105

до Гостенин

преди 2 години

"а от 60% преболедували!От сега да ви е ясно, та после да няма хъм-мън.">>>>>>>>>>Ами аз съм от преболедувалите, само че поради някаква странна причина ни наричате антиваксъри.

104

Анонимен

преди 2 години

Много интетесно болен от левкемия и ще се ваксинира против ковид.Мухаха.

103

Гостенин

преди 2 години

До АнонименКое във Германия? Фашист? Я не ме разсмивай! Кажи нещо за Нацизъм и ела да видиш ти!Нацизъм, фашизъм и комунизъм са все разновидности на социализма!

102

Анонимен

преди 2 години

Колин Паул умря, защото беше болен от левкемия. Не е виновна ваксината. Големи манипулатори сте!

101

Анонимен

преди 2 години

Кунчев също беше убеден че ваксината работи.

100

ПУКА МИ ЗА ВАС....

преди 2 години

Моите деца вече свикнаха с компютъра и изобщо не искат да ходят всяка сутрин на училище!Там освен простотии, цинизми, насилие и глупости .....НИЩО ДРУГО НЯМА ДА НАУЧАТ!....ЩО Е "СОЦ-КОНТАКТ"--ВСЕ Е ЛА"""О...

99

Гостенин

преди 2 години

До Анонимен 104Не от 20% процента ваксинирани, а от 60% преболедували!От сега да ви е ясно, та после да няма хъм-мън.

98

Анонимен

преди 2 години

Колин Пауъл също беше убеден че ваксината работи и беше прав.

97

Антрополог

преди 2 години

Каквито учителите, такива родителите, такива и децатаНевежи, но специалисти по всичкоИзраел си ваксинира цялото население и имат по 4-5 починали на денонощие от вируса, а умната България погребва по 150-200 човека всеки ден

96

Анонимен

преди 2 години

99 да отидат тогава старците в ЮАР да си търсят пенсиите от червените бо*клуци дето им ги ограбиха, а не да ядат от нашите осигуровки. Не стига че 1 работещ издържа 3ма пенсионери, а сега и на децата посегнаха заради старците дето не щат да се бодат. И да, може и да сте си изкарали пенсията, но ви я откраднаха същите тия червени градове, дето в момента посягат на децата. Не ви ли е срам стари хора? Заради вашия страх от ваксини да сте съгласни да тормозят деца? Не ви ли е срам?

95

Гостенин

преди 2 години

До Анонимен 98Поредния културтрегер!никаква загуба за обществото след разболяването ти! Голем праз! Ако знаеш колко мамини синчета-антиваксъри чакат за мястото ти - би се ваксинирал.Ваксината не е индулгенциа за Ковида - но предпазва от тежко протичане на Ковед!

94

Анонимен

преди 2 години

Истината е една.Ковида е лъжа.

93

Дако от Сокако

преди 2 години

Тея дали си дават сметка че техния акъл стига колкото да сме последни в Европа.

92

Анонимен

преди 2 години

Истината се цензурира яко. Махнаха коментара с танковете. Найстина му трябва една яка тупаница на тоя народ да влезе в час.

91

Анонимен

преди 2 години

"Анонимен 91Сфирчо, вие ще сте първите, попаднали под недоволството на електората!Електората няма да търпи дълго да измира заради и д и от с к и т е антиваксъри!Колко бой ще отнесете - направо не мога да броя до толкова!">>>>>От кого ще е тоя бой от 20-те процента набодени ли?

90

Анонимен

преди 2 години

Радев фашист.Кацаров,д-р Менгеле.

89

Анонимен

преди 2 години

95 ти сериозно ли смяташ, че фашист е обидно само в Русия? Я *** изкрещи нещо фашисткото в Германия! Хайде, направи го, моля те! Ще разбереш истината в челен сблъсък.

88

Гостенин

преди 2 години

До Анонимен 91Сфирчо, вие ще сте първите, попаднали под недоволството на електората!Електората няма да търпи дълго да измира заради и д и от с к и т е антиваксъри!Колко бой ще отнесете - направо не мога да броя до толкова!

87

Анонимен

преди 2 години

Вие се чудите за какво да протестирате! В САЩ медицинският надзор си гледа стриктно работата в училищата и заради едно заразено в неделя дете цялото семейство още вчера е под карантина, а от днес паралелката му също е под двуседмична карантина.Тук, в БГ училищата родители и учители пък протестират заради контрола над учениците ... ДПС протестира пред Държ.департамент ДД на САЩ ама тук, в БГ заради Пеевски, а ВАС отменя решение на ДД , но пак в БГ.Не вземе ДД да допише имената на съдиите от съста

86

Анонимен

преди 2 години

Да отидат в Западна Европа и да протестират! Там вероятно няма ваксини