29

Анонимен

преди 2 години

До истина 17. Не, Румен Радев е по-зле от Жан Виденов, защото Виденов не беше злобар и не пожела да предизвика гражданска война, а можеше. За разлика от него Радев размаха юмруче и поведе платените протестъри на Черепа, Прокопиев, олигарсите, НПД-тата и "новите" политици за сваляне на законното правителство. А, като се докопа до еднолична власт, след като не изпълни задълженията си да обедини партиите в два парламента, се оказа, че е некадърен и води България към зима по-страшна от Виденовата.

28

Анонимен

преди 2 години

А фигурантстването какво калява?

27

Радой Ралин

преди 2 години

Радев, вместо да си правиш ПР - вземи реши някой от проблемите на българското общество - инлафицята, тока, кораба, самолета, Ковид!

26

Анонимен

преди 2 години

Волен Сидеров снощи беше пиян. Но не бърка мохабета.

25

Анонимен

преди 2 години

Грубичко е в такива времена да се ползва предимството на сегашния президент да се прави ПР, даже ми се вижда нагличко както беше и юмручето му.

24

Шоши Лебеда

преди 2 години

Пак ли тоз?

23

Анонимен

преди 2 години

Комшията Кольо крика бивш борец и щангист (лека му пръст,умря след две дози ваксина),казваше така "Спорта не е култура,спорта е да ти седат на ....!!

22

MaйMyнaтa

преди 2 години

Кво говорите бе, Радев провежда практически эанимания эа сега! То эа потънали кораби, эа високи цени, та чак до раэбити сърца. Но, эа реэултатите ще чакате...колкото толко

21

Анонимен

преди 2 години

Росен Плевнелиев говори глупости в момента по bTV.

20

Активист на БСП

преди 2 години

Чакам с нетърпение Бацо Борисов да отговори на ген РАДЕВ и направи 100 !!! Бухахахааааааа...

19

ЯЯЯЯ-МАСОНА РАДЕВ.!?

преди 2 години

НИЩО НЕ КАЗВА.... ЗА ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА... ЗА ТРАФИКА.... ЗА КОНТРАБАНДАТА ПРЕЗ МИТНИЦИТЕ НА РАШКОВ И УЗУНОВ... ЗА КАНАЛИТЕ НА МИГРАНТИ..................... БСП=ПППП=ДБ=ИТН=...... ВСИЧКИ НАСЛЕДНИЦИ НА БКП.....

18

Анонимен

преди 2 години

доста лицемерно изказване,точно ти ли говориш за уважение към другия,за да си постигнеш целта,плюваше на поразия,пеня имаше на устата,май не се усещаш,какво говориш и какво правиш или просто лицемерие!!!

17

С цел да присъства

преди 2 години

в медиите,Радев плямпа елементарни истини.Утре ще ни каже вероятно,че навън е мокро,защото вали,студено,защото вече не е лято,токът е скъп,защото не е евтин, инфлацията голяма,защото стоките поскъпват и прочее дребни истини,на нивото на ученик от прогимназия.Да трудно е да присъстваш с позиция(неговата е само мечта за втори мандат),но да сричаш такива "новини"е жалко и показва празния горен етаж на човечеца.Но жална ни майка на нас,ако това нещо си го натресем за още 5 години.

16

Лекарства за нос

преди 2 години

Бънди къв спорт бе гавурин? ората *** от болести, гемията дето искахте да гепите ше бастиса черноморието, ти пак борбичка, коремни...

15

1984

преди 2 години

До гражданин 12 Как ще промени финансовото ти положение, инфлацията, огромните сметки за ток, вода, топло, хляб и основни продукти, обслужването, здравеопазването, правосъдието и т.н.ако "видиш как Борисов ще направи 5 лицеви опори"? Написаното само показва пълна липса на ум, интелект и разбиране за същността на политиката и управлението на една държава. Радев и 100 лицеви опори да направи няма да стане държавник, да се отърве от омразата и няма да разбере задълженията на президент - обединител.

14

Анонимен

преди 2 години

Гледах го по ТВ преди малко. Учуди ме, наистина, че човек на тези години, може да направи 50 лицеви опори за по-малко от минута. Очаквам отговор от бойко борисов. Ясно ми е че няма да направи 50 лицеви опори за по-малко от минута, щот само плюска. Ама поне да видя да изяде 50 кИфтета за по-малко от минута. Та той и това не може. Та той не може да каже 50 думи за по-малко от минута. Винету бате, ко да прайш..... хахххаха

13

истина

преди 2 години

Румен Радев = Жан Виденов

12

сигурно

преди 2 години

Толупов може да не направи и две лицеви опори ,но може да изяде 50 толумби !!!

11

MaйMyнaтa

преди 2 години

Сладур е yшкo, пак да си го иэберете!! Радев е практичен и гъвкав мъж, но най вече е практичен

10

eve1

преди 2 години

Да така е,а защо тогава затварят зали и стадиони и забраняват на децата да спортуват?Това е най-голямата глупост,която можаха да измислят.Болно дете няма да отиде да спортува.