97

Анонимен

преди 2 години

"Едно не разбирам,какъв им е проблемът на тези с ваксини и на тези без." - Аз съм без ваксина и няма да се ваксинирам. Нямам проблеми с ваксинирани хора, стига да не ме убеждават, че трябва да се ваксинирам. Това е проблемът, че боцнатите започнаха да се страхуват, че са направили погрешния избор и сега искат да замъкнат със себе си колкото се може повече хора. Ако ваксинираните спрат да убеждават, че трябва да се боцкам, веднага ще спра да ги убеждавам, че са направили грешния избор.

96

Анонимен

преди 2 години

Тоя скоро ще играе в "Изкуплението Шоушенг".

95

Анонимен

преди 2 години

До С малко - Миличкият/миличката ... мисли си, че като се е боцнал/а и най-сетне е доказал/а на света, че има няколко мозъчни клетки в главата си хахаха ... Спокойно, бии си и 3-тата игла, за да докажеш на света, че си още по-умен/умна. След 1-2 годинки, когато пуснат следващия вирус се пази! Ще бъде опасен за всички със слаба или отслабена имунна система.

94

Анонимен

преди 2 години

Едно не разбирам,какъв им е проблемът на тези с ваксини и на тези без. Цялото семейство смеваксинирани ,имаме приятели ,които не са,но сме седнали да ги убеждаваме в нашите виждания ,както и те в техните. Не се делим на ваксинирани и неваксинирани. Стига сте убеждавали хората,кое редно и кое не е,въпрос на личен избор е.

93

Анонимен

преди 2 години

"Логическия аргумент е, че няма как фармамафията да е организирала това с цел печалба, както твърдиш, при положение, че и фармацефтичните компании не бяха готови за такова нещо, но ти нямаш акъл да вденеш." - Само една от причините е печалбата и да, организирано е, но ти откъде да знаеш. Наясно ли си, че много държави включително Бг през 2017 са купили милиони ПСР-тестове? Защо? Иначе печалбата е само допълнителен бонус към намаляването на населението, но не го мисли. И викаш боцнат съм хаха ОК

92

Анонимен

преди 2 години

Ние за 5 века не се поддадохме на натиск и мъчения да приемем исляма. Не познавам друга такава нация. Няма да се поддадем и на глупавата ви пропаганда на незнайни биологични продукти. Просто повечето от нас сме мислещи хора, които трудно се поддават на контрол. Затова и сме най-бедните в ЕС. Плаща се само ако слушаш. Затова роботчетата от Скандинавия имат пари, ама се самоубиват от скука, щото парите нямат никакъв смисъл ако нямаш с кого да ги изхарчиш.

91

Анонимен

преди 2 години

Ох, завалията - щял да пита българите защо не искали да се ваксинират. И в резултат на отговорите им какво ще каже? Ще прочете поредната листовка от СЗО? Отдавна вече дори не ви се смеем, трагично е положението.

90

ВЕЧНОСТ

преди 2 години

И днес не ви вярваме, и днес няма да се ваксинираме. Нито сме роби нито сме ви животни. Дори и да не беше експериментална ваксината пак нямате право. Ще гризете дървото.

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102 Вече се поизтърка това тролене. Нещо по-свежо няма ли или ще изкарате с това докато се види кристално ясно какво ужасна грешка сте допуснали?

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 "заради това ли ги направиха за на всеки 6 месеца?" Не са ги направили "за на всеки 6 месеца" не си добре информиран. И ваксините не създават зависимост, каквато има при цигарите (и по-слабо при алкохола). Казах ти, аналогията ти не работи и си измислени неща няма да "проработи".

87

Анонимен

преди 2 години

Да вземеш да си избръснеш мустакат.

86

Анонимен

преди 2 години

До Селчо "Сигурен съм, че и всички да се ваксинираме, пак българите,ще сме първи по смъртност" Не и в света. И не, че това казва нещо за справянето с Корона вируса: ние сме първи посмъртност в света от Корона вирус. Иначе, да, има нещо общо в причините, и то е, че българина е мърляч и не се грижи за здравето си, чака до последно и така нататък.

85

Gorskio

преди 2 години

На моменти имам чувството, че българите са със знания на средностатистически африканец в джунглата... Това четене с разбиране, слушане и водене на диалог са неща, дето нямат почва у нас. Колкото е по-*** един индивид, толкова повече врява вдига. И въобще, ама въобще не се гордея с това. Даже ме е срам, признавам си...

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88 "Я кажи какъв е твоят логически аргумент? Щом пиша против ваксините, значи съм ваксиниран, така ли?" Логическия аргумент е, че няма как фармамафията да е организирала това с цел печалба, както твърдиш, при положение, че и фармацефтичните компании не бяха готови за такова нещо, но ти нямаш акъл да вденеш. А това за това, че си ваксиниран е предположение:***-ьо е тарикат: подсигурява се, в случай че голямата му уста го вкара в неприятности.Затова мисля, че такива като теб са ваксани

83

Анонимен

преди 2 години

до до 86 (от 86) Само малка корекция от мен... :) ... Измислени има много, но колко са ефикасни вече е друг въпрос. А за Ковид-ваксата даже не ми се коментира вече... Експериментални ваксини дори срещу солидно заплащане не бих си бил, а за безплатно и дума не може да става... :)

82

Анонимен

преди 2 години

Коментарите под тази статия доказват защо сме на първи места по смъртност и на последни по ваксинация. Просто народът е ***.

81

Анонимен

преди 2 години

Работя в детска градина. Директорката каза, че ще ни затворят на 15-ти октомври. Баба Ванга ряпа да яде.

80

Анонимен

преди 2 години

до до 74 (от 74) Я кажи какъв е твоят логически аргумент? Щом пиша против ваксините, значи съм ваксиниран, така ли? хахаха Леле, такава логика не съм срещал в живота си Браво моето момче. Сядай, 6 ... :)

79

Анонимен

преди 2 години

Дано да пукнеш кренен долен престанете с тия ваши убийствени ваксини всички лекари и гербажии вън от бг прклети убийци само знаете да лъжете ида унищожавате народа и от туй нагоре се подигравате с народа дано да горите в ада проклети убийци

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86Нема лошо във ваксините, ама аз поне незнам да е измислена такава против грип, ако бъркам ме поправи :)))