136

Германец

преди 2 години

"На този няма ли да се намери някой да му цъфне празната тиква?" -- Защо мразиш умните и успелите? Възможно ли е името ти да започва с Г и да завършва на аня?

135

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Тоя математик няма ли най-после да сметне какъв микроскопичен процент от хората под 80 години са застрашени от ковигрипа и да се успокои. От втората част на текста оставам с впечатление че е почнал да се побърква. Дали от ковипсихоза или от желание да си изпълни договорните отношения - не знам.

134

Анонимен

преди 2 години

На този няма ли да се намери някой да му цъфне празната тиква?

133

Анонимен

преди 2 години

"И да умирате по улицата, тотален локдаун утре е много малко вероятен!"-------------Значи ще те разочаровам като ти кажа, че съм един от преболедувалите, като оставим настрана че няма да се ваксинирам, а ние сме мнозинството в тази пандемия. Ясно ми е какъв "професор" си щом за теб има само две стойности- ваксинирани и починали.

132

Анонимен

преди 2 години

Витанов е прав и да го плюете и да не го плюете той се базира на математика и гормули там няма свободни съченения а грипът ще дойде и то яко ще засегне всички с отслабена имунна система след ковида така че сега е времето който здрав и иска да си напраеи противогрипната ваксина тя поне е отдавна а за грип имс и лекарства и тестове

131

ръждата

преди 2 години

Абе, професорче, абе, човеко, цялото северно полушарие пламнло, просто защото навлизаме в Грипния Период/Сезон! Сега всяко кихване го пишат Ковид, къде изчезна обикновения сезонен грип никой не знае?! -))))

130

Анонимен

преди 2 години

До SHEFA Никой няма да те сложи под карантина, ще се поразходиш малко там и ще си тръгнеш, кой ще те види

129

Анонимен

преди 2 години

Хм, нали имат създаден ясен план и конкретни критерии за въвеждане на мерки? Това министерство на гатанките ли е, ще има мерки, ама пробвайте да познаете до петък, ще ви дадем няколко жокера?

128

Анонимен

преди 2 години

Що бе, Витанов? Ти да не си Исус Христос? В смисъл, чудя се защо говориш в трето лице множествено число "И да умирате по улицата..." - ти за безсмъртен ли се мислиш, та се изключваш? Ангел Кунчев се разболя от коронавирус, служебната министърка на туризма и тя се разболя от коронавирус. А са ваксинирани! Добре, ваксината може да ги спаси да не умрат. Ама гаранции няма нали?

127

SHEFA

преди 2 години

До Анонимен 152 АБЕ АЗ ЩЕ ИДА АМА ТИЕ ЩЕ МЕ СЛОЖАТ ПОД КАРАНТИНА И ТРЕБЕ ДА МИ ПЛАТАТ ОТ НОЙ БОЛНИЧНИЯ-А НЕ СА МАЛКО ПАРИ-АЗ НЕ ТОЧА ЗДРАВНАТА КАСА.-НЕ МИ ПРИЛИЧА-СРАМ МЕ Е.

126

художника

преди 2 години

След като Акад. Ваньо Митев каза от екрана в интервю със Сашо Диков, че има евтино лекарство против Ковид и то се казва "Бромхексин" и е само 3лв. опаковката, изведнъж лекарството изчезна от аптеките. Няма го дори и в складовете. Значи някой не иска да се лекуваме евтино и в къщи. Това значи да се срути пазара на лекарства, ваксини, тестове, прием в болници и т.н. А иначе били изнемогвали лекарите на първа линия????

125

Анонимен

преди 2 години

До 149 Да, били са като тебе, затова сме 6 милиона и половина, най - добрите по смъртност, бедност и мизерия. С такъв матрял, такива резултати, вижда се спросто око.

124

Анонимен

преди 2 години

"Някои части от телата на някои хора струват и повече - например задните части на Дженифър Лопес бяха оценени на доста стотици милиони долари. Тъй, че пазете тази ваша скъпа собственост." Ти си пази твоите задни части Витанов, макар че съм сигурен че са по-евтини от тези на Дженифър Лопес!

123

SHEFA

преди 2 години

НАРОДЪТ НИ Е ОЦЕЛЯЛ ЗАЩОТО СЕ Е СМЯЛ НА ГЛУПОСТИТЕ КАТО ТИЕ.ВАНГА МИ КАЗА ДА ПОМА 67-ТАКА ЧЕ ИМАМ ВРЕМЕ ДА СЕ СМЕЯ.

122

Анонимен

преди 2 години

До SHEFA Отиди, после ще разказваш.

121

Анонимен

преди 2 години

Чудно ми е с колко ли се е изръсил този за да си купи титлата? Няма как толкова *** селски бек да е професор, това е изключено.

120

Анонимен

преди 2 години

Вече се чудя как сме оцелели като нация?!

119

SHEFA

преди 2 години

До Анонимен-ЩЕ ОТИДА В СПЕШНОТО БЕЗ МАСКА И ЩЕ СЕДА ТАМ КОЛКОТО ИСКАШ-РАЗБИРА СЕ АКО МИ РАЗРЕШАТ.НЕ СЪМ ВАКСИНИРАН-ПРЕБОЛЕДУОВАЛ СЪМ ГО БЕЗ ДА ЗНАМ.

118

ТУРЧИНЬ

преди 2 години

Тоя е много задръстен чоеек. И е сексуално комплексиран. Откъде разбрах ли? Ами по няколко начина. Кскво ни плаши със скспания ковид? Хората какви неща са преживявали. Например двете световни войни. За пандемията от 1917 да не говорим. Така чеее. Локдауните са за да манипулират скотонаселението. А кскви кинти натрупаха хората. Най вече тия дето произвеждат ваксини, маски, дезинфектанти. Хслал да са им.

117

Анонимен

преди 2 години

Тоя тип определено е ял халюцигенни гъби! И то не малко количество!