25

ДДРОнег

преди 2 години

Ако ваксините в другите страни помагат, защо в България не е така ?! ___И защо се задължават всички да се ваксинират ... Абе всъщност к'во се обяснявам, нали знаем, че това е бизнес политическо решение, за много, ама много ПАРИ !!!

24

Анонимен

преди 2 години

Всички са едни и същи национални предатели. Действат тайно, скришно се наговарят по външна команда, шушу мушу и накрая ти го сервират в последния момент едно топло и *** и ти казват яж да ти е сладко. Голяма демокрация сме няма що. Излиза че за всяко едно нещо хората трябва да излизат на улицата и да протестират иначе всичко се прави против обществения интерес.

23

Стига ЛЪЖИ!!!!!

преди 2 години

Знае се каква е целта на МЕРОПРИЯТИЕТО - тест, отрова, зелена хартия и включване на Системата за преструктуриране на световното население...Дигитализация, роботизация и ликвидация на Хората с души...срок на Първи етап 2026 г. Затова всички Хора, трябва да се замислят какво искат да се "Бездушни кукли" или Духовни хора...

22

Анонимен

преди 2 години

Значи все пак ТОВА се вижда...........

21

nekoj

преди 2 години

Ми тъй де - Урсулката 'договори' така наречените "ваксини" (защото не са!) за цялото ЕС! Сигурно е чиста случайност че мъжът и работи за компания собственост на Пфайзър! Какви 'случайности' има по този свят! А при нас - метнахме се на Аста Занека. Пак чиста случайност че майката на 'некаква важна' - работела за Астра...

20

a добро утро

преди 2 години

браво на икономиста за "откритието" :)

19

Фрактал

преди 2 години

Не им дреме за животчето на роба. Всичко на територията се прави, за да се Краде кинтаж от европата. Гледай сега, как тая зима ще е още по зла от виденовата 97. За пример, само Половин милиард се дадоха на Година, за Уж изборчета! После защо сме бедни и последни по Всичко.

18

Антикомунист

преди 2 години

Ама пич смотан, ние и без да сме ваксинирани го изкарахме леко!!! Презумцията на здравните фашисти е, че всички заразените влизат в болница и умират, а това категорично не е вярно! Болшинството заразени дори не подозират, че са с Корона...

17

Аман

преди 2 години

Аман от конспиративни теории! Всеки се прави на компетентен и дава акъл - и на тези които управляват и на тези, които играят футбол!

16

Анонимен

преди 2 години

Който заменя свободата за сигурност, накрая губи и двете

15

Анонимен

преди 2 години

Предстои трибунал за геноцид над човечеството. Всеки ще жъне, каквото е посял. Шарков, всеки който промотира отровите, наречени ваксини е в списъка.

14

Анонимен

преди 2 години

Шарков откри топлата вода. Браво!

13

селянин

преди 2 години

ама вие ся ли разбрахте че в колонийте губернатора прави тва що му кажат големитепа мако история за колонийте не сте ли чели

12

Коментар

преди 2 години

Че то и на гаргите по клоните е ясно че това е заповед на брюкселските оядени жендертулупи!

11

минувач

преди 2 години

Служебното правитетелство не мож да реши проблема със заседналият кораб повече от месец, камо ли с друго да се справи!

10

Анонимен

преди 2 години

Ами толкова си може служебното правителство. Докара държавата до здравна, икономическа и политическа криза! Еми то само с лицемерничене не става!

9

истината

преди 2 години

До наблюдател НЕЕЕЕ, ЕВРОПА НЕ ДЪРЖИ НА СЕРТИФИКАТА, А НА ВАКСИНИРАНЕТО!!!! ЗАТОВА НЕ ПРИЗНАВАТ АНТИТЕЛАТА НА ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ - ТОВА Е САТАНИЗЪМ!

8

Анонимен

преди 2 години

С това вече не знам кой не е в час. Много ясно - подобна дивотия може да се роди само в някоя много промита и празна ев р о гейска ти к ва.

7

Анонимен

преди 2 години

Натискът върху целия свят е от един център. Прозорците ми го говорят :)

6

Анонимен

преди 2 години

Чорапът трябваше да излезе като мъж и да каже на народа, че има заповед от Брюксел и трябва да се спасяваме по някакъв начин. Просто е!