20

Сата НАТО

преди 2 години

Живея в страна от Изтока, където година и половина почти не съм спазвал никакви мерки и не съм се разболял от ковид, без даже да съм си и помислял да се ваксинирам. Още не съм си направил дори един ПЦР, нито дори антигенен тест. През това време няколко пъти съм придружавал възрастен човек в болница.

19

Браво на Шведите

преди 2 години

Ние сме си Бай ***, които все още упорите не са се научили да си мият ръцете преди и след тоалетна, лоша хигиена, простотия, чалга и антиваксърство. Затова сме в такова положение. Миризливии болнави магарета, не се работи, краде се, и се клати чалга като за последно.

18

Анонимен

преди 2 години

До Панчо: Форумът наистина има нужда от бавноразвити като теб. Халал да са ти стотинките!

17

панчо

преди 2 години

Живея в страна на запад в която вече няма и помен от мерки благодарение на високия % ваксинирани ежедневието се върна към нормалното.Всеки ден виждам по новините в бг как хората продължават да носят маски и да живеят в агония на ограничения.Със сигурност си заслужаваме съдбата за ситуацията в която сме само че нямаме право да обвиняваме всеки и всичко за собственната безотговорност освен индивидуално всеки един от нас.

16

Гиб Мелсън

преди 2 години

При нас лекарската мафия е най-силна.Те имат лоби във всички парламенти за които гласуваме. Каквото кажат те това става.Трябват им парите от ЕС като компенсация за мерките и толкоз по въпроса. Ако решат нашите лекари могат да въведат отново КПП-та, декларации, маски, шлемове, каквото се сетите.Глоби по пет хиляди лева.Ако се появи някой като Мангъров, който не се вписва в лекарската мафия веднага ще го оплюват на секундата. А преди години лекарите не са имали власт и затова се е живеело нормално

15

Анонимен

преди 2 години

Наближава краят! Съд за продажниците. Ще съди народът.

14

Бay

преди 2 години

браво на Швеция. Умни хора.

13

Анонимен

преди 2 години

Шведите още в началото са много отговорни, не са ги затваряли но бяха забранено събиранията на повече от 8 човека на едно място, заведенията бяха задължително с маски за персонала и дистанция минимум 2.5 метра между масите, училищата намалиха класовете на половина и главно занятия на открито.В момента всичко работи, но може да се посещава само със сертификат.

12

Анонимен

преди 2 години

Б.аси смешната статия. За първокласници ли е писана? Толкова ЗОР за пропаганда на ваксиниране! Фашистите ще висят по дърветата съвсем скоро!!!!

11

Гиб Мелсън

преди 2 години

Истината е, че Швеция може да си позволи това което направиха защото са богата държава. При нас това е невъзможно, защото сме бедни и корумпирани. Нашите лекари не допускат шведски модел, защото ако го приложим няма как да гепим пари от ЕС като компенсация за мерките които спазваме. Един единствен Мангъров сред лекарите имаше смелост и доблест да каже истината, но тия които разчитат на парите от ЕС веднага го оплюха.

10

Анонимен

преди 2 години

Повече от 100 души са арестувани на протестите в Мелбърн Австралия, срещу задължителното ваксиниране на хората които не работят от дома си и срещу драконовския локдаун в Австралия. Премиер министърът на Виктория Даниел Андрюс обяви, че всички които работят извън дома си трябва задължително да се ваксинират с първа доза до 15 октомври и с втора то 26 ноември.

9

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са главна причина за непрестанните мутации на Ковид 19. Т. е. ако нямаше световна кампания за ваксиниране вирусът отдавна щеше да е минал, да си е заминал и да сме го забравили.

8

Държавата на МАФИОТА

преди 2 години

Преди 2 дни падна ДЖАКПОТА от тотото 6/49 , който беше 5 милиона лева! НЯКОИ да е чул КОЙ го е спечелил?? Най вероятно се ражда новия Делян Пеевски и сигурно вече е в младежка вързаст и още няколко години от джакпоти ще стане НОВИЯ Делян Пеевски!! Искам да кажа, някой следили къде отиват печалбите от тотото или си като в доброто старо време за тях???

7

Тероризъм в България

преди 2 години

България тайно е въвела СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ чрез Електронен тероризъм за критики срещу политици и магистрати!

6

Анонимен

преди 2 години

Приятелката на ЕС Норвегия буквално се угоява от недостига на газ в ЕС. Норвегия използва ситуацията и печели дори повече от Газпром поради високите цени на газта.

5

Анонимен

преди 2 години

Западът може да се развива само ако има постоянно увеличение на производството което води до увеличение на печалбите (за тяхно съжаление не могат да измислят друг начин за печалби освен производство). А за това трябват ресурси. И ресурсите са в Русия. Западът изпраща вече 2 делегации в Русия 1812г и 1941г, да убеждава руснаците че ресурсите им принаделжат на запада. Забелязвате ли, че 2018 година Путин прожектира мултфилми. Всички се смяха. После Русия демонстрира на живо пред американския посланик. И спряха да се смеят. И тогава започна ковид кризата.

4

Анонимен

преди 2 години

В Белорусия, която е под тежки икономически санкции наложени от ЕС и САЩ, няма увеличение на цените на тока, отоплението и хранителните продукти.

3

Анонимен

преди 2 години

В Белорусия няма локдаун и задължителни мерки, нито задължително ваксиниране.

2

Анонимен

преди 2 години

По публикацията работи: Александър ПоповАлександринку ти ли си на смяна днеска да крадеш и постваш Новините на другите

1

Истукан

преди 2 години

Напредналите страни вече се отметнаха от ваксините и ограниченията, само в България рекламират чрез SMS ваксините, като обещават награда часовник и томболи. Подкандавт хората да се ваксинират, като им казват, че една ваксина била равна на един човешки живот. Нищо такова.