18

American dream

преди 2 години

До: номер 13 Аз да ти кажа ако имах възможност, бих отишъл в САЩ за да се ваксинирам там - поне при тях отпадна задължителното подписване на формуляра за информирано съгласие, което още го изискват от нас тук! Още повече правосъдието в САЩ не е като българското - ако получиш тромбози от някоя ваксина, после можеш да съдиш държавата до дyпкa или докато те позлатят и направят милионер!

17

Анонимен

преди 2 години

До 90 дни ще обмислят, те все обмислят и все един и същи отговор дават, на български може да се преведа и като ТЦ

16

пияница мистик

преди 2 години

До Пътник === Те са господарите на планетата :))) Но не намирам за уместно *** като теб какво ви интересува тази новина :) Вие гледайте да ви паднат визите за Москва, за да емигрирате в любимата си Родина, защото вие я тачите и обичате повече от България. Доказателството е, че като пуснат някоя новина за грозната действителност в Путиландия как веднага започвате да пишете: "***, гледай си кочинaтa България в която живееш, те руснаците ще се оправят". Такива сте безродниците.

15

Анонимен

преди 2 години

На мен и тук си ми е добре. Краварите да си пускат афганци

14

Анонимен

преди 2 години

СЧУПИХ СИ КРАКАТА ДА ХОДЯ В КРАВАРИЯ...

13

Анонимен

преди 2 години

Ехей! Че те останаха ли българи в България? Кого ще пускат без виза? След като може би почти всеки втори българин има роднини в САЩ, ако не там то в Англия или Германия...А още не сме видели резултатите от последното преброяване...

12

Анонимен

преди 2 години

Айде юрууш. Сичкото ваксан народ към Америка. Там са свободата и многото кинти. :)

11

Анонимен

преди 2 години

Е не, много ясно, след като едно от изискванията е да ИМАШ 2 вакисни + бустена доза, КАК НЯМА ДА ГИ МАХНАТ. Ми то в България са под 50 000 с бустер бе!!! ХАХАХА

10

Анонимен

преди 2 години

Да бе, колкото ги махнаха преди една година. И тогава ги махаха ахааа преди изборите. Парен каша духа! Ако не знаят какво значи израза, да си го преведат с чичко гугъл. Вече и това не искаме да правим за тях. Писна ни да ни мачкат и притискат. Едно време руснаците това правеха с нас. Сега пък тия. Не, мерси! Не за това избрахме демокрацията!

9

Анонимен

преди 2 години

То от както клопнаха кепенците на целия сват с тая пандемия никакъв кяр от падане на визите.

8

Пътник

преди 2 години

Само да напомня, че за България са длъжни да го направят (и вече дълго време не го правят!) заради споразуменията с ЕС, според които американците влизат без визи в ЕС. Така че, по отношение на България това не е някакво благодеяние, а много закъсняло право! Но американците пак се държат все едно са господари на планетата.

7

Анонимен

преди 2 години

Защо ли получавам дежа вю от тая новина? Колко пъти съм я чела? Може би стотици! А вие?

6

голям прас..

преди 2 години

Вече има все по малко желаещи да живеят в САЩ, за разлика от преди 15-20г. САЩ се *** ми се струва...Поне това са ми наблюденията...

5

Лелеле

преди 2 години

Представям си на главорезите от Перник да им дадат визи за САЩ , ами те режат ръце и хвърлят хора от скалите защото така им е наредил Пашата !

4

Анонимен

преди 2 години

СЛАВА НА АМЕРИКА! ПАДНАТ ЛИ ТРЪГВАМ ЗА ТАМ! ДА ЖИВЕЯТ САЩ!!!!

3

Анонимен

преди 2 години

...МОРКОВ ЗАРАДИ ВАКСИТЕ...

2

Hi USA

преди 2 години

В България действат терористични групировки в град Перник, Пловдив, Варна поне за тях има данни! В една от групировките изповядват терор близък до Ал Кайда и ИДИЛ! Помислете си добре за визите!

1

Анонимен

преди 2 години

Аз пък си помислих, че искат да ни избавят от вироса с ядрен удар на прокажената територия...