307

Портокалов

преди 2 години

Можете да спрете до запетайката, "почти не останаха хора", вече са нов биологичен вид киборго зомби. А и може да не преживеят до следващата доза. То е като куче което си гони опашката, колкото повече се боцкат толкова повече ще ги боцкат до леталния край.

306

Анонимен

преди 2 години

Казва проф.Кантрджиев - Задава се пета вълна ,порди застудяването

305

Анонимен

преди 2 години

За да вкара Файзър спайка си, първо неутрализира временно имунната система, която го атакува иначе като чужд елемент. Но при това неутрализиране се отключват други спящи заболявания подтиснати иначе от имунната система. А такива има почти всеки човек. И списъка от тях е голям.

304

Друг

преди 2 години

Човекът връща еволюцията назад като спасява живота на хората с лоши гени. И това са ваксинираните накратко. Едни плашливи хора с лоши гени, и овчици за боцкане. А неваксинираните са там където еволюцията както е предвидено милион години.

303

Генералисимус

преди 2 години

Прав е! Пиночет дойде на власт в Чили, претрепа съветските вируси и държавата дръпна напред. ДНЕС Антиваксърите дават фира катадневно и светът се чисти от малоумната популация. Война не ни трябва, за да неутрализираме бавно развиващите се индивиди. Ковид си върши работата перфектно.

302

Анонимен

преди 2 години

До 352- Нама как да ги докарат 100%, дори да ги докарат, щото тия с две дози няма вече да ги броят за ваксинирани, докато не получат месечния си бустер.

301

Друг

преди 2 години

A защо трябва да е в статистиката. От половин милион само 4% са починалите и това са болни и стари предимно, а поне 5 милиона сигурно да го изкарали вече и имат естествен комплексен клетъчен имунитет, който е десет пъти по-силен, за разлика от ваксината която на думи дава само имунитет за спайк протеина, но реално грози да подсили вируса вместо да го атакува за обратен ефект, и не предизвиква антиген дразнене за останалите три протеина.

300

ганЮ знае че доктора

преди 2 години

"Тоя 'доктор' Гувея не знае какво е стаден имунитет?....." не знае....идиотиКато теб къде ги намират е мистерия.

299

------

преди 2 години

И 100% ваксинирани да ги докарат, пак няма да им се получи стадния имунитет с тия 'ваксини'. Тоя 'доктор' Гувея не знае какво е стаден имунитет? За истински стаден имунет е достатъчно 60% от здравото население да изкара вируса. Но те нарочно не допуснаха това, за да забият 'ваксини' на целия народ . Тия ваксини имунитет не създават а само временно антитела. А дали ще има от тях поразии за в бъдеще? Никой не знае и няма как да знае.

298

до 344 от славянин

преди 2 години

Ами ти като в продължение на над година и половина си наплашил добитъка до смърт че всяка повишена температура е признак за ''приближаващата му смърт'' и той търчи в болницата да го '''спасяват'' така ще бъде! Нон-стоп пропагандата за ''страшно страшния'' вирус пълни болниците със изперкали хипохондрици отделно че и докторите заради финансовия си интерес ги вкарват там и така за истинските болни не остават свободни легла!

297

до 343 от славянин

преди 2 години

Знаеш ли какъв ти е тежкия проблем!? Не правиш разлика между числа и факти! Едно число може да се манипулира, един факт не може! Според сухите ти числа ние може да живеем все по-добре, но според фактите може да живеем все по-зле! И както ти написах по-долу - аз определено не приемам (няма да използвам думата ''вярвам'' понеже си голям биороботизиран сухар), че числото 386 хиляди души като брой за един етнос е ФАКТ! Но за теб щом число и факт са еквивалентни значи си много зле в главата!

296

славянин

преди 2 години

!!!!???

295

Анонимен

преди 2 години

Ми то и в България "не останаха" такива - който се объркал - объркал. Останалите няма да сглупят и да се вържат, въпреки агресивната реклама.

294

Анонимен

преди 2 години

До до 340 от славянин "акъв ти е тогава проблемът!?" На този въпрос е отговаряно десетки пъти, включително лично на теб, тъй че на този етап става дума за явно тролене, щом задаваш ОТНОВО СЪЩИЯ въпрос, на който многократно ти е отговаряно. Накратко: критичното претоварване на болниците води до спиране на редовните здравни услуги, води до ограничения и блокиране на бизнеси, води до затваряне на училища и естествено, води до повишени разходи за държавата и повишена смъртност сред населението.

293

Анонимен

преди 2 години

До до 337 от славянин В поста си използва думичката "вярвам" 4 пъти. Това не е изненада: когато човек като теб е предизвикан да се придържа към фактите и реалността, той веднага се опитва да вкара колкото се може повече емоция като заместител на въпросните. Само да ти обясня нещо: тук не става въпрос за "вяра". Тук става дума за това, че в НСИ работят статистици НА КОИТО ТОВА ИМ Е РАБОТАТА: да събират и обработват информация. Няма причина да мисля, че обикновен *** има по-добър метод.

292

до 340 от славянин

преди 2 години

Е и като сме на последно място в европа по ваксинация това на теб лично тежък житейски проблем ли ти е!? Хората не искат да се бодат и точка ти явно си се набол и всичко е наред! Какъв ти е тогава проблемът!?

291

до 337 от славянин

преди 2 години

Отлично, благодаря че ми сподели критерия си! Само се аз на този критерий не вярвам! Не вярвам, че според ''златностандартното'' НСИ един известен етнос на територията на България е 386 хишляди души според преброяването през 2011-та година! И съм сигурен че никой нормален чевек не вярва в това число! А ти вярваш ли!? Отговори ми, за да разбера има ли повече смисъл да вярвам че споря с адекватен човек!?

290

Щурман

преди 2 години

Хм, а нашият генерал след пилотирането на два служебни кабинета ни свали до последното място в Европа с под 20% ваксинирани.

289

Анонимен

преди 2 години

До до 335 от славянин Никой на никого не е "длъжен" тук. Става дума за доброволен разговор, в който интереса ти е да си защитиш позицията. Отказвайки се да я защитиш просто я прави невалидна, нищо повече. Както виждам, ти нямаш нищо против да я направиш невалидна - по собствен избор.

288

до 335 от славянин

преди 2 години

Приземи се на земята, нямам никакво задължение по никой закон да ти отговарям на който и да е въпрос! Ако ти се мислиш за господ пред когото някой е длъжен да отговаря на въпросите му, това е вече психиатрична диагноза! Пък и необяснимо защо толкова ''принципно'' и упорито отказваш да си споделиш критериите за определяне на достоверност на каквото и да било!?