338

Анонимен

преди 2 години

Вълк в овча кожа, комунист със синя шапка

337

Анонимен наблюдател

преди 2 години

Накрая ние ще го поемем

336

Конституция

преди 2 години

До Анонимен 323 цитат "До драссссскачите - Може ли някой (я) да ми покаже по кой "член" на конституцията или в кой друг закон на РБ се забранява двойното гражданство за гражданите на Република България?"Чл. 110. Членове на Министерския съвет могат да бъдат само български граждани, коитоотговарят на условията за избиране на народни представители.Чл. 65. (1) За народен представител може да бъде избиран български гражданин, койтоняма друго гражданство, навършил е 21 години...

335

Анонимен

преди 2 години

Какво значи: "Би поел отговорността"? Той не е ли в сегашното служебно правителство? Сега не носи ли отговорност?

334

ПастиНеЯдем

преди 2 години

Кирчо, младоците дето те съветваха за инвестициите, казаха ли ти че тоя завод ще го плаща българската държава или понеже всички са ти приятелчета от голфа, ти дреме за българския народ само от екрана? Нали на жена ти й е мирно със сладкарничката й в центъра- ние пасти не ядем! Цените на хляба кога ги гледа последно или ти по западняшки глутен не ядеш??? #лигня #обратновКанада

333

Нарцис

преди 2 години

Този Кирчо е някаква странна мешавица от нарцисизма на Борисов и наглостта на НДСВ-ската шайка юпита. Ама нали е бил у Харвардо и това в очите на отрудения българин го прави добър. Курсистчетата му са мнооооого далеч от реалността на българина - за тяхното образование, квартири и купони в чужбина са плащали богато други, а сега се възползват от ситуацията. Контра и гласуване за малките партии! #несмешарани #юпитабойкот

332

Анонимен

преди 2 години

Да мечтаеш е хубаво

331

Канадския рибар

преди 2 години

Канадския рибар очаква да лови шарани - НДСВ 2. Жените му се връзват на бялата якичка. Кирето защо не каже кои свои приятели назначи в БРР? Затова беше целия зор. Ако някой си мисли, че иска да оправя България, значи още вярва на романтични приказки. И Спецов дали не е любовник на Кокорчо с психопатския поглед. И Лорер за капак на самообявилите се за Почтени.

330

Анонимен

преди 2 години

Киреее, партията на Мая е ДЯСНА, не е лява, пак повтарям - дясна партия, дори е фашистка, виж оранжевия цвят, и партиите с черен цвят са фашистки, още от началото на 19 век(1914 г., 1917 г.), погледни в нета европейските партии и ще видиш, християндемократите са с черен цвят например! Лявото е БСП, без Радев разбира се, с червен цвят - ПЕС(партия на европейските социалисти), също и лейбъристите!

329

3737

преди 2 години

От къде това самочувствие и увереност, че е толкова ценен? Царят и той довлече разни юпита освен да си уредут живота друго не направиха. И тоз хасковски селянин ще е същия.

328

ПУ ТИН

преди 2 години

ЧАЛГАРИТЕ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ЛИ ОТ НОВА ГОДИНА НАТАТЪК? С КИРЕТО И ПЕНДИ, ДБ - ДЪБИЛИ И 500К ?

327

ПУ ТИН

преди 2 години

ЕЙ, ОТ МНОГО АКЪЛ СИ СЪСИПАХМЕ ДЪРЖАВАТА. БЯХМЕ ЕТАЛОН ЗА СПОКОЙСТВИЕ, ПРЕДВИДИМОСТ, РЕЙТИНГА НИ ОТ S & P, MUUDYS, FICH НЕПРЕКЪСНАТО РАСТЕШЕ, МЕЖДУНАРОДЕН АВТОРИТЕТ И ВОДЕЩИ В ПОЛИТИКАТА НА БАЛКАНИТЕ, БАВНО НО НЕПРЕКЪСНАТ ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ И ТЪКМО ДА НИ ДОЙДАТ ЕДНИ 50 МИЛИАРДА И ОНЯ С ЮМРУКА И РАЗНИ ОГЛАДНЕЛИ ВЪСТАНИЦИ ОС-РАХА ПЕЙЗАЖА!

326

Анонимен

преди 2 години

Кире,Киреее и ти ли ще се "прежалиш" да ни управляваш? Ами като е толкова тегва работа това да си премиер ,я се пробвай за президент . Виж го Радев ,голяма заплатка ,каши забърква ,ама не му пука ! Всеки месец си взима наградата ,че и още пет години иска да я взима.

325

Истанбул

преди 2 години

До До ИстанбулГоворим конкретно за случая и България. Знам,че Турция също не позволява двойни граждани да са депутати. Изхождайки от правото на господин Кирил Петков изразявам своето становище. Нищо по-вече и нищо лично. Лек ден.

324

Анонимен

преди 2 години

Колко ли се плаща, за да напишеш коментар (пълен с граматически грешки) срещу интелигентен човек?!

323

Анонимен

преди 2 години

Киреее, партията на Мая е ДЯСНА, не е ЛЯВА, пак повтарям - дясна партия! Лявото е БСП, без Радев разбира се!

322

Анонимен

преди 2 години

Смело напред, момчета. Във вас ни е надеждата. Герберастите нека си лаят. Вече е ясно, че сте първи на изборите. Само да не ни излъжете,ей. Здрав бой по мафията

321

за 800 дни

преди 2 години

На Слави македонския космонафт на Кирчо завода за електромабили още ли вервате. БГ цар.

320

Анонимен

преди 2 години

Абе този локумчо за Бог Меркурий ли се мисли?! Да си заминава за Канада. Много желаещи да ни оправят, ама в негативния смисъл.

319

Гражданин

преди 2 години

Да,ама на нас нещо никак не ни допада тая твоя мисъл ! По-добре си се върни отдето идваш !