103

AbJeCt

преди 16 години

Подкрепям номер 98, в България няма мафия ... самата държава е мафията ;)

102

преди 16 години

mister BIIN

101

преди 16 години

МОЛЯ??? Май нещо не разбрах заглавието!!!

100

преди 16 години

Че той и Петков са част от червената мафия, която ни управлява заедно с царя и Доган.Всъщнот грешка ,той не никакъв цар, а едно продажно ***. Комунистите изхвърлиха костите на баща му а той с тях прави съюз .

99

Jore

преди 16 години

Този Миков *** ли е, или това си му е от комунистическата промивка на мозъка?Преди време предишния Румен Петков беше казъл, че организираните престъпни групи се броят на пръстите на едната ръка, с което предизвика реакции от рода:Бах го в мутанта! Колко пръста има тоя ве!?Миков пък направо изтрепа рибата с права лопата като изтърси култовото, че в България няма мафия!Абе Миков, влах неизсушен, то в България не остана нищо друго освен мафия бе!След вашето управление и малкото читаво останало в България ще се изнесе от тук. И тогава протежето ви от пожарната ще може да доокраде каквото сте му оставили и да закрие България.

98

mitko

преди 16 години

Как да има мафия в държава,където мафията и държавата са едно и също?!? Въпросът е какво да правим останалите,които сме извън въпросните структури...

97

чепа

преди 16 години

И този е от същите .

96

ани

преди 16 години

До номер 85 .Образование в страната има и то благодарение на усилията на Вълчев .Всеки разумен човек ще го признае.

95

преди 16 години

не само че е бегал от лудницата ами и е успял да ги убеди че става за министър и са го назначили ... баси оправния

94

Психиатъра

преди 16 години

АБЕ ТОЯ КОГА УСПЯ ДА ИЗБЯГА ОТ ЛУДНИЦАТА?ЕЙ.........АЛО БЕ САНИТАРИТЕ ИЗНАСЯЙТЕ СЕ НА БЕГОМ ,ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ НЯКОЯ ПОРАЗИЯ.........................

93

Калин

преди 16 години

ЗАЩО ТУК СЕ ТРИЯТ МНЕНИЯ И КОЙ ГИ ТРИЕ? ПРЕДИ ОКОЛО ЧАС НАПИСАХ МНЕНИЕ ЗА ТОЗИ ОТВРАТИТЕЛЕН ЧОВЕК МИКОВ И СЕГА ГЛЕДАМ НЯКОЙ ГО Е ИЗТРИЛ! ???

92

преди 16 години

Мафията : Няма Миков в България.

91

редови

преди 16 години

Още един който не е в час ! Тоя *** е по опасен от пикльото.От къде ги намират тия *** -не знам! Само знам ,че нямаме мафия ,ум да ги търпим и воля да ги изтрием от лицето на България ! До тогава ще ни го слагат както си искат и ще си ни връткат като за последно ! честит Ви Велик ден

90

преди 16 години

Мама му стара, имам чувството че в България валят *** политици (най-вече вътрешни министри) като из ведро.

89

хайде бе!

преди 16 години

що не вкараш братятя в затвора или маджо,ами ги правите агенти...

88

венелин

преди 16 години

Миков,и ти май ще излезеш ТУРАНИКОВ.

87

преди 16 години

Свобода за папагалите!

86

преди 16 години

Свобода за папагалите!

85

преди 16 години

няма мафия всичко е наред тогава закриваме поста ти напусни,за да няма излищно разхищение на пари,също няма образование няма наука затова Министерство на образованието и науката се закрива,народното събрание се затваря поради разхищение на свободно място ще се използва за друго,а дипотатите се местят в театъра кадето са най-добри !!!

84

Мафиотка

преди 16 години

Няма мафия, значи и той е наясно с нея, затова както и Румен Петков, ще я прикрива.Кои ли са тогава тези, които се избиват? Боже, спаси България от бивши комунисти, които се пребоядисали социалисти, но комунистическото си възпитание не забравят!