149

Анонимен

преди 2 години

А, спокойно, беТо вирус нема за нашите фикуси до ъгъла и филърки до леглото. Значи няма заболяемост, няма постъпили в болници, няма нужда от локдаун. Пусни им Миле Китич и ще им мине. Сипи им една ракия, тури им една салата... Може и един контролен, че и ние нормалните нещо да видим хубаво да се случва

148

Диана

преди 2 години

До Тичи ви рОс След като няма лекарство, най-важно е предпазването - ваксина и изолация..Това не го е измислил Янев - Вижда се с какво неудоволствие му се налага да го прави защото ЕС го гледа..Трябва да сме умни- на тези *** при не им пука жив ли си или не ..

147

Анонимен

преди 2 години

Янев е зависим и корумпиран. Комунистите го държат с назначението на децата му на високи държавни постове. Не рецитира ли това което му спуснат, ще уволнят децата му а те по честен път таква работа не могат да си намерят.

146

Уво 21

преди 2 години

Значи викаш, че целта не е да не умират по 200 българи от covid дневно, а да няма локдаун! Добре - ще мрем,.. но ще ви уволним на изборите!

145

Янев

преди 2 години

... буквално казва в прав текст: ще си направим експеримента, дали МОГАТ да умрат толкова много, че да ни принудят да затворим.

144

Анонимен

преди 2 години

Радев е клетвопрестъпник, и трябва незабавно да се отстрани от президентството, вън.

143

Анонимен

преди 2 години

Че то сега е по-зле.

142

Анонимен

преди 2 години

Целта на всичките ви усилия е да осигурите втори мандат на Рундю. Колко хора ще умрат е без значение. Важното е да осигурите антиваксърския вот.

141

Хохохоооо...

преди 2 години

Гледай дедо ГОСПОД , щом не си имунизиран... НАТАМ отиваш.... ХАХАХААА.....

140

Анонимен

преди 2 години

До всичко е то-чно! Мдааа. Ясно е какви хора подкрепят ДСарите: такива, които при 125 -150 умрели на ден от Ковид "всичко е точно".

139

Анонимен

преди 2 години

преведено на шапкарски език- ако трябва ще убиваме болните но няма да дадем да стигнат 9000. Не виждам голяма разлика между Радев и Хитлер.

138

Анонимен

преди 2 години

Янев, дигни мерезето бе, дигни го да караме нови коли по магистралите като излизаме на почивка в чужбина.

137

Диана

преди 2 години

До Анонимен110 Това са смеш.ки - този сертификат у нас е фалшив. Само отбиване на номера..сякаш за пръв път този разбира че заразените са повече..Трябва да сме умни и се пазим, на никой не му пука дали ще се разболееш и умреш-ще им накривиш шапката...Ваксинирайте се...

136

Тичи ви рОс

преди 2 години

Вирус не се бори със социално-икономически мерки - това е смехотворно. Отказвам да спазвам тоя цирк. Бойкот на мерките

135

питане !

преди 2 години

ДнескЪ не видяхме кафявия чорап , вожда на герб , да се изръси по даден КАЗУС !

134

Анонимен

преди 2 години

"This study demonstrated that natural immunity confers longer lasting and stronger protection against infection, symptomatic disease and hospitalization caused by the Delta variant of SARS-CoV-2, compared to the BNT162b2 two-dose vaccine-induced immunity." Медици и учители- все хора "на първа линия" са едва ли не задължени да се ваксинират, въпреки, че за тях не се препоръчва ваксина или поставяне на повече от ЕДНА доза, защото е рисковано... да, тва решение не е политическо, ама хич.

133

Анонимен

преди 2 години

Имах друго мнение за военните. Ама тези от резерва се оказа че са чиста проба службари! Въртят се на всички страни само и само да не им падне ламаринката която е закачена отзад!

132

В ДОПЪЛНЕНИЕ

преди 2 години

1 един милион лева тежат около 8,5 колограма, 1 един милиард лева тежат 8,5 тона, а 8 осем милиарда лева тежат 68 тона... ег.аси шкафчето, аз на моето като си сложа лампата, книга и чаша с бира се клати

131

Анонимен

преди 2 години

CDC - "Център за контрол и превенция на заболяванията" на САЩ одобри четвъртата ваксинация. Тези които са напълно ваксинирани могат да получт трета бустерна доза, последвана от четвърта.

130

Анонимен

преди 2 години

European gas prices to increase further in event of harsh weather, Wintershall CEO says