257

Аз не познавам...

преди 2 години

..по-прости и тапи медии от тези у България...! А, Вие ...ха,ха,хаааа....така , че ...нищо ново!

256

Миризлив Гербер

преди 2 години

Типичен Гербер, гази не само българските закони, но и правилата на ООН, без да му пука. Този, Калинка, Кристалина и Буци сринаха тотално имиджа на България пред света

255

Анонимен

преди 2 години

Уикипедия : "Николай младенов е бивш депутат от партия ГЕРБ ..." - Хайде бе , не може да бъде в никакъв случай от ГЕРБ - те са такива !!!

254

СМЕХ...

преди 2 години

Елена Йончева май наистина е забравила ,как тегли сума пари от офшорка на Карибите собственост на Цв.Василев ---ЗА ДА СИ ПРАВИ ЧАСТНО ТВ-СТУДИО ЗА ПОЛИТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ...??!....НИЕ ОБАЧЕ ПОМНИМ ...ха,ха,хааааааааа...! МОЖЕ ДА ПОПИТАМЕ НАПРИМЕР С КВИ ПАРИ СА КУПЕНИ ГОРИТЕ Й ..И КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ---от заплата или от офшорки..??!

253

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

ГЕРБ били партията на почетните. Ще падна от смях

252

истина

преди 2 години

Елена Йончева евродепутат от БСП има действаща офшорна фирма и активна сметка с парични потоци. НЕизненадващо медиите мълчат като риби на сухо. Явно някой решава кой де е омърсен.

251

А , Фактите:

преди 2 години

Когато продаваш "Техноимпекса" или правиш неизгодни сделки с Русия или с Грипени за да си осигуриш политическа подкрепа и защита.....КВИ СА..ха,ха,хааааа...??!

250

Как да вярваш

преди 2 години

Човек да се пукне от смях! Вторият престъпник в държавата бил Никито. Имало и други, ама Пеевски и Младенов са босовете. Ако е вярно обяснението на Младенов, че по сметката му няма никакво движение, тогава това разследване по какви критерии ни вади информация? ***, че вярвай на разследващи журналисти, като Елена Станишева, пардон Йончева например, или Сашо Диков?

249

НИКИ МЛАДЕНОВ Е УМЕН

преди 2 години

..ЩОМ СИ ДЪРЖИ ПАРИТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ....ХА,ХА,ХАА ...ОБИЧАМ ТАКИВА ХОРА!КАКТО КАЗВА МАРГАРЕТ ТАЧЪР---"КОМУНИЗМА СВЪРШВА ---КОГАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ"...МИР НА ПРАХА И СЪЩО БЕШЕ МЪДРА ЖЕНА!!!!...ЗАТОВА ПАРИТЕ ---ВИНАГИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ КОНТРОЛИРАНИ!!!!!!!--ИНАЧЕ ИДВА ХАОСА И КОРУПЦИЯТА!

248

брей ,бре !?

преди 2 години

До Извинети ами.ТАКИВА ЗАКОНИ СИ СЪТВОРИХА герб , узаконена престъпност , не се ли вижда ,ЗАКОННО било , е да , ама не е МОРАЛНО - ЗАКОННО !Не се ли възмущавате от беззаконието и най-вече от ВСИЧКИТЕ доклади за България от ЕК на ЕС където само сменят годината но не и съдържанието , а именно :''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ , ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ НА ВСИЧКИ НИВА '', и за капак , ''БЪЛГАРИЯ НАЙ-БЕДНА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА '' !Това за хвалба ли е ?

247

АМИ , ПРАВИЛНО 272..

преди 2 години

Нито "левите- са леви"..нито "десните --са десни"......ЩОМ МОЖЕШ ДА ПРОДАДЕШ ЕДНА ДЪРЖАВНА КОМПАНИЯ И ДА СИ ТУРИШ ПАРИТЕ В ДЖОБА -- А ПОСЛЕ ДА СЕ ПИШЕШ "СОЦИАЛИСТ".....ИЛИ ДА СЕ ПИШЕШ "ДЕСЕН"---АМА ДА ОРГАНИЗИРАШ "ДЪРЖАВНИ БЕНЗИНОСТАНЦИИ", "ДЪРЖАВНИ БАНКИ" ИЛИ "ДЪРЖАВНИ МАГИСТРАЛИ"...ХА,ХА,ХАААА....НАЛИ ТАКА...??!

246

Анонимен

преди 2 години

Пт офшорна сметка до офшорна сметка има голяма разлика В това разследване нещата са за много сериозни от това че някой само си е направил сметка. Гледайте какво става с канцлера Курц в Австрия.

245

де е?

преди 2 години

Де е Тв-СЕВДА , ЛИПСВА МИ , И БАЦЕ ПО ДРЕБНИ ОФШОРИ /ШОРТИ/ .

244

Извинети ами...

преди 2 години

Вие правите ли разлика ..между "ОБОРОТНИ СРЕДСТВА" И "ФОНДОВА НАЛИЧНОСТ" на дадена фирма или физическо лице... ....??!....ЩОМ ЗАКОНА МИ ДАВА ТОВА ПРАВО , ЗАЩО ДА РИСКУВАМ ДА ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАМ ВСЯКО "РОТФРОНТОВСКО ЛА""НО " , КОЕТО Е МЕРАКЛИЯ НА ПАРИТЕ МИ...??!..Айде , да не даваме , конкретни примери....ха,ха,хааааа

243

ДОБРЕ ДЕ :

преди 2 години

До ЗА 262...А какъв го търсят в герб , що за електорат е това , и ще убеждавате народа че сте ''десни'' !

242

до герб

преди 2 години

Ало , защо протестирате , нали сте против протестите ? Сега разбрахте ли протестиращите с/у герб как са се чувствали ,... за шайката има пари за преяждане , а за останалите --трохичките . Полицията да разкара протестиращите , пречат ми !

241

Анонимен

преди 2 години

Сега почват оправданията от герп, сълзи, клетви, молби, неможе да бъде това са гнусни инсинуации. Герп е партията на честните и порядъчните хора, и наивните заблудени оФце ще кажат ДА, това е заговор срешу най- честният човек в страната ББ. Почнаха се чак притчита за лошият комунист и други и диотщини

240

Факт!

преди 2 години

По дългът който ни натрупа герб , ще разберете колко милиарда има навън , извън България , и то все на отбор ''юнаци'' , чекмеджии !

239

ЗА 262...

преди 2 години

Всички директори и управители на банки , са все бивши военни или служители на ДС/БКП,назначени там за по-висока заплата и пенсия! Да не говорим за служители и чистачки...

238

пишете цялата истина

преди 2 години

Канадеца и Кокорчо са с 4 офшорки.