55

Анонимен

преди 2 години

пенсиониране няма да има. искат да умремм на браздата като вола белчо. те / дебелите задницци/ в управлението/ могат и на 35 години да се пенсионират с огромни пенсии, а вие бачкайте докато грохнете и сега масово набождане и евтаназиране, гета мегаполиси, а природата и земеделската земя да дивее

54

До 68

преди 2 години

Съжалявам, но професията ти не е ценна или просто всеки втори може да я върши с минимално обучение. Това е истината. А в България не се раждат повече от 2 деца след 1946 година. Нарастването на населението е защото децата родени 20 години преди това биват ваксинирани, има медицинска помощ, няма войни и като цяло 7те деца, раждат по 2 други деца, които се възпроизвеждат. След 1970 година в България почва да се усеща демографската криза, а след 1980 започва и естествен спад на населението.

53

Анонимен

преди 2 години

До 73 сваляйки в ляво пише 108 милиона я виж пак приятелче :) И аз си изтеглих за себе си електронен веариант веднага ме чекна като истински :)

52

Анонимен

преди 2 години

Хахаха над 28 милиона са свалените сертификати за няма и 40 минути.

51

Анонимен

преди 2 години

Евала бре "Eлфаста" мерси вече съм сред годните. Благодаря ви :) Знаех си, че ще излъжа системата :). Благодаря :).

50

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "Земята може да изхранва 3,5 милиарда човека."Па това са само Китай,Индия ,държавите от о-в ИндокитайИстината е ,че Земята може да изхрани невероятно много хора,но ще я съсипем с тази пуста лакомия за материални предмети!

49

Гери

преди 2 години

Супер!

48

Анонимен

преди 2 години

63 аз работя на ниска заплата, но професията му е много ценна, за някой хора.. Човек не се оценява по заплатата си.

47

Анонимен

преди 2 години

В европа някой им е блокирал системата за зелени сертификати, издавали са и фалшиви сертификати, дори на Хитлер има изваден зелен сертификат, някоий си прави шеги, хахаха.

46

Хахаха

преди 2 години

Много ме кефи това с децата. Да имаш 5, които ще работят като продавачи, сервитьори и охрана, т.е. нищо няма да постигнат в живота, защото няма как да им плащат частни уроци и спорт или да имаш 1 или 2, и да му дадеш добър старт в живота. Ами всеки решава, но един работещ за 20 хиляди на месец, е много по ценен от 20 работещи за 600 лева.

45

Анонимен

преди 2 години

до 55 Уверявам те,в ред съм си! -:))

44

Анонимен

преди 2 години

Там а е,ако под "навсякъде" разбира повечето бели държави ,а другите етноси се плодът яко,меко казано!Бангладеш за 30год. удвои населението си до 165млн. по-голямо от това на Русия.Територията й е колкото на Гърция ,и не е за вярване как успява да ги изхрани!Русия ,ако има население спрямо територията и населението на Бангладеш то руснаците,трябва да са 20млрда!!!

43

Хахаха

преди 2 години

Леле колко *** народ има ...Щели да го чипират или направят безплоден с ваксина ...Какво да чипираш на *** ?И да кажа ... който има две и повече деца СЕ Е ВАКСИНИРАЛ. А тези с едно или нищо са прости, злобни и грозни ... Що се отнася до раждаемостта .... и Индия ...А бе пауни, хората ви казват числото 2,1 за възпроизводство, обаче не е за период, а за двойка, т.е. мъж и жена създаващи деца.. 46 милиона родени за 1 г. колко е на 1,35 милиарда ... И населението в Индия застарява с

42

Анонимен

преди 2 години

А пък в Норвегия отбелязват 2021 бейбибум.

41

Анонимен

преди 2 години

Англичаните обират източноевропейското бяло население, за да си подобрят генофонда, а в България няма добре платена работа из страната, затова бягат. И други да дойдат, пак ще избягат, като няма добри работни места и добро заплащане. А в севрното полукълбо населението оредява драстично, докато в южното полукълбо , се размножава с ускорени темпове.

40

Анонимен

преди 2 години

до 53 Честно обаче! А ти колко "деца" имаш?

39

Анонимен

преди 2 години

Българино! За да не изчезнеш от КАРТАТА на България,те приканям съвсем сериозно! ПРЕСТАНИ МОЛЯ ТЕ С " ЛЪЖЛИВИТЕ" " ОПИТИ" А?-:))

38

Човечеството

преди 2 години

Ще оцелее до 2100 г, ако числеността му падне двойно. Природните ресурси не са неизчепаеми. И тъй като това няма да се случи, ни чакат клизми след катаклизми.

37

Сексолог

преди 2 години

Коронавируса изпълнява целта си значи!То човек вече и кекс го е страх да прави!

36

Анонимен

преди 2 години

в новините има и испански грип, излез на вън да видиш, че живота е продължил