229

Анонимен

преди 2 години

ДПС идря едно рамо на Герб. Сдавиха се с Радев на консултациите и сега си мисля, че ще му отмъстят. Според мен хода им няма да успее особено да разбърка изборите. Радвв ще си спечели. Не съм за него, но опонентите му са слабички и им липсва харизма. Особено на Лозан и онази недонатакована кукундрелаа Моасе.

228

Анонимен

преди 2 години

Може да намерите изказванията му пред медиите в Турция и да си ги преведете -- не мисля изобщо да е подходящ за президент на България, по-скоро обратното. По време на коалицията с БСП им бе дадено министерството на земеделието -- абсолютна грешка.Този Юнал Лютфи не беше ли изключен от дпс или тихомълком пак са го прибрали, той е антибългарин.

227

eve1

преди 2 години

Българин съм,християнин,но ако на евентуален балотаж са Радев и Карадайъ,ще подкрепя кандидата на ДПС.

226

ББ

преди 2 години

До Анонименнейзбежно е...САЩ да те вземат на мушката и да оцелееш,Пеевски е банкера на доган...империи си отидоха...агенти на кгб като доган ли?приятели...САЩ са единственият защитник Свободата и Правата Ви...Животите Ви...замислете се...купуваха ви за по 50 лева...ограбени от вас...децата ви прогониха от домовете Ви,ограбиха създаденото от предците Ви...рушат Държавата Ви...домовете Ви!...50 лева ей...толкова ли струвате?...дпс-гроб са мафия!...САЩ ги преследват!...и ще си платят!

225

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта няма никакъв шанс, отече в канала. Браво на ДПС с тази кандидатура, защото ще вземе доста гласове от българите в турция, българските мохамедани и помаци. Другата по голяма част ще гласуват за проф.Герджиков.

224

София

преди 2 години

Някои си мислят,че като в личните им карти пише -българин са българи.Какви българи сте бе,като непрекъснато лъжете,на черното казвате бяло ?Никакви българи не сте щом отричате очевадни неща,и си затваряте очите пред един безобразник, мошеник ,като Радев окопал се с ченгета ,олигарси ,насадил толкова много омраза в народа в името да задоволява амбициите си за власт и да си спасява кожата от правосъдието.Вие не сте никакви българи,водите се само на книга,а това не означава нищо

223

Анонимен

преди 2 години

по добре е от Радев каквото и да излезе срещу Радев е по добро

222

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ... тоя нагъл тип?!? Мислех, че ще се кандидатира за президент срещу Ердоган - в родината си? Още един паяк в колекцията, заедно с Лизан Панов много близък с американското НПО за обратните и неговата вице - доказана българомразка и голям фен на Истанбулската конвенция.

221

Светозар

преди 2 години

Тези знаят добре, че тоя няма да спечели. Просто ще правят пазарлъци за подкрепа - ще ви дадем гласове, ако еди - какво си.

220

Ямболски цървул

преди 2 години

Радев ще е президент отново.По малкото зло от Маймундарлъ и останалите !

219

Тежко на Радеф...

преди 2 години

Карадайъ обяви война на Радеф. Спукана му е работата на ***...

218

Нина

преди 2 години

По- добре добър политик етнически турчин,отколкото посредственик,агресивен махленец,интригант ката Радев, за който пътя към властта е само с долни средства и слугинаж на ченгета и олигарси.Такова нещо не може да бъде Президент на държава

217

България

преди 2 години

Забранено за етническа партия. Никога повече ГЕРБ ДПС. Корупция много от тях са за затвора. Долни *** които ограбиха България. Заради такива като тази етническа партия България е на последно място в Европа.

216

Анонимен

преди 2 години

До 246За бесарабските българи в Украйна и Молдова ,България Родина ли е или не?

215

Любопитен

преди 2 години

Кандидат за президент на Родина 1 или Родина 2?

214

Анонимен

преди 2 години

До 242 Стига с тоя Доган ,българските вождове в колиби ли живеят?

213

Анонимен

преди 2 години

До 241 ДПС е проект на КГБ .Сети се какво стана с Лютви Местан като взе да плюе по Путин и Русия. Да си чул поне едно изказване на депесар срещу Русия,освен на Местан ?

212

Електората

преди 2 години

Най заблудените е електората на ДПС . Те гласуват вожда им да живее в дворец а те сеят картофи и тютюн в балкана. Бу.д.а.ли. . Пеевски беше 174 кг. Но дойде Бойко Рашков и отслабна на 74 кг. Сега и в затвора като махнат каскета и самураите на съд за кражби.

211

Анонимен

преди 2 години

Кой е българският кандидат президент в Турция?

210

Българин

преди 2 години

Никога тази етническа партия не е мислела за България. Основната цел е да работи за Турция от тук и от Европарламента където имат депутати предатели и много еничари. Трябва да дойде някой наистина българин който ще забрани тази етническа партия. Радев президент