50

Анонимен

преди 2 години

Боковия п..Ст мат,рял пак налази форума.Ало ще и на ръце да тръгнете повече власт няма да видите.

49

ПРОТЕСТЪР

преди 2 години

ЧИСТО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТЕСТИ! СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ МОЖЕ ДА РЕШАВА, ТРЯБВА НС И ДА СЕ ПРЕГОВАРЯ В ЕС ЗА ЗЕЛЕНАТА СДЕЛКА! НИТО РР , НИТО МС ИМАТ МАНДАТ ЗА ТОВА!

48

Анонимен

преди 2 години

ИСКАТ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА 6 МЕС. ДА РЕШАТ БАТАЦИ ОТ 12 Г...

47

Въпрос

преди 2 години

И защо протестират в София, а не в Брюксел? Закриването на ТЕЦ-овете на въглища там се решава. Ама София е по-близо, а 2040-та година е далече. Шоу и нищо повече.

46

Перничанин

преди 2 години

Незибежно е през годините да отпадат професии или да се трансформират в други. Не е лесно, но с желание за развитие хляб има за всеки. Не може цял живот да стоим със знанията до 12 клас или университет.

45

До 56

преди 2 години

Е как ги е страх,че ще останат без работа,като след 20 г.или ще са пенсионери,или ще са в по-добрият свят.Никой не е казал,че сега ще затваря централите.Ама верно,мат'ряла е много пр...За това е прав Боко.

44

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Боко...клати държавата,натиска бутон след...бутон.Двамата...профф-лидери са негови хора и последователно вдигат...масите на бунт.

43

Анонимен

преди 2 години

Предлагам служебното правителство да премине в редовно,щом всички искат от него да реши всичките им проблеми,затлачвания с години.

42

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли какъв е проблемът на хората които протестират?

41

Анонимен

преди 2 години

Преди всичко те(миньорите)мътят водата преди изборите,а за чия изхода се прави всичко това,може да си отговори всеки един!

40

Анчо Шукри

преди 2 години

Държавата трябва да помисли и за ромите, иначе няма да фърляме на избори.

39

Анонимен

преди 2 години

Вчера бившия премиер си позволи в ефир да нарече сегашното правителство ***-ло-умници,а аз да не мога да го напиша???

38

.

преди 2 години

Братлета за съжаление някой отдавна е решил съдбата на тецовете, въпрос на време е да започнат поетапно затварянето им.И това което ви обещават или ще ви обещаят не е истина.

37

MKII

преди 2 години

Не протестират, а показват възторга си от успешното управление на Радевата шайка.

36

Анонимен

преди 2 години

Кои са следващите наивници,които Боко ще изкара на улицата?Централите ще бъдат затворени след 20 години,те сега излезли да протестират.Синдикатите и те се сетиха да протестират.Доскоро си пиеха кафето с Бокич и не им дремеше за никой.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42. Говориш на думи разумно, но се питам защо всеки път като дойде червено правилелство на власт в България и следват драстични увеличения на тока и парното?

34

Анонимен

преди 2 години

Тия миньори вече 10-15 години никой не посмя да им каже истината в очите. Няма вариант централите да останат до 2040-та. Единствения начин е да излезем от ЕС.Сега се говори за 2032-2035-та но и това е невъзможно. След 2025-та държавата няма да има право да плаща серните емисии на ТЕЦ-овете и ако остане те само да си ги плащат, ще затворят веднага. Общата сума, която сега плащаме е около 1,5млрд евро годишно и тя ще расте... Грета Тумберг ще остане доволна най-накрая, а ние ще стоим на свещи

33

Калеко Алеко

преди 2 години

Ха така ... и миньрите решиха да търсят правата си, и за това пак ще е виновен Бойко, само че сега ББ не управлява и проблемите им ще трябва да ги решава тоя с вдигнатия юмрук, защото неговият кабинет и неговата промяна блокираха кормилото на държавното управление, след което държавната машина рязко забоксува и е на път да се хлъзне назад по нанадолнището ... !!!

32

Анонимен

преди 2 години

Европейците ни накараха да си закриваме Атомните централи и да не правим нови.Защо,за да караме на *** като в 19 век?Това ли ви е прогреса?Спряхме си и Южен поток,пак го има ,но го взе Турция.Франция има много АЕЦ,останалата Европа се снабдява с Руска газ по тръбопроводи,само ние сме на въглища,а печалбата отива в американците,защото те са собственици

31

Чиновник

преди 2 години

Цените на всичко са яко нагоре, държавата е в кома, всеки ден има протести, а зимата още не е дошла. Радевата зима. Още през пролетта ви предупрдих да си пазите спестяванията, защото ще ви трябват за храна и сметки през зимата. Тогава не загряхте за какво става дума, но сега вече май започнахте да стопляте. Хунтата на Радев и Прокопиев още от лятото започна да ви чегърта. Сега в студените месеци, направо ще ви разкажат играта.