30

до CriticusMagnus

преди 2 години

"До до CriticusMagnus, е ти това "Н-я-м-а" можеш ли да го докажеш или остава хипотетично?"---------------Бахахаха х ти сериозно ли ми задаваш този въпрос? Да сис си удрял главата наскоро? Намираме насерд огромен пожар а ти искаш да ти доказвам, че това е огън?

29

Галин Костов

преди 2 години

Продължавам. Чл. 63, ал. 6 от ЗЗ-"Мерките по ал. 4 може да включат и временно ограничаване придвижването на територията на страната, както и временно спиране или ограничаване на експлоатацията или режима на работа на обекти с обществено предназначение и/или други обекти и услуги, предоставяни на гражданите"-//-//-//- Къде тук пише че може да бъде ограничено правото на труд чрез въвеждане на изискване за притежание на зелен сертификат? Къде пише че работещите трябва да си плащат за да работят?

28

stiling

преди 2 години

"В някои от съдебните определения пише, че в зaпoвeдтa зa зeлeния cepтифиĸaт e зaлoжeнa пpeзyмпциятa, чe oбщecтвeният и дъpжaвният интepec нaддeлявaт нaд личния."E това казва всичко точно и ясно. Като си член на обществото и държавата трябва да се съгласиш, че държавния и обществен интерес е на първо място!И на мен плащането на данъци ми накърнява личния интерес, щото имам по малко пари НО ГИ ПЛАЩАМ!Който не му отърва прав път и да ходи да живее в Германия или където иска и да видим там как ще е

27

до CriticusMagnus

преди 2 години

Независима съдебна власт в България няма. Н-я-м-а. Затова сме най-корумпираната държава в ЕС.

26

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПо-точно е-или са се ваксинирали или са си купили сертификат.Бедна ви е фантазията колко фалшификати са издадени досега!!!А това е много доходен бизнес.В момента е около 500 лв!!!Вие да не си помислихте че тези във власта и тези с пари са се ваксинирали?!Наивници!!!

25

Човек

преди 2 години

Щях да се учуда някой да е спечелил дело срещу ковид мерки?

24

MaйMyнaтa

преди 2 години

За всяко действие има равно по сила противодействие. Или при, беээаконието се прилага противоэаконие. Още требва ли да ви подсещам кво да правите, или да не правите? Ама вие си одете у съдо, ама нема ви върже щот докторите нема да стоят гладни

23

Анонимен

преди 2 години

А къде в Конституцията пише, че правата си ги получаваш само срещу ваксинация?

22

Анонимен

преди 2 години

Значи жалбоподателите трябва сами да съберат доказателства защо заповедта на министъра е незаконна, а съдиите накрая само трябва да решат да или не?

21

До Анонимен 1

преди 2 години

Златна душа си!Кажи ни коя зодия си за да ти кажем кога и от какво ще умреш!

20

Анонимен

преди 2 години

До 9 "юриста" - И закон си има и решения за удължаване на извънредното положение си има (до 30 ноември 2021 г.) и даже в конституцията си пише, че когато е заплашено здравето на хората, могат да се ограничават определени права. Ама кой да ти чете закони, решения и конституции.

19

Анонимен

преди 2 години

Нали хората обжалват предварително изпълнение на заповед? Какви негативни вреди съдът очаква да бъдат доказвани?

18

Анонимен

преди 2 години

Явно в останалите съдилища нещата не са толкова розови за вакс кампанията, щом цитират данни само от едно място.

17

Галин Костов

преди 2 години

Чл. 63, ал. 4 от ЗЗ-"При обявена извънредна епидемична обстановка по ал. 1 министърът на здравеопазването въвежда със заповед ВРЕМЕННИ противоепидемични мерки по предложение на главния държавен здравен инспектор за територията на страната или за отделни области"-//-//-//- Само на това основание заповедта на Кацаров трябва да бъде обявена за противозаконна, защото никъде в нея не пише за какъв период от време или на база на постигане на какви критерии се въвежда зеления сертификат!

16

АнонимеН

преди 2 години

СЪДИИТЕ СИ ТРЕПЕРЯТ ЗА ПОСТОВЕТЕ И СЕ МАЗНЯТ НА РАДЕВ! ЕЙ ТОВА Е РЕШЕНИЕТО НА СЪДА! ООО И ОТВОД ЩЕ СИ НАПРАВЯТ НО ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА СЛУГУВАТ НА РАДЕВ И ДА МУ СЕ МАЗНЯТ!

15

Сава Томов

преди 2 години

Е как да няма доказателство за вреди. Нали допълнителното заплащане на тестове от 300 лева на месец можеш да го докажеш чрез касовите бележки. 300 лева, които трябва да плащаш или да си сложиш отрова в кръвта. То такава жалка история е този съд, че няма накъде повече...

14

ИСТИНАТА

преди 2 години

При ВОЙНА ИМА ЛИ СЪД ЗАЩОТО ТОВА Е ВИЙНА БЕЗ ИЗТРЕЛИ

13

Анонимен

преди 2 години

Още ли има хора които се съмняват че има заговор за установяване на световна фашистка диктатура!?

12

Бay

преди 2 години

пуснах сълза. :D

11

Анонимен

преди 2 години

За ваксини те също няма доказателства за ползите ама ги налагат. О т тоя съд всички ваксинирснили са и правят ли си тестове ако не са?