50

ПроСоТо

преди 2 години

а като какъв "го раздава Каскетя"?...За ТРИВИАЛНО "нарушение",за което може да се сезира ВСЕКИ прокурор,тоя СВРЪХТЪПМИЛИЦИОНЕР ПАК се набутва на "първа линия"!!..Нещо като ТРАГИКОМИЧНИЯ случай с Митко от Пловдив..ВСЕКИ полицай МОЖЕШЕ да задвижи въпроса с ЕВЕНТУАЛНОТО насилие над "чорапения бизнисмен",но нееее!..Трябваше Каскетя-"ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР" на Републиката, да са изтъпани пред камерите и да пие кафе с въпросния Митко...ПАДЕНИЕТО на тоя е кошмарно!..Дано да получи ЗАСЛУЖЕНИЯ "ЛИНЧ" и така да

49

Не им клякай!

преди 2 години

На кого се слагаш г-н Гешев, на тия ли дето искат да те изчегъртат? Изясни ли ли сте с какво се занимава това НПО? По думите на Расате тези издевателстват над деца. Някой следи ли в тази държава какви ги вършат подобни структури? По-лесно ви е да се разправите с Расате. Не знам дали това е формата, но може би той провокира общественото мнение да види какво се върши пред заспалите погледи на прокуратурата. Така, че не ни падай в очите, като се мазниш на соро'соидите!

48

МНЕНИЕ

преди 2 години

Гешев нямаше къде да мърда - трябваше да го направи .Това е Криминално Престъпление .Но защо Пеевски , Борисов и Плевнелиев са без Обвинения за Корупция ?

47

Расате е имбецил

преди 2 години

Какво постига с това трошене освен да си начеше крастата, че е гоУем мъжага? Само помага на дъгоцветните сбърканяци, които тъкмо това искат - да са вечни жертви и "мъченици", да се пъчат каква ужасна омраза срещу тях имало. Като е знаел, че в свърталището се извършват деяния, подсъдни съгласно Наказателния кодекс, да е събрал достатъчно данни и да е уведомил полиция и прокуратура. Така се прави, иначе в пещерите ли да се връщаме? Само дадоха повод на Гешев да се изкара най-върлия гейропеец.

46

Действай Гешефт

преди 2 години

Един го е. В. Али в Симитли.

45

полу-анонимен

преди 2 години

Някой може ли да си спомни защо изобщо кандидати да парламента имат имунитет?

44

Възмутен

преди 2 години

По тв даваха как всичките суросоиди от всички посолства отишли да оплакват десетимата геюви докато вече 30 години изобщо не го интересува всеобщата мизерия кражби и корепция ширещи си по тази територия!

43

Буци вика Гешеф

преди 2 години

Нахрани зайците бе Каскет смотан!

42

Анонимен

преди 2 години

Расте показва твърда китка.

41

sofeto

преди 2 години

В законова държава никой няма правото да бие, руши, убижда или да се саморазправя с инакомислещи!

40

Дружно брсрв

преди 2 години

Гешеф брани своите клиенти - *** симитлийски моми.

39

Анонимен

преди 2 години

Расатв си е за поставяне под запрещение от много време. Спорно е дали нападението на лгб център му е най-големия провал.

38

shit-packers

преди 2 години

Тези не са интересни. Пуснете нещо за изказването на принц Чарлз в Глазгоу, че "ако искаме да опазим планетата, трябва да наложим наднационално военно управление по цял свят". Това е тема, която заслужава водеща статия, а не тия ^&*()

37

Анонимен

преди 2 години

Браво на Гешев!

36

Въпрос

преди 2 години

Тоз фигурант кога ще арестува налника си Тиквата?

35

Нема лъжа

преди 2 години

Един пр. О. Стак вика - Гешеф е ***. Ударих му шамар защото обижда цървулите.

34

Анонимен

преди 2 години

Гешев,какво правим с вожда?Чакаме обвинение от прокуратурата по чл.326 ал.1 и ал.2 от НК,карай ги подред,първо Вожда след това Боянчо!

33

ПроСоТо

преди 2 години

не разбрах:..Във връзка с "казуса" "Ало Ваньо" ли Каскетя иска имунитета на Расате?..Или във връзка с "Джуджетата"?..Некой знае ли?

32

Анонимен

преди 2 години

Щом и нечистоплътният се разчевръсти, подозренията ми, че ония сами са си организирали "нахлуването" се превръщат в непоклатимо убеждение.

31

Ха-ха

преди 2 години

Гешев е в тежък конфликт на интереси!