17

Анонимен

преди 2 години

До Петко Войвода - А сега на български и без викане, може ли?

16

Анонимен

преди 2 години

До до 7 от славянин - Кат умреш, пак пиши, обаче!

15

От 12

преди 2 години

И за приемер ще дам скандинавските държави. Често ги "обвиняват", че имали много онкоболни, но истината е, че просто се преглеждат хроата редовно. Установяват се проблеми с години по-рано, отколкото е било преди, във фаза в която има огромен шанс, да им се помогне. И затова живеят с по 10-15 години повече от нас.

14

До 6

преди 2 години

И какво ти предписва личния - нищо. Разни чайчета, инфлуциди и други с нищо не помагащи глупости. А точно тогава трябва да се почне с Ивермектин, ударни дози витамин С, D3, цинк, кверцитин, може също мед и масло от черен кимион и куркумин, промивки на носа и гаргара на гърлото. И вируса е чао още първите дни, плюс това се сдобиваш с имунитет доживот. Ама не, нали трябва да пълним джоба на Пфайзер и другите.Вируса се бори, докато е слаб и е още в носоглътката и гърлото.

13

до 7 от славянин

преди 2 години

А аз не съм диабетик, не съм се ваксинирал, няма да се ваксинирам и съм жив и здрав! Ама я ни обясни защо все пак има и набодени умрели, нали последната останала лъжа, която ни пробутваха беше че набодените поне не умират, а се оказа че и те умират!

12

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 6 - Какво ранно лечение? Ами сикам, да си замъкнете дебелите *** на доктор, поне веднъж на 6 месеца, да си правите изследвания ПОНЕ един път на години, но идеално, на всеки 90 дена ще е добре, да отделите поне едно 30 минути за визитация, преглед и пълни кръвни излседвания. Защо? Защото не се прави и масово умират хора от неща, от които никой не трябва да умира вече.

11

Петко Войвода

преди 2 години

Да де , но ДНЕС.БГ не споделя научното доказателство ,че който е боцнат РАЗПРОСТРАНЯВА АДЕНОВИРУСИТЕ ОТ *** , ГМО ОРГАНИЗМИТЕ , СПАЙК ПРОТЕИНИТЕ чрез шединг (shedding) и това го казват много учени по светът просто ГУГЪЛ търсачката ЦЕНЗУРИРА и СКРИВА тези резултати затова ползвайте други търсачки без цензура и истината ще видите как ще лъсне ! В момента тече ДЕПОПУЛАЦИЯ МАСКИРАНА КАТО ВИРУС (ЗА ПАРАВАН) , същото беше и с ИСПАНСКИЯТ ГРИП който първият случай беше регистриран в САЩ не случайно.

10

Кантарджиев

преди 2 години

Без нито едно придружаващо заболяване, но за това пък с цели две игли на Пфайзер.

9

Анонимен

преди 2 години

До До всеки ден - Някои не плащат.

8

Анонимен

преди 2 години

Само в БГ умират чдрави хора, без никакви заболявания ... Не, не ни е сбъркан гена ... Просто сме много зле откъм медицина.

7

До всеки ден

преди 2 години

Аз съм диабетик на 48 и се ваксинирах, защото искам да живея. И все още съм жив. За разлика от безсмъртните антиваксита, дето *** на килограм. Само ад ви напомня - ваксините са безплатни, погребението е 1500 лева. Ама това го плащат роднините ви.

6

До Анонимен

преди 2 години

Какво ранно лечение искаш, при положение, че има протокол - първо се обаждаш на личния лекар, после при усложнения викаш линейка, и това е почти стандартно и за ЕС. А, да, там искат и да се ваксинираш, ама т е са безсмъртни....

5

Анонимен

преди 2 години

Забележете - винаги подчертават "без придружаващи заболявания", но никога не споменават факта, че никой от тези хора не получава никакво ранно лечение. След първите симптоми не изписват нищо, което да помогне на хората да не се влошат. Чакат ги да им падне сатурацията и да ги сложат на силен кислород, който при това заболяване е противопоказен. Затова умират толкова много.

4

Анонимен

преди 2 години

Коварна кихавица. Здрави,прави столетници си отиват безвреме.

3

Къв малшанс

преди 2 години

Мъж на 94 г., без придружаващи заболявания

2

всеки ден

преди 2 години

Виждаме резултата от така наречения протокол за лечение.Тъпчат сърдечно болни и диабетици със кортикостероиди и после се чудят, що смъртността растяла.

1

Анонимен

преди 2 години

Освен без болести е бил и неваксиниран.