14

Анонимен

преди 2 години

Ужас! Изверги!

13

Анонимен

преди 2 години

Отново лъжа и пропаганда, народа на Северна Корея заедно със великия Руски народ, окончателно победиха западния капитализъм, и това дразни империалистите. И ние в България искаме като в Северна Корея!

12

Въпрос

преди 2 години

Извинете ДАНС за ромите ли работят, не допускат Българи, а само роми в сградата на "Черни връх" в отдел сигнали и жалби!?Тези за мафията ли работят?

11

Житие и Страдание

преди 2 години

На срещата Г20 обсъждат как не били поканени в Северна Корея да вечерят лебед

10

някой си

преди 2 години

До БГ Днес! Явно много сте я закъсали с "темите" щом пишете за това!-:( През социализма,последната глупост която би ми хрумнала,е да "ям лебеди"! -:( Магазините през соца бяха пълни! " Изпразниха " се само през 1989 г! -:) Точно както сега в Англия! Защо ли?-:)) Ех "ПОЛИТИКИИИ"! И да,нямаше " банани" тогава и се редяхме на опашки! Нито ми е бхило срамно тогава да се редя на "опашка".То и сега се редя пак на ?"опашка" дали да си платя сметките в ИзиПей или в Кауфланд или Фантастико все тая!-:)

9

Анонимен

преди 2 години

Други глупости ще измислите ли за държавата, която е като кокоши трън в петата на идеолозите на Новия световен ред. Толкова невероятни тъпни сте публикували, че само оллигофрен би повярвал. Но щом виете и лаете по тях това е добре. Дерзайте!

8

Анонимен

преди 2 години

Евро Джендъъри имате лична покана от Ким Чен , щял да ви черпи с Лебед

7

Професор КуРтев

преди 2 години

Това се казва Пропаганда , сигурно Северна Кореа има три черни лебеда на кръст , но видиш ли ще да се изхранват с тях ..ей ние не ядем доматите с колците и не сме *** , били сме на три морета .

6

Анонимен

преди 2 години

В Северна Корея отварят ферма за лебеди и ще си хранят хората с тях, а у нас отварят ферма за храната на храната на лебедите "Насекомо" и ще ни хранят с червеи... Явно сме много по-зле и от Северна Корея!

5

Анонимен

преди 2 години

Урсула ще храни населението с насекоми и синтетични храни, 70% ще се прочисти с ваксините за да се освободи място за вятърни мелници и соларни панели, селскостопансите площи ще се покрият също със соларни панели и перки. Ако ваксините не помогнат да се освободи площ за соларни панели и вятърни мелници тогава ще има доброволна евтаназия. Така Урсула ще спаси планетата от СО2 емисиите.

4

Някой си

преди 2 години

Хайде бре? Това е " четиво" за около 30 годишни само!-:) Те след 1989 г " вярват" на всичко що им се каже!-:) А ние които помним социализма и сме родени тогава.какво ще ни кажете?-:)) Питам само де? Децата днес нямат мнение,но аз Имам!-:))) Та?!

3

Анонимен

преди 2 години

Ами като си нямат асфалт,да си ядат лебедите!!!

2

ГАДОРЯН

преди 2 години

Кимчо враг номер едно на тутраканската селищна система. Хахаха.

1

Асан

преди 2 години

Лебеди кучета котки всичко на скарата :)))