15

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВ САМО , ЗАЩОТО СТАНИСЛАВ ГО ПОДКРЕПИ ИНАЧЕ И ДО БАЛОТАЖ НЯМАШЕ ДА СТИГНЕ ! РАДЕВ Е 10 ПЪТИ ПО-МАЛКО КРАДЛИВ ОТ БОРИСОВ НО И ТОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС ТОЛКОВА КОЛКОТО СЕ ИНТЕРЕСУВА И БОРИСОВ!) АКО ИМА СКЪП ТОК ТОВА Е 100% ПО ВИНА И С ОДОБРЕНИЕТО НА РАДЕВ ТОВА СА ФАКТИТЕ!

14

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Бате Бойко нали обеща азерска газ. Няма страшно

13

Не е България,

преди 2 години

а посредниците търговци,които купуват евтино,на преференциални цени електроенергията от производителите,а след това я продават спекулативно на външния пазар.Така мегапечалбата си остава за тях,а за нас ще има обяснения от служебния кабинет колко лошо е положението с енергията в световен мащаб и как въпреки огромното им желание да правят добрини за хората,са принудени да повишат цените.Заплащането на въглеродните емисии ще е държавен дълг,за който горните търговци нямат ангажимент.

12

до анонимен преди 3м

преди 2 години

тебе какво те бърка тази тръба,като отидеш в магазина ти ли определяш цените нали не пазаруваш и плащаш защо не кречиш псуваш за цените а като бита puтка си плащаш, аман от простаци гладни въшки нямащи нищо искат да казват кои как да продава,обади се на васалите си от фащ и питай за колко продават своя газ що не крещите за колко продават краварите своя газ

11

Алекс

преди 2 години

Добре, че някой преди години е построил АЕЦ Козлодуй,за да може днес да изнасяме ток.Дали ще може да изнасяме в бъдеще след като ГЕРБ провали строежа на АЕЦ Белене?Едва ли.

10

2луп

преди 2 години

Провери колко скача цената от н3к до доставчика бе ***.Има си данни за това. Цените скачат от прекупвачите

9

Анонимен

преди 2 години

То хубаво ама няма и помен за подпомагане на физическите лица които имат нужда както се случва в почти цяла Европа!

8

АнонимеН

преди 2 години

ИЗОБЩО ДА НЕ ВИ ЛЪЖАТ С ЕНЕРГИЙНИ БОРСИ И ТЕМПОДОБНИ! ТОКА ЗА ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА НА КАКВА ЦЕНА ДА Е ГО ОПРЕДЕЛЯ НЕК А РАДЕВ ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПРИЛИЧВА НА ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ!

7

Анонимен

преди 2 години

"Русия в момента задържа допълнителните доставки, за да принуди по-бързото лицензиране на "Северен поток 2" - Добре познати техники от СССР, БКП и сие тероряги, *** върна блатная по времето на СеСеСерето.

6

2луп

преди 2 години

Колко неграмотни *** на герб има тук. Според закон, подписан от Герб и лично Теменужка Петкова от септември 2020 промишленият ток, а от януари 2022 и този за домакинствата минава на свободният пазар. Токът ще се определя от търговци като евтиния се изнася на вън, а тук се търгува със скъпия такъв. Питайте някой бизнесмен как скочи токът му за година.

5

Анонимен

преди 2 години

Този поне, казва, че с част от печалбите на наш гръб може да ни се помогне малко в тези тежки времена.

4

АнонимеН

преди 2 години

ИЗОБЩО НЕ СЕ РАДВАЙТЕ!!! ТЕЗИ ПЕЧАЛБИ ЩЕ ГИ ПЛАТИМ НИЕ С УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ТОКА!!!!РАДЕВ КУПИ ИЗБОРИТЕ КАТО ДАДЕ 1 МИЛИАРД НА ПЕНСИОНЕРИТЕ И СЕГА ЩЕ СИ ИЗБИЕ ПАРИТЕ С ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА КОИТО ГИ ОПРЕДЕЛЯ ДЪРЖАВНАТА НЕК И НАПЪЛНО РЕШАВА ДАЛИ ДА СА ЗАМРАЗЕНИ ИЛИ НЕ ЗА БЪЛГАРИЯ! ТЪЙ, ЧЕ АКО ИМА ПО-СКЪП ТОК КОВА Е ДЕЛО НА РАДЕВ АБСОЛЮТНО!

3

Анонимен

преди 2 години

Тук евтиния ток се изнася, а скъпия е за нас вместо обратното.

2

Alex

преди 2 години

Този прилича на ст. нс. к.и.н. от БАН. Заклевам се.

1

Анонимен

преди 2 години

Ко каза, ко