83

Нормален човек

преди 2 години

Dnes.bg, пропусналите сте информацията, че за пореден ден спада значително процента на положителни проби! Днес е около 12%!

82

до 98

преди 2 години

Това не го е казал бог а е поговорка измислена от изпатили хора.Викаш неволята и си готов!:)))

81

Анонимен

преди 2 години

НЕКОИ ДРУГАРИ ИСКАХА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА. НА ВИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА. НЕКОИ ДРУГАРИ ИСКАХА ПОТОК - НА ВИ ЦЕНИ СЕГА!

80

Анонимен

преди 2 години

Бог е казал:-Аз помагам, но в реки от злато не вкарвам!

79

92

преди 2 години

А какво ще кажеш да дадем шанс на Бог да ни спаси с малко разум и адекватност. Иначе каъв изобщо е смисъла на живота, ако се оставяме сляпо в ръцете на Бог. Ами тогава стани отшелник/чка. Живеем в общество и не може да се налага собсвеното себеусещане на другите. Има наука и ако Бог съществува, Той е зад нея.

78

до 92

преди 2 години

К'ъв бог те гони па теб бе?!Аре у лево!Религията е форма на управление както страхът,гладът и парите.Утре ако кацнат извънземни и не вярват в бог к'во правим?!Ще ни вземат за ***!Или ти си от тях,дето целят хеликоптерите с лъкове и стрели там покрай Амазонка,мислейки ги за метални птици.Туземец!Бог бил решавал дрън,дрън!И кой от всички богове?В Индия всеки си има бог с лопата да ги ринеш там!

77

Анонимен

преди 2 години

ДА МИ ОБЯСНИ НЕКОЙ ПРОФЕСОР КАК ПРЕДПАЗВАМ РОДИТЕЛИТЕ СИ КАТО С Е ВАКСИНИРАМ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ И ВАКСИНИРАН , СЪМ ПРИНОСИТЕЛ НА КОВИД? ДОКОГА ЩЕ НИ ПРАВИТЕ НА ДИОДИ? ДОКАТО НЕ ХВАНЕМ КОЛОВЕТЕ...

76

Анонимен

преди 2 години

Дядо ми на 89г. хвърли топа. Очакваме днес да го пишат! Ужас!

75

Анонимен

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА... КЪДЕ СТЕ ПАРТИИТЕ НА ПРОТЕСТА БЕ? ЗАЩО НЕ СТЕ НА ПЛОЩАДА?

74

Анонимен

преди 2 години

Ние сме на Земята по волята на Бог и само Бог решава колко ще продължи живота ни. Никой няма право на тази земя да ми налага неговите теории и мнения за меродавни, след като аз не налагам моите на никого и никого не принуждавам да прави нещо против волята си, само защото аз смятам за редно.Кои са тези шайка диктатори и техните слуги медиите, които ще ми казват, че тяхната ваксина ще ме предпази от нещо, което дори не съм виждала! За по-велики от Господ ли се мислите?!

73

Анонимен

преди 2 години

Безхаберието на радев уби още 40 човека

72

Азз

преди 2 години

До АнонименЧовек, с или без ваксина, ти си ПРЕНОСИТЕЛ на вируса!

71

до 83

преди 2 години

Значи, по твоята уникална логика, трябва всички пушачи, алкохолици и шофьори да спрем да ги лекуваме, защото те сами са си го направили..... ако си забравил ваксината не е задължителна!

70

До 59

преди 2 години

Идеята е ТОЧНО ваксинираните да се лекуват в болница ако имат нужда от това. Те поне са направили всичко възможно да предотвратят попадането си там.Така че въпроса ти трябва да се формулира правилно така: Защо неваксинираните се лекуват безплатно след като съзнателно са се отказали да се защитят от инфекцията.

69

Анонимен

преди 2 години

Колко е лесно да се избиват зъби онлайн по форумите а? Всеки смрадлив вакс-диот го може.

68

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са престъпници като пияните шофьори!Може и да не предизвикат катастрофа,но може и да убият невинни хора.Така,след като алкохола влияе на всеки различно,аз като човек,който твърдя,че държа на пиене,имам ли право да протеститам,че ми се отнемат правата да пийна и да шофирам?Ми това си е фашизъм!Да глобяват и да забраняват на слабите пиячи.С к19 е същото.Не всеки умира и боледува тежко,но е факт,че има и такива.Затова няма как да се разграничи обществото на слаби и силни организми

67

Анти Вакса

преди 2 години

На експерименталната генетична чорба с изтекъл срок ли да вярвам???? Ми, не.

66

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е какво търсят ваксинирани по ковид отделенията и заемат места? Нали течността помагаше?!

65

3

преди 2 години

Ваксинацията вече дава резултат!

64

До 71

преди 2 години

Колко адекватен и изчерпателен отговор само ?!Така е,като една дума не може да си защитите ,антиваксъри ограничени.Плащали данъци и тяхно право е да берат души в болниците.ХахахаМи ела да ти избия зъбите бе,да полежиш и ти.Да не ти отиват данъците на вятъра...Хахахахахаха