290

1

преди 2 години

Двама чистокръвни са се рзаболели и мутантите се радват на чуждото нещастие...

289

Защо?

преди 2 години

Тез бълагарски антиваксъри много кекави излизат. Хубава работа ама българска.

288

Българка

преди 2 години

Давайте, журналистите, драскачите и писачите на какви ли не простотии. Ще се получи. Разделяй и владей винаги работи. Ще направите гражданската 2021-2022 реалност.Вадете лопатите и мотиките. Чакаме.

287

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 311 Гражданино, ваксантрол, защо така лъжете :) Напълно ваксинирани са 71,9 % от италианците. 78 % имат поне една доза. Не трябва да има ваксинирани в интензивното, това е.

286

Анонимен

преди 2 години

"Половината от заразените не са били ваксинирани" - това звучи плашещо за селяните у нас, които и понятие си нямат, че 90% от италианците са ваксинирани и си правят извода, че от ваксината файда няма.

285

Антиваксър

преди 2 години

Аз си го изкарах леко за ден и половина ми мина. Всеки да си знае имунната система и да си прави избора. Личният избор.Който не иска да си слага опасната ваксина но има слаба имунна система, да се пази да не се зарази.Толкова е просто

284

Анонимен

преди 2 години

Всъщност неваксиниран да е в интензивно не е новина, новината тук е, че половината в интензивното са ваксинирани. Т.е. защитени от тежко боледуване.

283

Анонимен

преди 2 години

До: номер 301 Аз не плюя по доктори, добре да го знаеш това! Майка ми когато насила накарах докторката в спешното отделение да я приеме след операция от рак беше с креатинин над 300, каза "Ми то не е чак толкова много тази стойност, какво сте се уплашили?" Накрая я приеха в хемодиализата на апарат. За което да, трябваше да подпиша информирано съгласие! Нямах избор! Еми, почина след няколко дена!Та я пак - по кого съм "плюл" казваш?

282

Санитарка

преди 2 години

Да лежат.Да дойде и Мангъров да помага, а Радев да му е асистент.Т.е. да носи подлогата за пишкане и акане.

281

Анонимен

преди 2 години

302 - напълно логично, защото създателите на вируса и ваксината са едни и същи!

280

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 302 Ваксатроле, дайте си източника на тези стъкмистики!

279

И?

преди 2 години

И какво трябва да разберем от това сега?"Антиваксъри" лежат един до друг, а пък "ваксърите" по отделно ли?Не искам да се гавря с новини за такива ситуации,но просто тази статия лъха на провокация...Хората са казали,че не са ваксинирани, а не антиваксъри!Аз не съм антиваксър, но пък съм "АнтиКовидваксър", ех поне до 2023г, ако не умра дотогава...Защото видите ли ако не се ваксинирам натам отивам... Ех,поне сме спокойно,защото все пак има умни хора,които се ваксинират и ще спасят бълг. народ

278

Анонимен

преди 2 години

Тромбоза от ваксина е 1 на милион. Тромбоза от ковид - 50 на 100.

277

Анонимен

преди 2 години

И те са плюли по ваксини и доктори, и са отричали вируса. Защо са отишли накрая в болницата все пак? Защо не са се лекували по фейсбук?

276

Подкрепям Георги

преди 2 години

Шефа ми след втората доза ваксина на Пфайзер получи тромбоза в мозъка. Оперираха го, след като лекарствата които му изписаха не помогнаха. Сега е добре, но доста зле беше.

275

До българщината

преди 2 години

Ваксаният ти мозък явно не осмисля изнесените факти: 10 в интензивното, половината от които неваксинирани. И колко.са ваксинираните - също колкото и другите.

274

Българщина

преди 2 години

Местни глупци, на евро-анти-визия. Хак да им е, за сеир да са.

273

Георги

преди 2 години

А приятел - ваксиниран с "модерна" преди 2 месеца, сега лежи в реанимация след операция на главата от получен инсулт. На 37 години, активно спортуващ.. Има малко детенце на 3 години, а близките му не знаят дали ще се събуди инвалид или здрав човек..

272

аз

преди 2 години

Стига с тия глупости, прочетет какво означава думата "ваксина" и после ми говорете за ваксините срещу COVID. Антиваксърите отричат ваксините които са имунизационен паспорт - Дифтерия, Тетанус, Коклюш и шарките. ТЕзи хора просто не са искали да бъдат подлагани на експерименти. Интересно ми е какво информирано съгласие подписват ваксинираните. Как могат да се информират за нещо за което и лекарите не могат

271

Анонимен

преди 2 години

Заглавието ви насажда омраза, дискриминация. Не знам дали го осъзнавате.