145

Аре стига!

преди 2 години

Напит съм като кирка, жената - трезвеник, че и веган с мен. Тя половин час не може да излезе от паркинга - то вярно, че беше тясна ситуацията. Аре да се разменим. И воалла - вместо да одерем 5 коли, излизаме и се разменяме. После е лесно, караме направо.

144

Анонимен

преди 2 години

Този дере кожи. за две хапки иска 250 лв.

143

Анонимен

преди 2 години

Е точно ама нали всички трябва да се правят на моралисти. То е до умения най вече а и за мъжки организъм няколко уискита не се усещат все едно тия които трезвени трепят хора не са виновни но ако те хванат без произшествие си виновен айде айде..

142

Qanon

преди 2 години

Ще го пуснат. Такива са над закона. Особено в жалко подобие на държава без правосъдна система.

141

Хайде, хайде

преди 2 години

Този, който не е шофирал пил да хвърли първи камък върху мен. Случвало ми се е 2..3... пъти, пъплил съм като костенурка. С ясното съзнание, че направя ли беля ще ми се стъжни. Обстоятелствата го налагаха.

140

Анонимен

преди 2 години

До 152Алкохолика 2019 Пътува с чисто нов поръчков "Мерцедес" Х класа, брандиран с неговото име. Запознати твърдят, че белият пикап е нафрашкан с фул пакет екстри и струва поне 300 хиляди лева. Точно с него Токев самокатастрофирал, блъскайки се в стена, след като губи контрол над мощния си автомобил. s t a n d a r t n e w s

139

Да

преди 2 години

Тези които карате пили, винаги ще ви хванат, ама винаги. На мен в София ми се е случвало, да управлявам на няколко бири и след като са ме спирали, не са ме проверявали. Взеха ми книжката в най-забутания град , с най-малко население, без градски транспорт и таксита и без улично осветление близо до Турската граница.

138

до 151

преди 2 години

Какви триста бона те гонят, бе хич? Пикапът от снимката, в базова версия е 50 000, с фул екстри е 75 000, ако са му правени специални доработки, докарва до 95 000-100 000, това е. Триста бона... смях, смях като ще клюкарите, поне си пишете домашното, лаици.

137

Не знам

преди 2 години

Този може да си позволи 4-5 човека, да го носят на ръце до тях. Карането след като си пил е руска рулетка със себе си и с живота на другите. Някои, просто го искат. Лъжливо си мислят, че и този път ще им се размине.

136

Анонимен

преди 2 години

Наистина леко му трепереха ръцетедаже си бях казал, да не би да развива някакъв Паркинсон, а то от алкохолизъм!

135

Анонимен

преди 2 години

2019 г. е катастрофирал във Варна пиян и му взели книжката. Много му треперят ръцете и мислех ,че е от заболяване, а то да се окаже алкохолизъм.

134

Анонимен

преди 2 години

На този си му личи, че е фашист. Все хвали Германия и помиите им.

133

Свидетел

преди 2 години

Моят дядо го били хванали да кара пийнал, в годините на 70-те. Разправяше как го пребили от бой в Управлението. И после му казали, че ако го мернат някъде изобщо да шофира, не само него ще пребият, но и нас, и бял ден няма да видим.

132

Асан

преди 2 години

На кого е шеф тоя цайс с 5 диоптъра :)))

131

Фандъка

преди 2 години

За какво е това метро бе шефче. 1.60 кво му плащаш.

130

Анонимен

преди 2 години

Само не мога да разбера какви хора цъкат минуси на коментарите, че е пиянка. Ами ако блъсне някой? 1.9 е доста. Много малка част от нещастните случай са от употреба на алкохол, но аз давам 10 лева за такси.

129

Анонимен

преди 2 години

Преди 89-та година, наказанието за тези, които шофираха пияни формално пак беше затвор и конфискация на автомобила, но просто формално...,защото после решението на Съда, се изпращаше на партийния секретар на околията, от която е осъденият. Той праща на кмета на населеното място, където живее осъдения, и после той налага ограничения и наказания на семейството му. Така че тогава един опати - всички му ядат пешкира.

128

Бахаров

преди 2 години

Няма проблеми, даже не е употребил наркотици. Аз се разминах няколко пъти. 4 бири само.

127

Анонимен

преди 2 години

Те и онзи от ВМРО го хванаха, ама какво стана?!

126

Динева

преди 2 години

Алкохолът на никого не прощавам! Остави ти полиция и тем подобни, просто ще си развали здравето и семейството. Жалко за този красив човек