8

Старата школа

преди 2 години

Селяниии...Свикнали да се топлят без пари с крадени дърва от горите. Безплатно е само сиренето в капана за мишки. А дали ще се топлиш на ток или с парно, знайте, че парното е поне 5 пъти по-рентабилно от тока.

7

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Аз в кв.Обеля,карам само на...обелки от царевица,орехи,ябълки и...картофи,които ги събирам и...суща цяло лято,вместо да ги изхвърлям.Сега се топля с тях в едно...кюмбе,защото горят много силно и даже ми мирише приятно на...айвания.

6

Анонимен

преди 2 години

Топлофикация София трябва да се закрие и преучреди отново от нулата. Впрочем това важи и за държавата България

5

Анонимен

преди 2 години

Изтребвало ми вашто парно. Харесва ми хладно. *** няма отърване. Как да ви откажа? Опитах, но се оказа, че пак трябва да ви плащам радиаторите. Така сте ни захапали, крокодили такива, че няма мърдане.

4

Анонимен

преди 2 години

Радиаторите ми са свалени от 20 години, но получих изравнителна сметка от 600 лева, което никога не е било- Радев да си го завре парното където слънце не изгрява

3

Гост

преди 2 години

Няма нужда да пускат на жилищата- направо да пращат изравнителните сметки и този път Техен да начислят 80% сградна инсталация за Дружба 2, за да има какво да крадат от Топлофикация София.

2

Анонимен

преди 2 години

Нали беше за 1 октомври )фандъка до Ка нагласи пачките

1

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Еххх милите те - загрижили се случайно народа да не остане на хладно и с пари....3, 2, 1 и старт - нека грабежа започне сега!