65

Анонимен

преди 2 години

И всичко друго но не е и турчин.Арабското име не го прави такьв.

64

Бегай бате

преди 2 години

По 300 души *** на ден, докато в Европа вече забравят за ковид, ама тоя капит се интересува само от жалкото си ресторанче.

63

Без ваксини

преди 2 години

Още година най много две и две и неваксинираните ще гледаме сеира на ваксинираните.Като почнат страничните ефекти на ваксините ще видите тогава.Тия ваксини сс всичко друго но не и всксини.Стерилитет, тромби са само малка част от тях.Целта е геноцид и вие сте се разписали че сте съгласни.Производителя не носи никаква отговорност за страничните ефекти.Дали сте си съгласието да бъдете опитни мишки.В Пирогов все още няма почти ваксинирани лекари .От шаба също не са . Лъжат.

62

Анонимен

преди 2 години

Явно плаща много за реклама и тия не могат да го пропуснт.Нищо чудно и министър. А народа ряпа да яде,а за тоя лесни пари от заеми.

61

Талибан

преди 2 години

Алоу, колаборациониста, какво стана бе? Нали искахте сертификати, сега защо не искате? Видяхте, че хората ви показаха трипръстие, но късно либе за китка! Показахте си истинското лице - колаборационистки подло.ги и хората ще го запомнят! Ще запомнят кои са заведенията, които въведоха жълтата звезда и ще си понесете последствията!

60

f

преди 2 години

тоя защо още го давст по тв

59

Радев потъва

преди 2 години

Открийте петте разлики между правителството на Радев и потъващият кораб Вера Су. Прави сте, единствената разлика е, че едното е кораб, а другото е некадърното правителство на Радеф, потопяващо постепенно България.

58

Анонимен

преди 2 години

Ем пак нема се ваксинирам. Ако ще държавата да фалира. Нито държавните служители, нито лекарите, нито учителите. *** на всички управляващи. Аз се чудя с тия сметки ка ще издържа зимата, те искат некви хартийки да размятам

57

Така е честно, нали?

преди 2 години

Очаквам да видя вход само сваксина в кауфланд и лидъл

56

Анонимен

преди 2 години

Е, да се пробват, няма лошо. Просто тия 20% ваксинирани със сертификатчетата ще работят пет пъти повече и ще харчат пет пъти повече, за да ни докажат, че няма да фалира икономиката. А ние ще им гледаме сеир острани.

55

Анонимен

преди 2 години

Защо другите държави не фалират? Защото са ваксинирани. Не сертификатите ви са проблема, а глупостта на народа, излъгани от мангъропитеците.

54

Анонимен

преди 2 години

Е нали искаше да накарат хората да се ваксинират ,сега ги карат (доброзорно ,лека по лека ) ,пак не доволен .Що направо не ви плащат оборотите ,без да работите ? Да видим тогава за какво ще мрънкате.

53

Анонимен

преди 2 години

Тоя чува ли се какво говори. Навсякъде другаде има маски, дистанция, миене на ръце, дезинфекция и куп други мерки, каквито при тях няма. Кръчмите не са най-важното нещо в живота, баба му все на кръчма е ходила. Живота върви напред с работа, а не с пиене.

52

Анонимен

преди 2 години

Ще фалира икономиката? Икономиката може да расте или да спада, но не и да "фалира".

51

Мъдуран

преди 2 години

Али Бегов в прав текст казва - ам що само ние да го ядем? Да го ядат всички. Ама аз ще му кажа - кой за каквото се е абонирал и да си носи последствията.

50

Буля

преди 2 години

То като влезеш в гнусна та кръчма пак ти се вмирисват дрехите на вкиснала манджа и аз съм против пушенето в заведения просто изброих едно от многото ограничения

49

АК-47

преди 2 години

Ами, много е просто и елементарно. Пичове, ваксинирайте се и нищо няма да фалира, както е в белите държави. Но ние трябва за пореден път да докажем, какви тъмни балкански субекти сме, и живеем още в суеверията на Средновековието с разни мънгъровци.

48

Анонимен

преди 2 години

Целия рев на тоя мбоклик е, че бизнеса им с амфети по дискотеките замря, както и бардаците им с к-ви

47

Пародия на държава

преди 2 години

Сандокана Президент.

46

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е какво точно предлага този некъпан гербаджийски ***. Локдаун не иска, работа при 30% капацитет също, сега им дават възможност да работят и при 100%, но със зелен сертификат, както е в цяла ЕВропа , пак не иска... Явно иска народа да ходи да им яде развалените манджи все едно, че няма епидемия. Така ако не умрат от короната, може от превтасалите им храни. Може даже и от ценовия шок да се споминат - като видят, че една салата струва 10лв и ще ги стегне сърцето..