45

Анонимен

преди 2 години

2035 г. като забранят бензина няма да има коли, всичко ще мине на тротинетки и на колела, само избрани от елита ще имат коли. Вятърните перки и соланите панели могат да произведат едва 7-10% от необходимат енергия която потребляваме сега, а и без това електричестките коли са скъпи. Производството ще се свие с 80%, останалите без работа ще е са на базов доход, ако дотогава еврокомисарите не ги прочистат с ваксините, ако останат много хора ще има доброволна евтаназия. Става въпрос на Запад, в Русия и Китай не смятат да играят тая игра.

44

Майтапа на страна

преди 2 години

Доставките на някой места вече ги правят с електрически товарни велосипеди.

43

Анонимен

преди 2 години

Германия е водеща в света по използване на зелени енергоизточници. Делът на зелените енергоизточници - вятърни и слънчеви енергия е 12.74% в общото енергийно потребление. Въглищата за 2020г. - 20%, а тази годин са се увеличили на 27%, увеличение съизмеримо с дела на зелените енергии. Защо не се увеличават зелените енергии, ами въглищата? В Русия въглищата са 13% от енргийня баланс.

42

Като Флинстоун

преди 2 години

Ще се возим с кракомобил.

41

Анонимен

преди 2 години

Bild: Скоро електричеството, газът и бензинът в Германия ще бъдат по джоба само на богатите.

40

Анонимен

преди 2 години

Германия има 60 000 мегавата (само няколко часа докато има вятър) вятърни централи (АЕЦ Козлодуй е 2000 МВт). Това лято от тези 60 000 работеха само 1000 МВт и то само 4 часа на ден заради липса на вятър.

39

Анонимен

преди 2 години

Ами бре.

38

Татяна Буланова:)

преди 2 години

Еееето мой видно грех, папъй ест не у всех. :))))

37

Анонимен

преди 2 години

Споко, до зимата ЕС ще се оправи, а Русия ще фалира.

36

Анонимен

преди 2 години

От ЕС освен фашизма вече нищо не и му остана. Вече нямат нищо. След година-две ще започнат да затварят, в Германия - най-големите сглобявачи в Европа- вече започнаха да съкращават заводите за сглобяване. Вятърни мелници, соларни панели, зелени сертификати и редуциране на населението с 80%.

35

Апо ка липсис

преди 2 години

Има начин. Вадя дъртата уазка от сайванта и ислагам газ генератор. Върви със всичко . Де що може да гори. То до тогава и хора няма да оцелеят много. Планетата ще се опразни от човешка гмеж . С ваксини и зарази.. още били го беше казал навремето.

34

Хемус

преди 2 години

Така зимата на свещи някой нов Паисий ще се намери

33

Анонимен

преди 2 години

2025 година ЕС минава на зелена енергия и спира да купува газ от Русия.

32

Анонимен

преди 2 години

А НА БАС, ЧЕ ЕВРОПА ПСК ЩЕ СЕ ОПРАВИ. :)

31

Анонимен

преди 2 години

Европейската комисия има намерение зимата да замрази цяла Европа напук на Русия.

30

Анонимен

преди 2 години

Европейската комисия реши да преминем на слънчева и вятърна енергии. "Единственото дългосрочно решение на енергийната криза е ускоряването на прехода към слънчева и вятърна енергия в цяла Европа", заяви в сряда комисарят по енергетиката на ЕС Кадри Симсон: "За да се отървете от зависимостта от газа, трябва да спрете да го използвате."

29

Анонимен

преди 2 години

Съседите ми отгоре са 3-*** с 5 коли. 2-те не ги карат, че са стари бричйи които само заемат място на паркинга. Паркингите пълни, не се карат но да има. Пред другия вход има вдно ауди паркирано от 14 месеца без да се знае на кой е, не са го местили и всичко е обрасло с трева около него.

28

Анонимен

преди 2 години

Веднага ти личи, че си руснак. Гледаш на абортите като на контрацептив. Типично за вас. Защо да се абортират? По-добре е да не се зачеват, таварищ. Но вашите дами ги мързи и едно хапче от аптеката да си купят. Или нямат пари.

27

Анонимен

преди 2 години

Франц Тимерманс, еврокомисар по зелената сделка: "Газът няма място в Европа и трябва да се изключи от списъка на енергийните източици".

26

Анонимен

преди 2 години

Крият новината какво каза Орбан в Брюксел миналата седмица. Енергийната криза е предизвикана съзнателно от Еврокомисията с цел да се дискредитира Русия и да се премине незабавно към зелени енергии - тоест ето, казахме ви, Русия е ненадежден партньор, трябва незабавно да преминем към зелени енергии.