172

Анонимен

преди 2 години

Е, нищо, просто ще оберат пак някоя държава или континент, ще завладеят поредната колония и пак ще имат.

171

Анонимен

преди 2 години

Сега англичаните изпитват част от това, което ние изпитахме след 1989 година. На практика преди 1989 в България имаше всичко, макар че нямаше голям избор. След 1989 вече нищо нямаше и най-вече нямахме доходи. При англичаните е къде-къде по-леко.

170

Ot 210

преди 2 години

Олелеле! Как така?! Какви хора сте! Вече разбирам, защо прадете ми са ви еекплоатирали до дупка. Тоя път, обаче, чарвена армия няямад а си спаси!

169

Анонимен

преди 2 години

До Bg. 219...Ами на, богата държава, не като БКП Джумахирия пълна със завистливи бг поганци!:)))))))))))..А *** се от родолюбие!:)))))))))

168

Bg.

преди 2 години

Имат недостиг, защото много тарамбуки не работят, ядат и пият и взимат социални помощи от 600£ и нагоре.

167

210

преди 2 години

Кой беше тоя, който не ми хареса коментара? Имам от 8 години инвестиции в арзлични европески компании възвращаемостта средно 9%, като последната година имам над 14!!!!!!! Давам ви съвети, как да си подобрите живота! А вие - не!

166

емигранта

преди 2 години

Аве bvlgaristanci,. UK e фактор (Gross domestic product: 2.708 trillion USD (2020) World Bank)вие къде сте тръгнали с цъ..рвулите!аре у лево!!

165

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 211 - Ем да, ама ...

164

Анонимен

преди 2 години

Има два типа българи. Едни ставата, другите слушат чалга.

163

Анонимен

преди 2 години

До 207 - Инвестирай в чужди начинания и борси

162

Н1

преди 2 години

Всеки си казва мнението и преценката. Моето мнение е "Стой си Стойчо във България, майната и на Швейцария." Шофьор на такси можеш да бъдеш и тук, на камион също. Да не говорим за учител по физическо. В края на 90-те работих няколко години реставратор в един музей в Мадрид. Беше много особена работа, свързана със старинни огнестрелни оръжия. Шефа ме кунди да остана завинаги. Прибрах се. Но това е вечният стремеж да се правиш на американец, англичанин, французин, свят широк.

161

Анонимен

преди 2 години

Очевидно тази Константина ди работи напълно безмислена професия да вземе да се преквалифицира в берачка на зеленчуци и да взима големите кинти които плащат на тези хора, тъкмо ще е полезна с нещо.

160

I to beach

преди 2 години

Da zivee England! Britanzite ot bulgerian proizhod- systo!

159

Ganjo

преди 2 години

Българите,чак сега ли разбрахме,че тяхното нямане е като нашето имане. Ниското качество на живот в България е било винаги,и преди и сега.Ама кой да знае,какво има по света и какво значи качество на живот.

158

тя

преди 2 години

Какъв е извода? Няма ги гастър байтерите и ги принуждава да вдигат заплатите, олеееле мале !

157

Анонимен

преди 2 години

О не, скапаните черноработници в англия имали проблеми ... Ама се вижда, че който е добре, няма - ето - Дизайнерката, специалистката по логистика - всичко им е наред. Извод - гредете бъдеще са себе си, помагайте си ВЗАИМНО, а не закайте на държавата, да ви каже, че не мжео да ви помага, докато раздава парите ви на трети лица.

156

Анонимен

преди 2 години

"За съжаление британците никога няма да имат такова нямане каквото ние сме имали." - За съжаление? Какво искаш? Хора да мизерства, ли?

155

Handel

преди 2 години

Във Великобритания най-много са легалните имигранти-***. Само че те не работят защото са като цигароните в България - цоцат социални и за нищо не плащат.

154

Анонимен

преди 2 години

За съжаление британците никога няма да имат такова нямане каквото ние сме имали.Чак когато огладнели британци почнат да кандидатстват за български визи за да работят тука на полето ще повярвам, че имали нямане.

153

Обективен

преди 2 години

Прочетете....ха-ха-ха . Русия е виновна,че няма тоалетна хартия и британците ходят наакани...ха-ха.https://dailymail.co.uk/wires/pa/article-10068311/Toilet-roll-food-packaging-production-threatened-energy-cost-surge.html