63

винету

преди 2 години

До 72. Ама айде разберете се бе, червени тролчета коя е банката, че станахте смешни - ***, КТБ или Уникредит?

62

Важно

преди 2 години

Важното е че Буци е нервен, а като е нервен прави грешки :)

61

Я

преди 2 години

Я па тоя да не се обажда, че видехме със сталинка какво сътвори ха във мвф

60

Защо не си в килията

преди 2 години

А, Дянков? Колко покойници през последните две години трябваше да ти тежат на съвестта, ако беше човек? Къде са онези 1,2 милиарда лева на НЗОК бе, касапин? Нямаше да е чак такава разруха в "здравепогазването", ако ги имаше, нали? Проклет да си до девето коляно заедно с шефчето ти мутропожарникаря.

59

Радев 2021 ДА!!!

преди 2 години

банката е уникредит, бойко притежава 100% от акацията на банката!

58

Анонимен

преди 2 години

Не милиарди, поне 100 лева да намери алкохолика откраднати от Борисов и да го арестува, ама немаааа.

57

Анонимен

преди 2 години

До 60. Ами те изпусканията на Чашков станаха много. Къде са осъдените за подслушванията - всичко затихна. Какво стана с изядения от Боко - жив и здраво и там изпускането замина. И с това ще е така, ама да има плюнчене, нали?

56

врътки

преди 2 години

Цветелина ''продава'' банка на Славчо , после Славчо Хр. на Цветка ,... оДИ ИМ Фани номерата ...

55

Анонимен

преди 2 години

Първото име на Рашков, алкохолик ли е?

54

joe

преди 2 години

Има 60 милиарда в депозити в банките. Червените м,ъ,р,ш,и сън не спят да ги ошушкат.

53

брей ,бре !?

преди 2 години

В САЩ всяка година фалират по 12 банки , а в Бг защо поне една не е фалирала ,... А ?Защото си играят с парите на народа прос-Зт който ги търпи !

52

анализатор

преди 2 години

Е,коя жената-формален собтвеник на банката?Моята жена ли,или жената с която живея на семейни начала?Да се разрови какви им са отношенията.Глупав герберастки материал.

51

изнервен

преди 2 години

До 59. Къде ти е името бе, "смелчага"? Айде напиши го, като си толкова отворен. Плюнка си, ***, скрит в анонимен, нали, червей жалък?

50

АЛОООО!

преди 2 години

До Д0 51... нещо си сбъркуел , работи ли СЕГА ---КТБ ?Колко пъти я окрадоха , откраднаха и тия милиарда които Бойко подари , и банката пак НЕ Р-А-Б-О-Т-И . Така ли се ''спасява'' банка ???

49

байхей

преди 2 години

До извинети. И това означава, че банката е негова, така ли? Ох, малееее, ама такива конспирации колкото искаш. И аз казвам, че ти имаш сестра, която беше брутално изнасилена.

48

До 52

преди 2 години

Аз не знам за хапчетата на Киро , но се вижда че ти си пропуснал да си изпиеш твоите !Как мислиш случайно ли е изпусната тая реплика от Рашков , човек с толкова власт и информиран ще говори глупости !?Знаеш ли колко пари са влезли от европейските пари по време на Банковото управление , ай сега умножи ги по 10% и ще ти стане с колко се е облажил любимеца ти!?

47

кофти

преди 2 години

Вожда си МИСЛЕШЕ / ама само той си мисли/ , че е ВЕЧЕН !Ядене , пиене , крадене , жени , шайки ,... но иде Видов ден , и трябва да се плаща !

46

гербер

преди 2 години

До до ГЕРБ. Що ти освободиш пространството от себе си бе, плазмодий? ТИ кой си и какво си постигнал в жалкия си невзрачен живот?

45

Д0 51

преди 2 години

Ако не бяха налели тия пари в *** сега мижава ти заплата от 800лв щеше да струва 8 долара бе маугли! Бива малко да се запознаете с нещата преди да ги коментирате!!!

44

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

Посредниците на Баце всички ги знаем , Цветелина Бориславова и Славчо Христов , какво се прави на умрял лисунгер !