварянето. Изобщо такава пародия ще е всичко! Нямам думи! Отделно, че взимащите пробите трябва да са много негнусливи хора! На мен лично ми се повръщаше като гледах клипа!

24

Анонимен

преди 2 години

Боже, боже тези съвсем са загубили връзка с главният мозък. Това са тестове за домашни условия не за 25-30 деца наведнъж.

23

Досега се оплаквахте

преди 2 години

че при дистанционното часовете били кратки и се губело много време, докато децата влязат във виртуалната класна стая и се провери кой липсва. Е, при новото присъствено ще станат още по-кратки, докато направят и отчетат резултатите от тестовете. За сметка на това ще си обменят вируси в изобилие, защото в този сезон проблемът не е само ковид. И цялата тази мъка заради недоволните от ДО родители и продажните министри.

22

Асан

преди 2 години

Бързия тест отиде до обед... Храчки тампони клечки за уши и реактиви :)))

21

Истината

преди 2 години

И да има тестове, и да няма тестове, децата приключиха с ходенето в еврейските училища. Искате да ги пуснем или с тестове, или без тестове, за да ги ваксинирате тайно от родителите. Това е изключено! Отсега сами ще си гледаме и обучаваме децата у дома!

20

Анонимен

преди 2 години

Няма да позволя да ми тестват детето.

19

Леля ви

преди 2 години

То много хубаво, но децата трябва да имат 1 свободен час в началото, за да може на се направят тестове на всички.

18

Тралала

преди 2 години

Това са тестове за домашни условия

17

Ювиги Х

преди 2 години

Това може да го измисли само болен генералски мозък .Направо да си бяха откраднали няколкото милиона и да не експериментират върху българските деца. Унижението е пълно.Не те ли срам бе Радев.!!!