30

Анонимен

преди 2 години

Много е адекватно да пуснеш ваксинираните, които боледуват и разпространяват вируса да ходят където искат, но да дискриминираш неваксинираните.

29

Анонимен

преди 2 години

болния и от леглото кунчев реве с глас за ваксите, смятай, ще умре, но няма се спре тва магаре

28

Аз ако Европа

преди 2 години

Скочи от моста АЗ няма да скоча ! Подкрепял Кунчев защото във Европа..... само че технично забравя за европейската социална система за подпомагане ! И това е нарочно и затова аз го псувам защото е един ***** ,******,*******,******,,,,, ако можеше да напиша всичко което го поставих със звездички и изпечен хамалин щеше да се изчерви ! Аман от изопачители и лицемери !

27

Анонимен

преди 2 години

тия двамата, ако не се шара у леглото е те па на

26

Анонимен

преди 2 години

Има ли друг, освен академика, който да ги подкрепя? На тр.о.л.а гласът бе се брои. Той не е от нормалните.

25

Анонимен

преди 2 години

банкет вдигам як, с яко музика, парти мощно, ще тресе и македония и румъния и сърбия и турция включ., ако ковид ги прибере всичките доценти, математици и професови и академици агитиращи, даже ще дам 2 лева за пеща им

24

Нане

преди 2 години

След рестарта, който вече се задава... 90 процента от академиците, професорите, доцентите и докторите, ще бъде редуциран! Това са доказани безполезници....

23

Анонимен

преди 2 години

Поредния *** на държавна заплатка решил да спечели 5 минути слава на гърба на хората и да се нагъзи за някой лев...как пък не им писна да ни облъчват ежедневно с простотии...колкото повече ни говорят толко повече хората не им вярват ,страшни *** са тея

22

Анонимен

преди 2 години

тия са двама от 9тимата най мразени и всеки им желае ковида да ги погуби, сами са си виновни, да умреш и да няма кой да е на погребението а народфа да се гордее и да празнува

21

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига са разигравали, поне децата. При 500 на 100К трябваше вече да са преминали на ДО!! Всеки ден по 340 новозаразени деца, е хайде вече спрете се и я пишете тази заповед, то голямо чудене и умуване, брутално и цинично е всичко това, а и това допълнително изнервя децата, вече не се търпи!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Нали имаха създаден ясен план и конкретни критерии за въвеждане на мерки? Просто трябваше да го следват, но те решиха да си играят на политика.Последствията ги виждаме. Хаос и смърт!

19

Мъдуран

преди 2 години

Когато Куньо се озъби в сандъка ще ваксинира,червите,мухите и микроорганизмите докато ги храни. Всеки си го чака . Ще го споминаме с псувня докато му раздават кроасаните.

18

Анонимен

преди 2 години

той тоя и мъже ще иска да го оправят академику

17

Родшилд

преди 2 години

Страх ме е единствено от българите.

16

Анонимен

преди 2 години

с естествен имунитет бие всички ваксъри, те му казват на здравия, трябва ти сертифак, искат здравия да го индивилизират

15

Анонимен

преди 2 години

А тест за наличие на антитела? Омбудсманът е време да се намеси и дазащити правата на преболедувалите без пср!

14

Леша

преди 2 години

Кой е Акад. Петрунов в моя живот и защо трябва да ми пука какво е казал? Ако преценя, че има адекватни решения, свързани с някаква криза, ще се съглася с препоръките и ще ги спазвам. Аз решавам.

13

Анонимен

преди 2 години

продължение от коментар:11истината я прочетохте, сега слагате минуси, все минус палец надолу, нагоре е доказателство, че сте прочели, противоречете, спорете, годините минават бързо, докато разберете което е написано. възползвайте се от сертификата докато можете, няма да сте сред оцелелите ако сте сложили подпис.

12

Анонимен

преди 2 години

продължение от коментар:1170% които мислят, че нещо са постигнали като са си сложили вакса, остават четири години докато разберат истината, 2025 всеки ще разбере защо се е подписал, ако е доживял дотогава, подписа е само за тези които успят да достигнат 2025, годината им на раздяла със света. живейте като за последно, ако сте с инжекциите.

11

Анонимен

преди 2 години

колкото в софия щеше да вали сняг, толкова е истинска и цялата статистика, това е статистика за набиране на допълнително овце, трябва да изпълнят заповед 11 от точка 3 по знак 8, или който е запознат, да не се пада под 67.5%Р в държава, изглежда някъде някой има интерес само от останалите 30% които ще останат, аритметично 21% ще е края от всяка нация, все пак много хора в тъмната мрежа разбраха защо маскираха и направиха две (SOP Corona 19).