23

Вече

преди 2 години

Никакво удоволствие не остана.

22

Анонимен

преди 2 години

След очертаващия се локдаун ,ще има още много пребити. Затворени в къщи, не могат да се виждат с любовниците и почват скандалите.

21

Анонимен

преди 2 години

Държа предварително да уточня: Не съм русофил! И всъщност много от коментарите ми ги окачествяват несправедливо като русофобски. Обаче, руснаците имат много хубави поговорки.И за случая много подходяща е следната: "Если и третий муж бьет по морде, может дело не в мужьях, а в морде?"

20

И едно време...

преди 2 години

Навремето дядо ми яко млатеше баба ми. На какви гледки бяхме свидетели нямам думи! Гонеха се из апартамента. Хвърляше предмети по нея, та веднъж и ръката й счупи и нищо. Та сега ми приказват за домашно насилие! Ужас! Като си спомня тия гледки навремето, се ужасявам.

19

Пълна програма

преди 2 години

Ако не е ковид фашизъм, ще са либерастки ценности. Празно няма. На ония горе не им дреме за насилието над жени(и мъже), даже е добре дошло.

18

Анонимен

преди 2 години

Престъпници и хулигани сред мъжете винаги е имало както и пълни отпадаци и използвачки сред жените Сигурен съм че половината от тия са си заслужавали боя че и отгоре а другата половина наистина са жертви и заслужават помощ Тоя проблем трябва да се реши не да се политизира и феминизира

17

Анонимен

преди 2 години

Насилието над жени е най-високо в бившите соц.-страни. Това показва че руското зверство се е наложило. Като попаднат между стени зверовете бият жени, изнасилват затворници и т.н.

16

Анонимен

преди 2 години

Едно време нашите ми казваха да не взимам сегашната ми жена, да не се женя за нея, особено майка ми, ама аз не ги послушах и се оженихме! Заедно сме вече бая години и не знам как я търпя! Една ракия не моеш да изпиеш с авери, на всеки 5 минути ти звъни да се прибираш, инак точилката...

15

българин

преди 2 години

Вие може и да се майтапите и да давате примери наужким за мъже, които са малтретирани от жените си. Обаче това е реален проблем. Гледал съм социални експврименти (в Youtube), в които първо мъж крещи и вдига скандал на жена на публично място, а после актьорите си разменят ролите.В първия случай хората (от двата пола) масово защитават жената и нападат мъжа. Във втория случай обаче повечето не обръщат внимание на "леката свада", а единици бройки хора, двама трима най-много, защитават мъжа.

14

Анонимен

преди 2 години

Жените също са толкова гадни колкото мъжете бият децата си не по малко и жестоко отколкото ревът че понасят от мъжете си

13

Прост въпрос

преди 2 години

А защо ги бият?Мъж съм, признавам - не бих я набил бившата, но си заслужава боя...Едно ми се иска да кажа на феминистките - сега жените имат права, но не са щастливи!Когато в миналото са нямали законни права, а мъж да ги обича, тогава са били щастливи...За мен жените сега са прецакани, имат държавна защита да злоупотребяват с правата си и да ги пази законът, но са изгубили любовта.Насила хубост не става,

12

Жо

преди 2 години

Престъпници и хулигани сред мъжете винаги е имало и ще има. Причините за домашно насилие са няколко- нисък социален статус, лошо възпитание, живот без брак "на семейни начала", атеизъм, злоупотреба с алкохол. Все пак, според статистиката 2000 жени са само 0,1% ( или една на хиляда) от пълнолетните българки. Според турските сериали, там нещата са много по-зле.

11

Анонимен

преди 2 години

Айде без дискриминация моля, леля ми млати почти всяка вечер чичо. Излезе ли някоя вечер, върне ли се пиян, ела да видиш кой е под домашно насилие.

10

Анонимен

преди 2 години

Защо дискриминирате мъжете и не пише тяхната бройка пострадали от домашно насилие?

9

Анонимен

преди 2 години

И поне 1048 от тях напълно са си го заслужили

8

SS

преди 2 години

Поредната феминистка статия. В природата на жените е вечно да мрънкат ,да се оплакват,вечно да са недоволни,и напоследък жертва на насилие. Има жени които не знаят кога да млъкнат ,други сами си търсят боя ,без да го осъзнават !

7

Тоест

преди 2 години

1 на милион дневно. Всеки мъж го тормозят средно трикратно ежедневно

6

Анонимен

преди 2 години

А за насилието по улицата някой съобщава ли да виждаме по телевизията тоз как набилнякой и какео от това няма контрол

5

До 1

преди 2 години

В повечето случаи имат предвид единствено физическото насилие, а психическия тормоз остава някак в периферията и никой не му обръща внимание (независимо от пола на жертвата). Мъжете са подложени на тормоз наравно с жените, затова има нужда от повече гласност по темата.

4

До 1

преди 2 години

Пловдивчанката дето закла мъжо си....