68

Анонимен

преди 2 години

Пламинчо, Пламинчо, уволниха некадърната ти жена и ти се сети, че си лидер на синдикат. Ми то хляба сега струва 2 - 2,20 килограма? Справка който и да е хранителен дюкян. Искаш да кажеш, че ще поевтинее ли?

67

Анонимен

преди 2 години

До Алко Като бех охрана в един мол, дойдоха да нин питат на колко се осигуряваме, ние като ученички им казахме минималната.....те беха доволни, жената на шефа беше доволна, всичко е цветя и рози......хахахахахаха :)))

66

Анонимен

преди 2 години

Аз пък взех да си варя жито,няма да ям тъпия им хляб повече дето е пълен с боклyци - подобрители,стабилизатори,консерванти и не знам кви си неща още,мая която е добра среда за развитие на гъбички в организма,ай сиктир.

65

Алко

преди 2 години

Синдикати има ли в тая държава, бе??? Кво мълчат???? Като откачат хората тогава се сещат от къде им идват заплтите!

64

До Говедото-70

преди 2 години

А лоестият като изтегли над 30 милиарда лева заеми ,ти какво видя от тях"нещо върза ли ти се"?

63

Анонимен

преди 2 години

До Биволъ 70Нищо не е вдигал сикаджията, спри се малко :) Просто е забавен, на него не му пука за простолюдието :)) Иначе той даде наклон за увеличението на пенсиите, ама инфлацията ги изяде тези "увеличения" :)))

62

Анонимен

преди 2 години

Важното е да сте ваксинирани, това ,че няма какво да ядете и ,че ще стоите на студено и тъмно не важно

61

Биволъ

преди 2 години

Не мога да разбера едно- Бойко крадеше и строеше и вдигаше заплатите на 20,40%при инфлации около 2-3%.Румен Радев не краде,а няма пари за магистрали, лекари,мед.сестри, не вдига заплатите, а инфлацията към 30%.Тегли заем от 1/2 млрд.за половин година и говори за добро управление. Нещо не се връзва

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 Ами като искаш Качествен хляб,решението е едно,вземаш си една хлебопекарна и хубаво качествено брашно и си готов,какъв е проблема?

59

шАфьора

преди 2 години

До Анонимен65 Между другото, в Румъния хляба е много вкусен. Когато минавам от там, винаги си купувам по 2-3 хляба. Няма нищо общо с нашия хляб който се продава тук.

58

бай Гейтс

преди 2 години

яжте пасти

57

Анонимен

преди 2 години

Изправени сме да избираме между сериозна модернизация на страната,реформа в съдебната система...но и яко изпедерастяване на населението (в случай че гласуваме за ДБ и Кирил Петков),или мутрокрация и продължаваща престъпност (за всички останали партии)!!

56

До60

преди 2 години

Определено ще се гласува за всичко различно от Лоестият крадец!

55

Анонимен

преди 2 години

Ми да стане, ама да е хляб а не само мая и набухватели и по 700 грама. Искам хубав, качествен хляб да има в магазина. Като едно време, от фурната на село. Е тогава беше хляб. Вкусен и по кило. Даже и 2.50 лв. бих платил за такъв хляб. Ама го няма вече... еееееех, какви хубави времена бяха. Хлябът ти хляб, сиренето ти сирене, млякото... ония бурканчета дето като ги обърнеш и млякото си седи и не пада. И един вкус... истинско кисело мляко, не като сега - нишесте. Искам, ама няма... има банани.

54

Анонимен

преди 2 години

В един хляб има поне 50% печалба, както казах брашното е под 1 лв. като предполагам наедро сигурно го взимат за 50ст., останалите разходи като вода мая и ток на фона на един хляб са пренебрежимо малко, остава транспорта. Освен това от 1 кг. брашно става хляб близо 2 кг.

53

Електорат

преди 2 години

НА ВИ РАДЕВ И ИТН....ПП

52

Баба Яга

преди 2 години

Щом Ви харесва сегашното положение - гласувайте за Радев, няма проблем.

51

Анонимен

преди 2 години

До Дядо Йоцо гледаПри нас всеки който дойде на власт, почва да ИЗЧЕГЪРТВА всичко от предишните, нема приемственост, тоест не надграждат постигнатото от предишните......хахахахаха :)))

50

ЕВРОПА

преди 2 години

може и да имаме по 5К заплати, ако дойде Румен Гечев и доларът е 3000 лева, натам вървим

49

До Говедото-51

преди 2 години

Що ако крадеца се върне на власт,нещо което е НЕВЪЗМОЖНО,хлябът,горивата,ел-енергията и всичко останало сигурно щеше да е по евтино?