62

Възмутен

преди 2 години

Добре де...нали едно време Костов грачеше по мегафона "Деемоокрацияяя...деемоокрация..Кой не скача е червен"...и всички скачаха да покажат че са демократи а не са червени!И докога ще я чакаме тая демокрация бе?32 години минаха а диктатурата все се задълбочава и сме си страна от третия свят!Няма мърдане ..като умрял кон!

61

Gost1

преди 2 години

Отново бие на режим, нали бяхме европейци, демократи и какво? Пак паспорти,зелени, червени и т.н. Нали ваксината е с действие 6месеца, защо ще има валиден пас тогава? Значи има нещо друго!

60

Анонимен

преди 2 години

Не ставайте смешни! Зелени паспорти имахме навремето при бай Тошо кога беше още комунизъм и бяхме НРБ!

59

В МОМЕНТА

преди 2 години

се разиграва филма "Лудостта на величията", лицето и неговите поддръжници за тази щуротия, са за затвор или каквото се сетите....за пари са продали всички в тази държава, дори не се свенят да нарушават върховенството на закона, т.е.Конституцията на България. Това само говори за тях, че са *** и не са ни необходими...По-добре да се изнасят от тук, никой не ги иска...могат да получат само презрение и отвращание, от страна на нормалните хора..

58

Предложение..

преди 2 години

Ами да се събере Парламата,да отмени Конституцията,да приеме нова Конституция щото явно законите в тая не важат и да се отменят сегашните лични документи като се приеме закон да важат само Кунчовските,Мунчовските и т.н. сертификати!

57

fact

преди 2 години

До Анонименколкото отрицателните лихви в банките принудиха спестителите да станат бизнесмени..........амо ако ги принуди да ви избиват без милос?

56

Анонимен

преди 2 години

В плана, който изготвихте лятото беше записана цифрата 600 за преминаване към дистанционно обучение. Какво се промени, че станаха 750? Разделихте класовете на по-малки групи? Увеличихте контрола по спазване на мерки?

55

Анонимен

преди 2 години

Мярката за 100% пълни заведения само с ваксинирани издиша на момента, защото е невъзможен контролът, нали не си мислите, че в 23 часа вечерта някой ще може да обиколи всички заведения в София и да излови нарушителите... Предричам пълни и весели кръчми до зори, освен ако не сложат на всяка врата по един милиционер да дебне...

54

Анонимен

преди 2 години

До Кунчев И, по-умен ли стана?

53

Анонимен

преди 2 години

Нали имаха създаден ясен план и конкретни критерии за въвеждане на мерки? Просто трябваше да го следват, но те решиха да си играят на политика.Последствията ги виждаме. Хаос и смърт!

52

1

преди 2 години

До До 56/61 "Да, всеедно да има пожар и пожарникарите да стоят и чакат отстрани, докато почти всичко изгори. Безумие на макс." Аз работя в болница и положението вече е на пожар. НЕ знам какво трябва да се направи, че някои хора да проумеят, че има СЕРИОЗЕН проблем. Имам чувството, че си мислят, че като говорят неща и това ще промени реалността. На всички невярващи, че проблем с леглата в болниците има да дойде на входа на която и да е от големите болници в София и да види какво се случва.

51

До 57

преди 2 години

Французите, които протестират, са около 2500, при население 65 милиона, правят го само в събота, тогава по закон са манифестациите, иначе си ходят на работа. Французите им дойде акъла, след като юмакрон уволни медицинския персонал, който не иска да се ваксинира, загубиха работата си и сега са и без пари. Ни давайте за пример французите, това са хора разумни и практични, обичат живота и са свикнали да се пазят.А българите ще си счупим главите, и без това сме няколко милиона, къде отиваме?22481

50

Кунчев

преди 2 години

До антиваксарите: Съдържанието на ваксините съдържат аденовирус от маймуни, напълно безвредни и подходящи за Вас. След поставянето им получавате банан и разходка в зоопарка.

49

ДДРОнег

преди 2 години

Колко пари е взел кунчев, за да говори такива глупости, това е въпросът !!!

48

Елена

преди 2 години

Тези безумни антиваксъри в България, обработиха населението, което май е стадо овце, че ваксината е опасна и ето, вече втора година хората предпочитат да се инатят, и млади и стари, отколкото да се ваксинират. Съседът ни на 70, здрав и прав, работеше си до скроро, посрщна гости от Германия, ядоха, пиха, след 3 дена го закараха в болницата с пневмония, върнаха го в чувал и го погребаха хора с бели дрехи, без да допуснат близките до него.Сега жена му плаче, кашля и е сама.Защо?

47

Анонимен

преди 2 години

Защо не пишат продажбите медии, че французите ще протестират срещу зелените сертификати, като спрат да ходят на работа за три седмици.

46

1

преди 2 години

До До 7/53 "А сега заради Кунчев 750/100000, това е лудост, ако го приемат." Не е заради Кунчев. Когато Кунчев работеше при Борисов се затваряше пак при високи, но все пак разумни стойности. Откакто Радев и Кацаров са отговорни за кризата, започнаха да стават ЯКО абсурдни неща. Това със 750те хиляди направо е за смях: никоя нормална държава не чака да се подпали отвсякъде, за да почне да прави нещо, а това число означава товно това.

45

Анонимен

преди 2 години

Аз се смятам за отговор човек. Затова се ваксинирах.Спирам да ходя на театри следващите 3 месеца, и ресторанти. И в следващите 3 месеца смятам и на работа да не ходя. След това ще видим.

44

Анонимен

преди 2 години

Мръс-нишката роля на Кунчев, оня математик и Кантарчето вече ясно се очерта! Мер-завци и без-срамници! Да продадат страната си на зелените сертификати! ***-ници!

43

Анонимен

преди 2 години

До Татул "Ще даде измамно усещане у притежаващите го, че са недосегаеми" Мне. ще принуди неваксиниралите се да го направят.