606

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно, всеки пети гласуващ да не вижда какво представлява този?

605

Анонимен

преди 2 години

бля бля бля

604

Пффф

преди 2 години

Мръсен крадец

603

Dew

преди 2 години

И този иска да ни ваксинира. Тормоз отвсякъде

602

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо безплатно. Дори и сиренцето в капана за мишки някой го е платил. В соца имаше профилактика и здравеопазване, но всичко бе на ниско ниво. Истински здравни услуги полушаваше само висшата партийна номенклатура, включително и в чужбина, в проклетия и прокълнат от нея Запад, в който спроде пропагандата хората умираха по улиците здравоно необгрижвани. Връх на лицемерието! Но всяка власт опряна на демагогия и лицемерие рано или късно си отива.

601

S

преди 2 години

Господ да ви съди според делата ви!

600

hinkel

преди 2 години

НАГЛЕЦ!!!!

599

Анонимен

преди 2 години

тиквата явно лично ще обикаля по улиците и ще бие ваксини ... ха-ха ... готов е да каже всичко, само за да отърве кожата ...

598

до 714

преди 2 години

Даже и тогава не е било безплатно! Ако си работил тогава и си гледал фиша за заплатата си ще видиш,че и тогава си имал удръжки от заплатата си,част от които са били и за здравеопазване.

597

въпрос

преди 2 години

Е каква стана тя? Борисов бил диктатор! Зелени сертификати искаше ли ви? Натискаше ли ви насила да се ваксинирате,ЧЕ ДАЖЕ И ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ ? Цените при него такива ли бяха каквито при Радев? Така ли безхаберно управляваше както Радевите министри? Убеждаваше ли ви,че хартиените бюлетини са ненадеждни и трябва да се купят машини за стотици милиони?Кажете ми една причина да харесвам послушника на БСП - Румен Радев?

596

до 709

преди 2 години

А-ха, не позна. Беше безплатно при бай Тошо.

595

Наблюдател

преди 2 години

Ей Баце голем егоист си ! Ако беше малко делнал от кюлчетата на Юмручния сега още щеше да си на власт ти предпочете магистрали да строиш ! Остави другарите 12 години на хлеб и вода...хак да ти е !

594

анонимен

преди 2 години

Гази Боко талибаните.

593

СЗО и Бойко - ЛЪЖАТ

преди 2 години

Не вярвайте на тези измишльотини на дето ги дращят по медиите! Другаря Радев още преди година каза на Шипка , че такъв вирус няма , ама вие ковид та ковид !!! И Другаря Мангъров същото ви го повтаря вече толкова време... Слава на БСП както и на идола на президента ни - другаря Ким Чен Ун !

592

Фашисти ще мрете

преди 2 години

Благодаря за грижите, но по конституция здравеопазването е безплатно.

591

Анонимен

преди 2 години

След като употреби два пъти думата Москва, кажи ни сега и чий е Крим? За да се посмеем малко.

590

gogo

преди 2 години

знам,че не е по темата,но ми е интересно къде е статията за почината певица Орнела?Бързо я изтрихте. Ако съм на мястото на тази жена ще ви скъсъм от дела.Абе, ***, не проверявате ли инфото преди публикация.Ония ,другите *** от Блица написаха - мъртва от ковид или нещо такова и после -обрат- възкръстна.....Леле ,леле ........инвалиди

589

Анонимен

преди 2 години

ако тиквата беше на власт приятеля му доган можеше вече да си е заградил и половината море и да и е поставил бариери и пазачи на които всичките малумници в републиката на тиквата мутра плащат заплатите а тиквата щеше да нарича прости провокатори хората които им писна миризливи български лаянрски мутри да управляват държавата

588

Анонимен

преди 2 години

Бойко щеше да убеди 50% че Бил Гейтс няма да ги чипира и че няма да умрат от ваксината. Проблема не е кой оправлява, а кого управлява.

587

гост

преди 2 години

Господин Борисов, надявам се в най скоро време европейската прокуратура да ви отправи куп обвинения и вече единствените ви изяви да бъдат от затвора.5 живота няма да ви стигнат за да излежите всички присъди които заслужавате.