34

ДртПрч

преди 2 години

А от началото на годината населението на земята се е увеличило с 62 155 192 души. Вече са 62 156 010. А вие ще удължавате живота им? Защо?

33

Анонимен

преди 2 години

аз и за 5 минути мога да ви приготвя бъркоч, пък вие го поемете на ваша отговорност орално/ мускулно.. и да не пропуснем момента с плащането... искам го авансово, на ръка и в брой, че къде после ще търся наследниците ви да ми платят за последния писък на модерния бъркоч, който забърквам в гаражната си лаборатория. ако поръчката е минала през Урсулицата, може и на кредит срещу обезпечение водните ресурси на територията ви. вода така и така скоро няма да ви трябва, като поемете еднопосочно нагоре

32

Анонимен

преди 2 години

Аха, това е наистина прогрес! Колко бързо можем да създадем безсмислени препарати, от които обаче можем да спечелим милиарди. Гениално развитие на "науката". Нещо смислено и наистина полезно обаче дали ще направят скоро?

31

Анонимен

преди 2 години

Швеция ще спре засега прилагането на ваксината срещу коронавируса на Moderna при хора, родени през и след 1991 г. Решението е взето след съобщения за възможни редки странични ефекти като миокардит, съобщи днес шведската агенция за обществено здравеопазване.Здравната служба заяви, че има данни за увеличаване на случаите на миокардит и перикардит сред тийнейджъри и пълнолетни младежи, които са били ваксинирани.

30

Случаен минувач

преди 2 години

Бил Гейтс ще си организира с приятелчетата си ново събитие 202, после пък 203, ще ги покани пак хора от клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган, от ФБР, от ЦРУ, от фармацевтичните фирми, някой и друг пиар-експерт. Можеш, Бил, да поканиш пак и Анита Сисроу (Anita Cicero) от институт "Джон Хопкинс" за модераторка. Па си пийнете и си хапнете и си разиграйте "пандемия", ама този път да умрат не 50 милиона, а 500 милиона за 1 година. Само не знам едно: Докога останалия свят ще ви наблюдава безучастно?

29

Анонимен

преди 2 години

До 30: Не съм виновен, че не вдяваш нищо. Колко трябва да си пр.ост, че да не си разбрал все още , че те правят на ***.ймуна. Нищо истинско няма в тая пандемия. Нито данни за заразени, нито ваксини, нито смешни мерки. Всичко е цирк. Проблемът е в теб. Не в мен.

28

ТОВА НЕ Е

преди 2 години

До Дар от БОГ ---А Е ИЗКУШЕНИЕ от врага ни!ПРиемеш ли го-ставаш му слуга и отиваш накрая при него!

27

Леша

преди 2 години

Най лъжливата статия за последните 2 години. Само в първите десет реда има купища лъжи, манипулации и ритуални дати. По нататък не съм чел, не съм толкова луд :]]

26

ВАКСИНАТА

преди 2 години

Е !ПОКАЯНИЕ!Наближава ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ НА нашият ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС!Вторият Звяр;който излиза е -КОВИД и неговият белег е -ВАКСИНАТА!

25

Анонимен

преди 2 години

До 15С какво си по-специален от другите, че да вярваш, че точно теб искат да изтрепят?

24

Дар от БОГ

преди 2 години

Само 2 сексуалности са нормални !Те са хетеросексуалноста и БИсексуалноста !Хомосексуалноста не е нормална сексуалност !По света има много мъже, които са БИ, въпреки това имат жени и техните жени се кефят на тва че мъжете им са БИ сексуални ! Има всякви хора по света !Крайно време е българки да свикнат и приемат би сексуални българи при себе си ! Нормално е !

23

проба

преди 2 години

такова си е поколението неграмотно аз нарочно пиша така да не ми цензурират думите чудя се как още думата бай Шиле не са скастрили

22

Анонимен

преди 2 години

До 26: Стойността на подобни постове е в смисъла, не в правописа. Ако не ти харесва, подминаваш и това е. В момента говорим за фалшива пандемия, а не за грамотност.

21

Анонимен

преди 2 години

Забравих да спомена и "оДрязана глава" в 17. Ашколсун! Каква стойност има съдържанието на подобни постове?

20

Анонимен

преди 2 години

То е ясно, че ужасно неграмотни хора преобладават в този форум, но "оВшорка" вече изби рибата!

19

Анонимен

преди 2 години

Die neuen Deutschen

18

ЗАЩО

преди 2 години

ли Шахин и прочее ми изглеждат като подставени лица!

17

ПРОЧЕТЕТЕ;ако желает

преди 2 години

;БЕЛЕГА НА ЗВЯРА ЩЕ НИ ГО ПОСТАВЯТ С ....ВАКСИНИ;-от сайта Непознато от 2010 г и ще ви стане ясно;че тази ГЕННА терапия се разработва от 20 г и е изпитана върху войниците в Ирак.В резултат са можели дистанционно да ги управляват.Технологията естествено е на военните от пентатоно;

16

А така

преди 2 години

За ковид наркоманите трябва всеки ден ваксина! Още като станат сутринта и веднага по една игла на гладно.

15

Германец

преди 2 години

Браво на Шахин и жена му. От такива хора има нужда човечеството.