19

Препилият

преди 2 години

с мастика, не разбираш ли? Баш ТИ ли не разбираш?Заради едни ПАРИ най-малкото е патардията, дето ще ги прилапат едни "контролиращи" приложението ѝ НПО-та...

18

ХА-ХА-ХА

преди 2 години

ГЕРБ никога, ама никога, още по-малко Бойко не са били ЗА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, апологети и пропагандатори бяха и сега са милиончева и радан, Нинова да се уточни дали милиончева е от БСП-то или не

17

Ужас!

преди 2 години

Тая Нинова как можа? Сега ваксърите как ще си попълват докиментите занапред? До преди няколко дена попълваха "безполов" по декларации, а сега ще могат да пишат само мъж или жена. Тц тц, тая нова джендърска група "ваксани" я пренебрегнахте г-жо Нинова! Пълни консерви сте, никакви леви.

16

Анонимен

преди 2 години

'Нинова, помогни на българския народ да се избави от зелените сертификати и този медицински фашизъм.' ---- щом над 50% подкрепят Радев значи фашизма не е толкова лош и БСП ще го ппдкрепи.

15

Рикиджия Северозапад

преди 2 години

Корнелка дали обича млади момчета да я перкат

14

Анонимен

преди 2 години

Конвенцията я има в интернет но никой не си направи труда дори да я прочете. Там никаде няма думата ***, гей, трети пол. Това са опорни точки от петата колона за да се настрои обществеността срещу европейския съюз и успяха за съжаление.

13

Анонимен

преди 2 години

бе, кат' няма кой да ме пофали, сама ще се заема!

12

За 7

преди 2 години

Така както си сес изказал, явно нищо не разбираш.

11

Анонимен

преди 2 години

'Знам, че това няма да ми бъде простено, но си е заслужавало цялото усилие.' ---- утре като всички опедерастеят ще кажеш друго.

10

Анонимен

преди 2 години

И всичко това произлязло от устата на жена, предложила на Баце да разберат отвън като мъже. От парламентарната трибуна.

9

Обективно

преди 2 години

Чудесно е, че по темата за ***-идеологията целият български народ е единен, без значение социалисти или националисти. Само т нар демократи, а всъщност обикновени жалки предатели като Радка Дълбоката гласуват за Истанбулската конвенция в Брюксел

8

Анонимен

преди 2 години

Ох, пак за инстамбулската конвенция. Ама хайде да намерим нова тема, тази е вече изтъркана, ясна и е позицията.

7

Анонимен

преди 2 години

Ако искаш БСП да спечели повече гласове на парламентарните избори, оттегли подкрепата за президдентските знаеш от кого. Твърдо не на зелените тескерета, всички деца на училище, безусловно и без тестване.

6

пияница мистик

преди 2 години

Аз пък не разбирам как някаква си Истанбулска конвенция може да промени каквото и да било. Все едно убиеца да го спира закона, който казва, че за убийство се лежи в затвора или крадеца да го спира закона да не краде. Ами който си е гей, ще си бъде гей и ще си живее с мъж като семейство и никой не може да го спре. Същото важи за трансджендърите, травеститите и всички с отклонения. Изобщо не разбирам защо е цялата тази шумотевица за нещо, което реално не оказва никакво влияние на обществото

5

xaxsasбв

преди 2 години

Браво Корнелия, мъжко момиче се оказа! В чисто литературно интерпретативен смисъл! ;}

4

Анонимен

преди 2 години

Браво за позицията на Нинова и че не се подаде на натиска. Спомням си как точно след една Нова година Герб се бяха засилили тихимълком да ни набутат и там, защото нашия вожд слушка и изпълнява всичко, което му се нареди. А за награда го бяха оставили да си прави каквото иска в България.

3

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли, че Стела Балтова предлагала лифтовете в зимните курорти да се ползват само ако имаш зелен сертификат. Хахахаха!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Нинова, помогни на българския народ да се избави от зелените сертификати и този медицински фашизъм.

1

браво

преди 2 години

Поздравления за Нинова .Доказа ,4е е истински и последователен политик !!