102

Анонимен

преди 2 години

Айде сега, Кириле, една лопата и във фермата. Иван и Андрей да ти покажат как се вади зеле. Ще спираш заемите на Пеевски, а? Ще спираш ли сега?

101

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

Това ли е най-големият ''проблем'' в Бг ,... или това че Борисов докара България до всички последни места в ЕС ???

100

Българин

преди 2 години

Радев е длъжен да провери декларациите които получава! Всеки който е минавал край президентството е видял, каква огромна сграда е ,пълна със хрантулници! Било му е проблем да възложи проверки ли? Или е бил зает да върти коремни и прави лицеви опори! Отделен въпрос, че всички медии тръбяха, всички българи разбраха, само "невнятният" Радев недоразбрал!

99

Вера Су

преди 2 години

А аз си мислех ,че само при мен са НЕКОМПЕТЕНТНИ...а то навсякъде щъкът КАЛИНКИ и некадърници...като почнеш от пРЕЗИДЕНТО и служебния министър председател та свършиш с ПП"Промяната продължава"...ха-ха...егати промяната...

98

Мартин

преди 2 години

Новото момче за поръчки на олигарха Иво Прокопиев - Кирил Петков ще докара големи проблеми на Руменчо Радев, но нека така да му е, щом слуша генерал Деси за назначения в служебното правителство!

97

Анонимен

преди 2 години

Радев и Петков срещу Борисов, Нинова и Пеевски. Титаничен сблъсък на ринга. Къде са Иван от Андрей да водят шоуто?

96

Аноним

преди 2 години

Как да се приеме такова решение от обикновения гражданин, като за милиарди кражби съдебната система защитава крадците, а за технически казус се искат какви ли не наказания. Е това е КОРУПЦИЯТА в България. Един малък пример.

95

български избирател

преди 2 години

Я да видим кой се е клел да спазва Конституцията и законите в страната ни???!!!!

94

Алекс

преди 2 години

Президентът е могъл,но не е длъжен да провери декларацията на Кирил Петков.Основание за импийчмънт няма.Проф.Пламен Киров заблуждава.

93

Зад Кирил

преди 2 години

явно има много ама много мощно задкулисие щом и президентството успя да пробие, че даже и с нарушаване на Конституцията. Тя затова Корнелка е нервна - мислеше си че Радев е нейния президент, а той се оказа двоен ли, троен ли агент на задкулисието и на разните му там служби. Докато беше на Решетников по и понясяше и се примиряваше, ама сега...

92

Анонимен

преди 2 години

Той е Кирил Петков и не го е страх.

91

анонимен

преди 2 години

Такава простотия ,такава безотговорност, такава фатмашка тапигьощина, такава манипулация на населението с гнусни лъжи , такава смъртност от ковида , такова разделение на населението провокирано от този ,който трябва с ум и такт да единява ,такова потъпкване на конституцията едва ли е имало и през най-мрачните периоди от българската история. Срам и позор са плодовете, които ще берем след това кратко , но за сметка на това изключително вредно за родината ни управление.

90

Анонимен

преди 2 години

Предстои Радева зима хахаха, гербавите да му мислят, ние нормалните отиваме на ски за 2 месеца. За ромо-турците не знам, крали квото крали, сега ще студуват. Не става само с ядене, трябва и акъл са казали хората, а на вас гербавите акъла ви е дефицит.

89

Анонимен

преди 2 години

Пиеш ли? - Не пия. Пушиш ли? - Не пуша. Крадеш ли? - Не крада. Ами недостатъци никакви ли нямаш? Е, имам един малък - така де, послъгвам.

88

Надблюдател

преди 2 години

Очаква се Радевата зима! Предстоят следните варианти ...Радев спасява кожата временно , а ГЕРБ са първа политическа сила ! Хората едва ще надживеят зимата и на пролет нови избори, и ГЕРБ вече ...пълно мнозинство в Парламента! Тогава импийчмънъа е налице! Зверско шубе тресе Фигуранта и неговите хрантулници, и затова атакуват личностно Борисов, надявайки се хората да го "намразят", пък да заобичат тях! А дано ,ама надали...

87

Анонимен

преди 2 години

Това са политиците на поДмяната за, която два пъти се трошат милиони, които отиват на вятъра за да има и други избори без реална полза за България и народа, който работи за по-добър живот...

86

Решението

преди 2 години

На КС е насочено лично срещу Петков и Радев.Мария Габриел и *** Мандей също са с двойно гражданство,а са евродепутати.Лиляна Павлова също-българско и руско,но беше министър.Да разбираме ли,че ако си от ГЕРБ,то Конституцията не важи?

85

Да бе,

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо били спряли "кранчета"? Абсолютна лъжа! Те просто обраха парите, и кранчетата сами пресъхнаха!

84

Гербер

преди 2 години

До 88. Хе-хе, и мислиш, че си написал нещо интересно ли? От цялото ти словоблудство лъха единствено завист и злоба. Следиш ли социологическите проучвания?

83

Анонимен

преди 2 години

Този професор беше казал на доц. Киселова да се разбере с Пешо Плагиата. Ей така, по другарски да се разберат.