35

Анонимен

преди 2 години

Истинските ваксини предпазват от разболяване. Пример: ваксина за тетанус, защо се слага? А!

34

Бay

преди 2 години

жената не е млада и го изкарва леко у дома. Стискам палци да мине по-бързо.

33

Анонимен

преди 2 години

Полиомиелитната ваксина :D ..... колко мутации на детски паралич знаеш, трольо, да ти имам опорките. Къде са респираторните вируси, къде е детския паралич? С конкурс по тъпотия ли ви избират?

32

До 33

преди 2 години

"При 20% ваксинирани, 10% починали"Айде бе, я се върни в училище! Ти чуваш ли се изобщо, или така са ти наредили да пишеш? Починали ваксинирани са нищожен процент спрямо всички починали от ковид, а не спрямо 20 % ваксинирани!

31

Анонимен

преди 2 години

Да бе... От всички милиони ваксинирани по света точно вие (антиваксърите) тук сте много по-умни от тях... нали? Ха-ха-ха.

30

До Информиран

преди 2 години

А полиомиелитната ваксина при бебетата от какво ги пази г-н Информиран: от разболяване или от по-леко протичане на болестта. Нали благодарение на истинските ваксини много болести са почти забравени. Целта на ваксините е да те прдпазят от болестта, а не да я изкараш по-леко.

29

ъъъ

преди 2 години

Служителите в министерството й не са ми интересни. Вървете да тествате служителите и посетителите на образцовото заведение със 100 % ваксинирани, което преди два дни беше осветено от двамата главни заразоразпространители - г-жа министърката и главния здравен инспектор. Това заведение е опасно за посетители! Очакваме спешни мерки! Малко отговорност, бе!

28

DDD

преди 2 години

Аман от промити мозъци!... Отивам да си направя секоро - ще си го преместя от единия крачол в другия!... Пък ваксите да си живеят в измислената реалност!... И без друго тя скоро ще свърши!...

27

Анонимен

преди 2 години

Дано никой от тия двамата не хвърли топа Кунчо и Балтията, че и без това вакс тролевите опорки издишат, а тогава вече не знам какво ше правят.

26

Анонимен

преди 2 години

Фактите са в полза на ваксините... Факт!

25

DDD

преди 2 години

Не знам кой е по-*** във въпросната ситуация - човек, който доброволно се е отказал от конституционните си права, или друг, който се нуждае от проверени доказателства, за да вземе някакво решение? Обяснявам го като за ***!...

24

до DDD

преди 2 години

питах те нещо не ми словоблудствай философски

23

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите както винаги, отново се хванаха за сламката - ама няма смисъл да дискутираме фактите. Така или иначе е като преливане от пусто в празно. Те от смърт не се плашат, че накакви факти ли ще ги убедят.

22

Анонимен

преди 2 години

Мързи ме... Иначе бих си го преместил от единия крачол в другия!!!

21

Анонимен

преди 2 години

не ви знам кой познавате ама цифрите са красноречиви 98 умрели 91% без ваксини. Другото е чесане на езици.

20

Анонимен

преди 2 години

Нито тази е болна, нито Кунчев. Това е театър, за да кажат после, че ваксините са им помогнали да го изкарат леко. Плюс това как точно големите ваксъри започнаха да се разболяват веднага един след друг? Всичко е реклама на ваксините. Но са много елементарни. В статията изрично е подчертано, че тя била набодена и не са пропуснали да кажат, че се чувства добре. Чиста реклама.

19

DDD

преди 2 години

Рано или късно всички умираме... Но ваксинираните ще умирате в добро здраве!... Е*ах ти и парадокса!...

18

Бай Тошко

преди 2 години

Сега ако вземе да се гътне някой ваксиниран политик вече ще стане забавното.

17

Стара

преди 2 години

песен, на нов глас....Тестване до откат....за да има нужните бройки и ЦИРКЪТ ДА ПРОДЪЛЖАВА, защото нищо не върви по определения График...Смехурковци

16

Анонимен

преди 2 години

Поредната паднала вакса.