48

Котарак

преди 2 години

В Габрово има най малко 10 000 дискотеки, така че не съм учуден.

47

Анонимен

преди 2 години

*** и жена му са убедени, че са най-прозорливите и мъдри хора на света! Преки потомци на траките, Хан Аспарух и други свръхчовешки сили. *** е разконспирирал 5Г, Масоните, Гейц особено много и знае как стоят нещата на тая планета. Тъне в болести, зараза, беднотия пред телевизора, нищи "Истината" за тая цялата работа, но е на това положение само защото злото на тая планета иска и успява да го държи за сега в мизерията му поради голяма опасност *** със своя ултра мозък да завладее света.

46

varna

преди 2 години

Статистик: Дайте ми числата. Аз ще ги измъча и те сами ще си признаят.

45

ПУ ТИН

преди 2 години

СТОЙЧО НИ ЛИШИ ОТ ИЗБИРАТЕЛИ! СВАЛИ НИ 2-3%! Е И РЕДОВНИТЕ 300 ДНЕВНО

44

varna

преди 2 години

До Анонимен 43 Те децата даряват обаче за тестове. Моля час от сумите да се заделет и за тези които им намират клиенти(от училищата). Колко патлажан да сложим на 10 кг. чушки?

43

Анонимен

преди 2 години

Интересна статистика, не мислите ли, за това и народната мъдрост е - като числата говорят и боговете мълчат!!--------========----------Който мисли, вижда лъжите ти.

42

Анонимен

преди 2 години

НАЙ-ВИСОКАТА ЗАБОЛЕВАЕМОСТ Е В СОФИЯ, КЪДЕТО ГЛАВЕН ЗДРАВЕН ИНСПЕКТОР Е КАНТАРДЖИЕВ ЛАЛДЖИЯТА!

41

Анонимен

преди 2 години

Който взема държавни и общински пари за заплата - задължителна ваксинация.

40

L.

преди 2 години

Статистиката на база адресно регистрирани или на реални жители е?

39

Анонимен

преди 2 години

Сички ки умрем.

38

цяла България

преди 2 години

е в Хай Няно кафявата зона. Хорааа, не се ли усещате?

37

джави

преди 2 години

Стойчо ще умориш хората бе,трибунал те чака

36

Анонимен

преди 2 години

500 на 100 000 ??? Това дори и в най-извратените критерии не може да мине за епидемия, а тук ни проглушиха ушите с някакви черни предсказания. Година и половина вече побъркват хората с мерки, локдауни и какво ли не? Те здрави като канари да бяха, половината вече са се изпоразболели от притеснение. Гaдове мpъсни!

35

ДА

преди 2 години

Ще се покачват болните,я!Наложи ми се да се кача в градския транспорт-УЖАС!Учениците не носят маски,не можеш и забележка да им направиш,че и някои дърти-под брадичката.Нали щеше да има контрол нещо,глоби!?Българина е най-недисциплинираната нация,по рождение му е.Давайте безплатни тестове и който е + да си седи в къщи,но и там да има контрол и глоби.С тестове и сертификати навсякъде,тогава ще намалеят болните.В противен случай-само си дращете статистически данни.

34

до 33

преди 2 години

много си неграмотен , как тогава ше разбереш какво искам да кажа с написаното .

33

Статистик

преди 2 години

Смъртността сред НапълноВаксинираните в САЩ, 51% по-голяма от сред не Ваксинираните - източник - Центъра за Контрол на Болестите на САЩ, т.е. Правителството на САЩ! Смъртността сред Ваксинираните Тийнейджъри във Великобритания с 47% по-висока от смъртността сред Тийнейджърите за същият период миналата година! Интересна статистика, не мислите ли, за това и народната мъдрост е - като числата говорят и боговете мълчат!!

32

varna

преди 2 години

Kъде във Варна продават хубави чушки(пипер). Жена ми е учителка и като минат онлайн ще правим лютеница и зимнина

31

Анонимен

преди 2 години

едно време епидемия беше при 200 на 10 000 ,сега нарочно го направиха 200 на 100 000 звучи много свръх страшно ,пък и трябва да оправдаят кражбите по 1500 лв на ковид болен по клинични пътеки.Не се знае кога ще пресъхне ковид чешмичката сега се е паднал урожая .Отделно 500 000 лв чиста печалба на ден от тестове .Сладка работа за ковид фашистите и ковид тър.те-те на държавна хранилка.А народа нека се тресе от страх като му е толкова мозъка.

30

Анонимен

преди 2 години

Аууу, само като чета коментарите, гледам колко неграмотно са изписани и разбирам защо са пълни с абсолютни лъжи и измишльотини! През социалните мрежи се даде трибуна на откровено глупави хора, техните просташки конспиративни теории заливат публичното пространство! До къде я докарахме?

29

Анонимен

преди 2 години

До Живко от Варна 21 - Ни мой се ограничаваш само с жени, требва и трансджендери да ощастливяваш! Такава е политиката сега.... Иначе си ненужен,,,,, Такава е политиката сега! )))