55

Анонимен

преди 2 години

Плямпат си, но фактите са налице: 1. Вирусът е изкуствено създаден и не се знае какви са инструкциите му - това не е обикновен вирус, който просто да реагира на ваксини и изобщо няма как да се предвиди как ще се развие. 2. "Ваксините" не са ваксини; 3. Производителите не поемат отговорност за безопасността на продуктите си, които се опитват да ни нахакат! И последно - не е нужно да ни сравнявате с други държави. Има информационно затъмнение, така че кой знае какви са реалните данни за ЕС!

54

До 59

преди 2 години

Да,повтяря 1 процент от хората,при другите имунитета остава доживот...пренаписахте учебниците ей!

53

Бай Хуауей(о)

преди 2 години

Не съм антиваксър, но ще се ваксинирам едва когато: компаниите поемат финансова отговорност за странични ефекти; компаниите гарантират, че няма да се заразя, пренасям и умра от вируса. Дотогава МНОГО ИМ ЗДРАВЕ!

52

Анонимен

преди 2 години

Дори и в Зимбабве, не биха си избрали чорапа , кирчовците и чалгарите да ги управляват. Скоро ще ни минат и по ваксинация и по развитие.

51

Анонимен

преди 2 години

Първо, много преболедували са и ваксинирани. Второ, вирусът повтаря и потретя. Това, че някой бил боледувал преди година не означава, че пак няма да боледува. Трето, ваксината отслабва действието си с времето и трябва бустер. Сметките ви стадния имунитет са криви. Доживотен имунитет няма. Излъгани сте! Единствено ваксинацията и реваксинацията са шанса ни.

50

Анонимен

преди 2 години

Чужденеца: Живея в Лондон, не съм ваксиниран до този момент два пъти изкарах короната като втория път разбрах че съм болен само от теста, два месеца след това започнах работа в ковид отделението! Не съм се разболява повече не съм и умрял, няма и де се ваксинирам! _________________________ О, да! Без ваксина в Ковид отделение в Лондон!

49

До 52

преди 2 години

Може и да е била зле, но все пак имаШЕ някаква. Сега вече и тая я няма. Трябва да си много глупав, за да се успокояваш, че тя понеже не е супер добре била, е все тая. Не, не е все тая. Утре като почакаш линрейка 8 часа по номер на реда си, и няма къде да те сложат в нитонедна болница, ще ти светне лампата. Ако не е късно.

48

Минало забравено

преди 2 години

Помните ли виетнамските другари след демократизацията дето идваха при нас на наи лошите дльжности и наи ниски заплати , колко бяха щастливи , че са в бьлгарияА сега и виетнам е много пред нас

47

Анонимен

преди 2 години

Къде е Кунчев?

46

Апокалипто

преди 2 години

2 800 000 са се ваксинирали поне с една доза, 1 500 000 най-вероятно са се срещали с вируса и въпреки това болниците претъпкани с ковид?Струва ми се,че или тия тестчета отчитат всяка настинка като ковид или в болниците лъжете,ама яко надписвате.И как от 300 на ден умиращи нормално,250 са от ковид?Всеки нормално мислещ си задава въпроса къде е логиката във всичко което ни се приказва по медиите?

45

До 39

преди 2 години

Болничната помощ беше доста зле и преди Ковида, пък и сега приема ваксинирани. Учениците до 12 години така или иначе не трябва да се ваксинират, пък другите не знам защо ги бодат, при положение че го карат "безсимтомно". Но най-великият момент е свободата на "ваксърите" да си обикалят навсякъде, при положение, че са пълноценни вирусоносители. Въобще, 80% от мерките са пълна идиотия, не само у нас, а и навсякъде.

44

Какви инженери?

преди 2 години

То няма кадри у нас вече по такива сложни спрециалности. Няма и да има! Държава от търговци на вехтории, ресторантьори и бармани.

43

До 37

преди 2 години

Няма расизъм. Има държава, пълна с необразовани люде с големи претенции. Нищо друго!

42

Минало забравено

преди 2 години

Ех зимбабве е пред нас по доходи а едно време им испращахме инжинери в помощ на развиващите се страниИ ни сьбираха пари в предприятията да им испращаме помощ

41

Анонимен

преди 2 години

Там ни е мястото!

40

House M.D.

преди 2 години

Другарят Мюфтиев съобщи тази изключително добра новина, но не каза какъв хонорар е взел от фармафията за да рекламира експерименталните им отрови.

39

Анонимен

преди 2 години

Бели индийци с управленци без морал и съвест готови да експлоатират хората докрай.

38

фтф

преди 2 години

Доценте, Бирма не съществува, пак вкарваш смут, помислих, че съм изтървал нещо :-D

37

До 32

преди 2 години

Напротив, трябва да ни пука. Защото НЕваксинирането има последствия за всички - за болничната помощ, която всеки от нас може да получи, за ходенето на училище на децата, за работата ни. Не само се нареждаме до тия държави, но сме даже по-зле от тях. От Умността на народа! Не само че ни пука, но и има защо да сме бесни!

36

Глупакът

преди 2 години

Ще намери хиляди доводи да не се ваксинира. Докато не удари джакпота от ковид лотарията.