145

Анти<->Ваксани

преди 2 години

Всичко ще се намести. Природата не прощава грешки. Някой от двата лагера със сигурност греши.

144

Сержант

преди 2 години

Под 10%. До миналата седмица имаше по 5к на 25к направени тестове. Това показва че работата е отървана. Вируса ще циркулира докато си умре сам . Нека не му пречим.

143

Анонимен

преди 2 години

Само надписват бройки в един грат има болни 5от ковит а ги надписват 60срамотае винаги да надписват бройки но никой не ви вярва вече и неви иска никакви ваксини забрана за всички ваксини никой няма да се ваксинират хората стига дано да горите в ада проклети убийци

142

Анонимен

преди 2 години

Сега най-важно е да се пази рейтинга на Румен Рублата

141

Валерия

преди 2 години

Добро утро форумни специалисти!!! Приятен хелоуйн в броене на починали хора!!!

140

Ваксър

преди 2 години

Този квадратния дето се надига, вас чака. И става все по-дебел...

139

охранител

преди 2 години

До старшина НиколовНие с колегите ще го направим това упражнение много скоро. Единия от нас има къща за гости и мислим да се карантинираме с метресите там. Те и без това не ходят на училище. Сега работим за оборудване и зареждане с продукти. Днес чакаме камиона с бира.

138

Хм

преди 2 години

Изведнъж тестовете се удвоиха и бройките съответно скочиха.

137

Анонимен

преди 2 години

В момента карам ковид,в може би най-леката муформа,със загуба на обоняние.Интересно ми е защо в амбулаторния лист от триажен кабинет и след бързия тест,са записани симптоми и оплаквания,от които не се оплаквам:Болки в гърлото,мускулите,висока температура,отпадналост и др?Дориимам генериран и т.нар.зелен сертификат в системата на РЗИ,в който пък е записано,че важи единствено в България.Според мен всичко е много,много сбъркано,но изглежда и умишлено направено.

136

старшина Николов

преди 2 години

Има много фалшиво болни. Аз познавам няколко, включително моя шеф! Плаща 50 лева на лаборант да му смени пробата с гарантирано заразена и става безсимптомно карантиниран за 14 дни. След това получава зелен сартификат за преболедувал който ще си го ползва през следващата една година. Доколкото знам, шефа се е карантинирал на село и всеки ден е или на лов или на риболов, а вечер се грижи за правилната ферментация на гроздомицина. Това упражнение аз ще го направя след изборите!

135

Гарджока

преди 2 години

За първи път от сигурно 2 месеца, срамежливо се премълчава % положителни , спрямо броя направени тестове за деня: ))Не стига, че цяла седмица този показател се понижаваше (всеки ден беше по-нисък от предходния), ами днес е паднал и под 10% ... е, това вече наистина на нищо не прилича!!!

134

До 183

преди 2 години

Твоите два параметъра - смъртност и ваксинирани по възрастови групи са само част от картинката. Постарай се повече!

133

До 183

преди 2 години

Анализът на смъртността по възрастови групи отдавна съм си го направил, още при вълната през ноември-декември 2020. После включих и броя на ваксинираните по възраст, но това е сложно да го пиша тук за такива като теб и затова пиша по-елементарни като за теб неща.

132

До 165 Плебей

преди 2 години

Яко си се объркал. Никакъв спад няма, а има повишаване на броя на новите случаи и на починалите, а този процент на положителните тестове изобщо не е толкова важен, колкото си мислиш. За последните седем дни имаме 33480 нови случая и 897 починали, а през предишните седем дни имахме 26967 нови случая и 787 починали. Къде го тук твоя измислен спад? Графиките на броя на новите случаи и на починалите сочат стръмно нагоре.

131

Анонимен

преди 2 години

178 хайде сега направи анализ на смъртността от ковид по възрастовите групи! И после ги наложи към ваксинацията на тия групи. Чакаме.

130

Анонимен

преди 2 години

Долни мутри всеки ден лъжете хората стига проклети убийци никой не ви вярва вече народен съд и линчуване на тия мутри

129

До 178ма вакса

преди 2 години

Блажени са вярващите. Царството небесно ги очаква. Амин

128

Анонимен

преди 2 години

Ивелине ти миокардит във фелшерски пункт лекуват ли? Колко са болниците с възможност за лечение като хората? В цяла България сигурно са 2! Да бяхме Германия или Франция с техните болници, можеш да го изръсиш това. Но нашите болници са трагедия и хората знаят, че трябва да ги избягват всячески.

127

Анонимен

преди 2 години

Никой не гледа сериозно на данни за един ден. За седем дни имаме 879 починали, от които 831 неваксинирани и 48 ваксинирани. На 1 ваксиниран се падат 17,3 неваксинирани. За 14 дни на един ваксиниран има 16 неваксинирани, които са починали.

126

Анонимен

преди 2 години

Така ще бъде и по-зле ще става. Набодохте народа и продължавате да го лъжете, че това е ваксина, че всичко ще е ОК, а напълнихте болниците с ваксинирани и съвсем очаквано си мрът като за III СВ.