73

БАНко

преди 2 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ РЕКЛАМАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ МИНАЛАТА ГОДИНА ЗА НЕГОВАТА ,, ЕНЕРГИЙНА БОРСА ???ДОБРЕ , ЧЕ НЕ СТАНА ,, ТИКВЕНАТА КОНСТИТУЦИЯ " !!!

72

Анонимен

преди 2 години

А Плевнята ви крещеше че 240 дойляра били много и рашките дерат кожи. А сега кво ше викате бре шорошпияци мизерни? На ви як ЕССР на десеторни цени. Тази зима ще съхнете по диреците за назидание на всичко крадливи пръкнало се с благословията на европее-те.

71

Гл. комисар Берия

преди 2 години

Благодарение на намесата на Европейската комисия.... така става когато комисари се намесят в търговията.

70

Анонимен

преди 2 години

Къде са братята с втечнената газ?

69

Парното е Студено

преди 2 години

Парното едвам се усеща!!! /// и при мен е така +++ /// при мен е горещо --- ///

68

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗападните страни в ЕС, произвеждат панелите и целите системи - соларни,вятърни и др. , а батериите на тези системи се сменят след време и са скъпи, те имат производство и полза от тези системи и все им е тая, а ние не произвеждаме такива системи и сме валат отвсякъде, не пострите ли Белене, България става Бантустан и всичко ще поскъпне ужасно и ще сме зависими ,а и производатвото може да се изнесе и се загубят още работни места и хора, които ще емигрират! Това ще доубие България, ве

67

Анонимен

преди 2 години

Със СЪРП И ЧУК И С ВДИГНАТ ЮМРУК УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ И НЕЙНОТО БЪДЕЩЕ ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ БРАТЯ БЪЛГАРИ това болшевишко племе и неиния ушати диктатор

66

ПроСоТо

преди 2 години

Първо:..-"Каквото повикало,това и отговорило"..След десетките МАЛОУМНИСАНКЦИИ,които еврочиновниците наложиха на Русия ПОД ДКТОВКАТА на Фашингтон,какво искате да очаквате в отговор?..Ония-рашъните,ЩЕ СИ БЪДАТ НА ТОПЛО и светло,но НИЕ-"ТАРИКАТИТЕ", ще студуваме..И то в името на какво?..-В името на НЕИСТОВИЯ МЕРАК на краварите ДА СИ ПРОБУТВАТ ШИСТОВИЯ ГАЗ...И второ:..-Израза "Природния газ ще поскъпне" не е точен!..Всъщност,.."ЩЕ ПОВИШИМ цената на природния газ" !!..Самият газ НЯМА как да "поскъпне

65

izh

преди 2 години

До Анонимен 100Ами не напразно се пишеш Анонимен Да не проличи наистина на кого да се смеем за неграмотността. Щатен комуноблизач

64

Не знаех

преди 2 години

Прокуратурата за организираната престъпност ли работи!

63

123

преди 2 години

"Говорило се за скок от 30%, вече бил 50% и се очаква да стане 100%" Говорило се ,че глави ще се търкалят на разни гадoве!?

62

Да попитам

преди 2 години

Защо прокуратурата потулва жалби срещу Борисов и бандите му!?

61

Анонимен

преди 2 години

Сега Бившата герберска калинка,енергиен министър,Теменужка Петкова да обясни,като как тъй ние плащаме скъпа и прескъпа по 1200$ за мегават, газ а сърбите и унгарците,плащат по 300$ за същото количество.Нали великия вожд на ГЕРБ,ни уверяваше,че ще станем богата Държава,като Арабски халифат,след като построим Балкански(опс Турски) поток,през България.Е той забогатя а ние съвсем обедняхме огладнахме и оголяхме.

60

izh

преди 2 години

Бат"Бойко е виновен / Всяка нация си има манталитет /

59

Анонимен

преди 2 години

Нито една енергия не пречи на другата , дори е добре да има повече и различен вид енергия, защото това понижава цените на всичко, единствената енергия - замърсяваща и отравяща завинаги околната среда, водата, земята, животните, птиците и всичко наоколо е шистовия газ, за който се вкарват коктейл от отровни химични и радиоактивни вещества до 3000 метра дълбочина в земята и я напоява като гърба с тези отрови, унищожавайки я завинаги!

58

Анонимен

преди 2 години

Е па редно е селяните да платят на софиянци неустойка, задето избират Боко и ДПС от 12 години. Какво се оплаквате? Та това са вашите любимци, дето продъниха И топлофикация. Нали ръце целувате, с питки посрещате, благодарите за новия асфалт, за поправената детска площадка; нали само Боко за вас мисли и само той работа върши в китните ви селца. Ми плащайте сега, щото това е управлението на гербиджа в кутийка: крадем, на краденото му викаме "натрупан дълг" и сметката връчаме на данъкоплатеца.

57

Путин

преди 2 години

Изнудвача Путин си отмъщава, за това че свалихме пионката му Бойко Борисов.

56

"пуснаха"

преди 2 години

Студено ли е парното? //// ДА + //// НЕ - ///

55

Анонимен

преди 2 години

На ви сега зелена сделка, ще се топлите от пръцкане на магаре(символ на Демократическата партия на САЩ.)

54

ИЗБОРИТЕ СА СЕГА!!!

преди 2 години

Изборите са ТУК и СЕГА. Днес "пуснаха" парното и сега ви питаме: Студено ли е парното или е горещо? //// Горещо е + //// Едвам се усеща --- //// ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА!