61

Анонимен

преди 2 години

Емм, то като се гледа колко голяма дистанция има между хората в такава опашка - не е трудно да се предвиди какво ще стане! Още една причина народа да НЕ ХОДИ СЕГА да се боцка, освен тази, че по време на епидемия НЕ СЕ ВАКСИНИРА, а преди или след това!!!

60

Анонимен

преди 2 години

Преди да се ваксинирането, поне се тествайте. Ако сте с коронавирус, не се ваксинирайте, че става по-лошо.

59

До 57

преди 2 години

Погледни ти графиките, преди да даваш определения!Първо - Великобритания отдавна не е най-ваксинираната страна в Европа. Второ - при около 10 пъти повече случаи от нас и около 10 пъти повече население, имат горе-долу същата бройка починали.В Европа най-много ваксинирани имат Португалия и Дания. Там една седмица назад бройката на починалите почти всеки ден е едноцифрено число.На другия полюс са България и Румъния, които "случайно" са най-малко ваксинираните в ЕС.Само леснодостъпни факти!

58

До57

преди 2 години

По същата логика,мога да ти задам въпросът-погледни Италия,Испания Португалия!Не казвам че ваксините са нещото което ще ни направи да живеем както преди,мисълта ми е че просто трябва да опитаме,защото сега имаме поне избор за разлика от преди година когато в същата ситуация трябваше отново да затваряме тотално с което едва ли някой тук е съгласен!

57

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ТАКА НА ВРЕМЕТО ХОРАТА СА СЕ РЕДЯЛИ НА ОПАШКИ ДА ВЛИЗАТ В ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ. НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО

56

До 57

преди 2 години

Да, в Англия, Германия, Израел не изчезва коронавируса, но хората го карат по леко. Няма толкова тежки случаи и смъртност. Набийте си го това в тъпите кратуни!!!

55

до 55

преди 2 години

Пръдльо е баща ти. Мислел е че му се пърди, пък взел че се изцоркал. Аре у лево, екстремист!

54

Анонимен

преди 2 години

Кучето ми беше ваксинирано след като ветеринарят го прегледа.Някой преглежда ли ги тия хора?Нали се сещате,че въпросът ми е риторичен.

53

до 53

преди 2 години

Абе дете наивно, погледни графиките на Англия. Да виждаш вируса да се е ограничил? Аман от нискочели красивоумни политкоректни бавноразвиващи.

52

Q

преди 2 години

Вчера заработи българският суперкомпютър DISCOVERER. Той е базиран в Техпарк. Машинана ще " Следи трафика на София и ще се използва за револючионни медицински изследвания" Така, този компютър е част от система суперкомпютри DISCOVERER ареал Стара Европа, където влизат Испания, Италия, Словения, България и още 3 страни, които забравих и не ми се търси, но същественото е, че в тази зона, само не сме изцало васкинирани. Той заработи точно когато зарабогти трийн пас-а Схващате ли какво ви казвам

51

До 47

преди 2 години

Ей, пръдльооо, по-леко с обидите само! Знам, че ти, ***, си най-умния в цяла Европа и освен това - най-свободолюбивия... Протестирай сега, че ти осъществяват гениоцид (впрочем, убеден съм, че не знаеш какво е значението на думата), а като ти се подиграват и те крадат мутри над 10 години (включително и такива в бели престилии), си мълчи. Браво, точно така се прави!

50

Анонимен

преди 2 години

50 човека правят 5 милиона на махмуни! Съберете се пред министерството и ги изметете. Имате огромно числено превъзходство!

49

Анонимен

преди 2 години

Всеки за нещо се оплаква,всеки от нещо недоволен,абе хора в ситуация като тая изборът ни не е твърде голям,след две години пандемия най доброто лекарство което работеше беше пълното затваряне ама щетите от него са големи,сега обаче имаме достатъчен брой ваксини и просто трябва да опитаме с по мекият вариант,масово ваксиниране и ограничение за хората които са против!

48

Анонимен

преди 2 години

ФАШИСТИ! За това ли умряха Ботев и Левски? Зеленият сертификат е новото робство!

47

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

МНОГО СА МИСЛИЩИТЕ ЧЕ ЩЕ ЖИВЕЯТ 1000 г.

46

до 46

преди 2 години

То пък все едно само той е източвал здравна каса. Всички други лекари не Пхахахахаха Пробвай някоя друга опорка.

45

Анонимен

преди 2 години

Нещо като нищо са тия мерки. Ако ще затваряш за да ограничаваш въздушно преносима инфекция трябва да затвориш всичко и всички. Както в Ухан, никакво излизане на никой, никъде, военните блокират всичко и разнасят храна и транспортират болните, и дори и тогава ще има заразени. А сега зелен сертификат за мола, обаче след това всички се изсипват в супермаркетите без ограничение. Логичния извод е мерките са да принудят хората да се ваксинират а не да ограничат разпространението на болестта.

44

до 46

преди 2 години

Това, че си източвал здравна каса няма общо с професионалните ти качества, фашаго вмирисана! Кой да слушам, Радка Аргирова ли с нейното лоботомийно пелтечене?

43

До 41

преди 2 години

Оф, какво всички почнахте да цитирате тоя компрометирал се "лекар", който преди няколко месеца публично си призна, че е източвал здравната каса?

42

бягам в Русия

преди 2 години

До Анонимен Чакай да минат изборит, тогава и за малките деца в детската градина ще трябва. България е най-фашисткия щат у ЕС.