21

АнонимеН

преди 2 години

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КАК ТОЗИ САЙТ НИТО ВРЕЧЕ НИТО ДНЕС ИМА И ЕДНА ТЕМА НА ФОКУС ЗА ПРОВАЛА НА КИРО МЕНАТА, НО ВАЖНИ ТЕМИ КАТО ЩЕ ИМА СНЯГ ТАЗИ ЗИМА ГИ ИМА! ДА РАЗБЕРЕТЕ ДОБРЕ КАКВО СЕ НАРИЧА ЧАДЪР НАД ПРЕСТЪПНОСТТА!

20

АнонимеН

преди 2 години

КИРО МЕНТАТА: НЕ БЯХ АЗ, НЕ БЯХ АЗ, ДРУГИТЕ БЯХА ТЕ МЕ ПОДВЕДОХА! ГЕРДЖИКОВ МЕ ПОДВЕДЕ ВКАРАЙТЕ ГО ВЪВ ЗАТВОРА И НЕГО!

19

Бай Коко

преди 2 години

А Симеон Дянков от кой беше подведен че се отказа от американско гражданство след като се закле в Българската конституция. Или законите не важат за тези които ядат кифтета.

18

Учен

преди 2 години

Защо някаква мисирка - доцент , ще дава акъл какво трябва да се прави в държавата ??? Толкова ли изпаднахме , че няма един професор да каже как се тълкува Конституцията и какво се прави в случая - жестока гавра именно с Конституцията от най-високото място ??????????????????????????? Доложи, Радев ! Защо съскаш ежедневно за върховенство на закона , а газиш с миризливите си зелени чорапи основния закон ??? Доложи, Радев !!!

17

Анонимен

преди 2 години

Киселова, не става дума, дали ВЕЧЕ е български гражданини и дали има право да се кандидатира за депутат. Става дума, че към момента на обявяването му за министър не е бил законен такъв. Много ми е интересно, щом не си законен министър, как решенията ти не са противоправни.

16

Анонимен

преди 2 години

тази защо не уведоми етичната комисия на СУ през 2015, а други го направиха, тази е юрист, колко и аз

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - В американското право, на което Кирилчо толкова се позовава при такава ситуация гледат дело по дело и и акт по акт... - ;;; - Да-а, и правото е бизнес и то много печеливш!

14

умен

преди 2 години

ако са били подведени не ги прави невинни!радев си призна че знаел,но кирчо бил с България в сърцето!дрън,дрън!!вън от политиката на двамата лъжци! така е в белите държави

13

Анонимен

преди 2 години

В правото от едно действие произлизат последици. Какви са последиците за държавата, от това че е имала незаконен министър, който не е имал право да издава съответните решения. И все пак тези решения- макар и незаконни ще бъдат уважени?Нали си давате сметка, че ако някой в администрацията пробва този номер веднага ще го уволнят.

12

циник

преди 2 години

В България "оправдание и д.*** има всеки".

11

Анонимен

преди 2 години

В американското право, на което Кирилчо толкова се позовава при такава ситуация гледат дело по дело и и акт по акт какво решение си взел и оспорват всяко твое решение.

10

Анонимен

преди 2 години

Киселова с изказванията си, сама си намалява авторитета. Значи имаме министър, който е назначен в противовес на Конституцията, но актовете му са действителни?!!как така? Ако не е бил назнчен за министър законно, значи не е бил министър.Оттук произтичат няколко възможности1. Всичките му актове са нищожни2. Актовете и решенията под които се е подписвал той са нищожни, а под които се е подписвал с други хора - атакуеми.3. Актовете до 20 август директно падат, а другите се оспорват.

9

Като си спомня

преди 2 години

каква всенародна подкрепа се вдигна да подкрепя Божков, мисля че същата ще се организира да подкрепя Кирчо Лъжата. Все пак Божков си беше престъпник от класа, а Кирчо още не се е развихрил даже, само е смачкал Конституцията, а то нея кой ли не я мачка, че и да я променя иска. Дет се вика мнозинство за обикновен закон няма и за правителство да направи, ама на Конституцията хвърлил око. А разни юристи само се извикват като мажоретки отстрани - давай, давай, можеш!

8

реалист

преди 2 години

Доц. Киселкова уважавам ви като чоек, но снякои ои изказвания си мисля, че обслжвате интееси! Имаме президет и мнстър нарушили конститцията. След решието на КС всички укази от президента и Кирил Петков са нзаконни и подлжат на оспорвн в съда. Кой ще плати смтката?

7

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде в офисите на КАТ,НАП,ХЕИ и т.н. има табелки с надпис:"Незнанието не е оправдание."

6

Спомени

преди 2 години

И той като Тодор Живков. Добър беше Бай Тошо, Милко Балев беше лошия.

5

Анонимен

преди 2 години

Абе ако нас ни хванат в издънка прощават ли ни.Веднага глоби,актове,дела.Я го махнете тоя тарикат.

4

Анонимен

преди 2 години

Стана подобно на приказката за хитър Петър и брат му, който ходел сле Петър да замазва лъжите му. Днес обаче, след хитър Румен и след хитър Кирчо се втурнаха много техни братя и сестри, да замазват лъжите им !

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 Всички затворници така твърдят, а филмът показваше, че действително има и такива случаи. С това се запомня :)

2

Анонимен

преди 2 години

Предпочитаме полуканадци и всякакви други пред баце и изцяло българските му калинки.